На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 216 043
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Ние не ходихме до Одрин а до Чорлу и Тикердаг.Доста пазарихме за детето и ние с таткото намазахме но най доволна останах с намаленията в waikiki....много добри попадения!

# 301
  • Варна
Милена, в Одрин съм виждала само един магазин за кожени якета, но за цени не мога да те ориентирам.  bouquet
Може би ,когато е пазарен ден също да продават.
Но като цяло няма избор. Wink
meri_zajo , може ли по подробна информация за Чорли.

# 302
  • у нас
А някой купувал ли е скоро кожени якета от там. За мъжко става въпрос и да е със сваляща се подплата. Ако може да ме ориентирате за магазин и цени, ще бъда благодарна. Дали си заслужава или да го купя от тук?
С риск да стана досадна, но да си повторя въпроса Simple Smile Никой ли не може да ме упъти към такива магазини? Благодаря предварително!   bouquet

На първа страница е написано къде има магазин за кожени якета. Освен там също кожени якета има и в покрития пазар Али Паша (малкото Капалъ Чарши), което се намира под Ески Джамия.

# 303
Да, има вече по магазите есенно-зимно зареждане
Последно пазарих от Уайкики на 10.09, но в Кушадасъ. Есенно-зимната колекция е заредена и хората си пазариха доволно. По-скоро много малко неща бяха останали от лятната разпродажба - беше обрано доста. Предполагам и в останалите им магазини из Турция ще е така  

# 304
  • Пловдив
Благодаря за отговорите на ивка27 и Sinara. Ще погледна и на 1ва страница.

# 305
  • Тополовград
Разкажете ми за МОЛ-овете в Одрин. Къде и какво има.Децата търсят адидас и някоя дрешка.На 18 и 21 години са.Имало 1 голям МОЛ кой е ?

# 306
  • Тополовград
А цветя в смисъл луковици за есенно засаждане къде в Одрин да търся и как са цените.

# 307
  • Пловдив
А цветя в смисъл луковици за есенно засаждане къде в Одрин да търся и как са цените.

цветя за садене няма ли до полицейския пазар дето му викат?

# 308
  • Стара Загора
А когато сте на пазар в Одрин къде обядвате? Бихте ли ми препоръчали откъде да купя хубава /и евтина/ баклава?

# 309
  • Varna
Хубавата баклава....никога не е евтина Peace
От години пътувам във Турция, та затова си позволявам, така да отговоря. Евтината баклава я правят със глюкоза....не го казвам аз, пиша ви го защото са ми казвали тамошни мои познати, да предупреждавам мои такива. Но всеки си знае де, не натрапвам мнение, просто искам да помогна. Ако те са ме излъгали, значи и аз съм ви излъгала. Но разликата между евтината и хубавата баклава си е наистина голяма. 

# 310
Здравейте,

Искам да попитам- в неделя работят ли магазините в Одрин (Kipa и Waikiki ме вълнуват).Утре ни се иска да отидем.
Благодаря ви предварително за бързите отговори   bouquet

# 311
  • Пловдив
Здравейте,

Искам да попитам- в неделя работят ли магазините в Одрин (Kipa и Waikiki ме вълнуват).Утре ни се иска да отидем.
Благодаря ви предварително за бързите отговори   bouquet
Всичко работи в неделя, дори складовете за прахове.

# 312
norita82 , непременно да пишеш как е било празаруването ти, защото аз мисля в понеделник да пътувам натам и живо се интересувам дали има някакви намаления и изобщо как вървят цените.
пожелавам ти приятно пазаруване  Simple Smile

# 313
Благодаря ви за бързите отговори. За съжаление не можахме да пътуваме днес, така че DeniGrozeva аз на свой ред те моля да споделиш как е било пазаруването Simple Smile

# 314
Здравейте, вчера бях в Одрин и давам актуална информация: в Ендер и Уайкики намаления вече почти няма. Тук-там може още да се намери някоя мъжка риза или дънки, но са останали само доста грозни. Новите им колекции не са лоши, но спец. в Ендер са си скъпи. Напр. харесах жилетка за мъжа ми, но цената беше 250 лири  Shocked Иначе за деца има хубави пуловерчета на сносни цени- по 13 лири, дънки по 25 лири. магазинът на мис Поем (май така се казваше  newsm78) е затворен, но не успях да разбера дали е затворен завинаги или се е преместил някъде (пишеше на турски нещо на вратата).
От складовете взех Вениш 3л. за 10 лири, течен Ариел 4 л. за 15 лири, первол 4 л. за 11 лири, памперси 66 бр за 16 лири, Ариел за бяло пране 10 кг за 32 лири, табл. за съдомиялна прил 120 бр. за 20 лири, вернел 4л за 6 лири.  Установих, че в складовете е по-изгодно да се пазарува в левове, а и продавачите там така предпочитат.
В Кипа няма особени промоции, можете да ги видите в сайта им. Но там успях да купя супер сладко бебешко яке за 26 лева. Иначе има някакви промоции за 1, 2 и 5 лири, но нищо не ми хвана окото, освен белина Аче 2,2 л за 2 лири. Това е в общи линии, установих, че за дрехи в Одрин няма смисъл да се ходи. Другия месец ще отидем до Чорлу, тогава ще пиша как е там.

Общи условия

Активация на акаунт