Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Чудех се на Ариата за Пег Перего има ли кош за новородено някакъв или варианта за новородено е само кошницата за кола? Rolling Eyes

Доколкото ми е известно може само кошница за кола да се ползва с нея. Да ти кажа честно, не съм убедена дали е ок за новородено. Преди 6 г., когато гледах за лятна количка за баткото пак нея гледах. Сега съм се зачудила м/у нея и X-lander xs. Изглежда ми мн. лека и компактна. Третото, което гледам е макларън куест.
Сега возя бъдещата кака в нея... Обожавам си количката и не ми се сменя особено... Затова ми е питането.. макар че ми е още раншко за подобни чуденки Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 226
  • Бургас/Пз
Момичета няколко  въпроса ме вълнуват дано да можете да ми помогнете:
1-во - Столчето Мутси Травълър 0-13кг, освен на Мутси има ли друга марка към която да може да се прилага??
2-ро - Матрикса на Джейн има ли пълно легнало положение?
3-то - за дете на 2г и 4 месеца кое столче за кола е добро - чудя се между Конкорд и Макси кози Приори, но приемам и други идеи.
4-то някой може ли да даде мнение за ето тeзи две колички - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/14635 и http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/14634

# 227
Ани, Матрикса на Хането има напълно легнало положение.
За столчето за кола - ние сме с Макси Кози Приори и гласувам за него, въпреки че Конкорд май са по-скъпите.Но на мен ми е достатъчно, че Приорито има добри резултати от Краш тестовете и е удобно на детето.Вече трета година се вози в него.
А за двете колички- нови модели са и едва ли ще има някой, който ги е използвал, но на мен втората ми е много симпатична.  Peace

# 228
  • Бургас/Пз
Пате, благодаря ти.
При мен цената не е толкова определяща, стига да е най-доброто за детето. Не винаги това , че е по-скъпо означава , че е по-хубаво. В интерес на истината за Конкорд не намерих подробна информация за краш тестове, както има за Макси кози. Аз също на Макси кози съм се спряла, но мъжът ми се пъне за конкорда че бил с по висока облекалка и според него щял да е по-комфотен! Мъжка му ти работа  Joy

А някой знае ли къде в София мога да ги видя на живо тези колички, че в Бургас ги доставят само по поръчка. Не ми се рискува така, че може и да не ми хареса!

# 229
# 230
A Matrix-a  s kakwi rezултати е от тестовете? Намерих само един тест,който покзва,че не ги е издържал

# 231
  • Sofia
Ох, и аз съм в голяма чуденка и моля за помощ.
Искам да си купя лека, маневрена тип чадър (за да не заема място) количка, която да става и за новородено. Бебето ще се роди през март-април Аз имам количка с кош за новородено от първото дете, с която мисля да използвам първите 6 месеца, но ако все пак решим да отидем на море, не ми се иска да влача този "тир" и да нямам място за друг багаж.  Пък и след 6-7 месец да си я возя в по-лека количка.
Първо се бях спряла на Макларън XLR, но скоро прочетох мнението на една мама за Cybex Callisto и сега се колебая. Ще отида да видя Калистото и Топаза на Сайбекс в Моето бебе, но ви моля ако имате преки впечатления да ги споделите.
Макларъна страшно ми харесва, една приятелка го имаше и беше много доволна, но единствено не ми харесва, че няма борд, за който да се хваща детето и да се набира (и да си забива зъбките Mr. Green)

# 232
  • Варна
А какво ще кажете за Стрийти-то? Не са ли малко мънички гумите?

# 233
Ако си по-височка ще ти идва нисичка, понеже дръжката няма опция да се издърпа на телекопичен принцип. Аз я пробвах (175 см съм) и ми е ниска.
Всички тези модели може да ги видиш на живо в Рошко Simple Smile

# 234
  • Варна
Вече ми е неудобно да влизам в магазини с колички. Имам чувството, че навсякъде ме познават. Ама аз не искам да ме обслужват, искам просто да си ги погледам и да си ги побутам сама. А те все идват да ми помагазт-да това им е работата,вчрно, ама после се чувствам виновна че съм им загубила времето.

И в Рошко ходих въпреки че въобще не ми е на удобно място Simple Smile Там си харесах Номада. После в Сладури го сравих с Бъгстър и си харесах пък него-Номада до Бъгстър ми се стори ужасно голям и тромав.Ама пък за бъгстър таткото не иска триколка, нестабилни му изглеждали и грозни,няма да го убедя в противното 100%.От Чикото вие ме отказахте (и продавача в Рошко също). А сега в един друг магазин по владислав си харесах Стрийтито. Луда работа вече. Мъжа ми не може да ме понася с тези дилеми.
Ако си по-височка ще ти идва нисичка, понеже дръжката няма опция да се издърпа на телекопичен принцип. Аз я пробвах (175 см съм) и ми е ниска.
Всички тези модели може да ги видиш на живо в Рошко Simple Smile
Аз съм 168 така че не съм от високите, ама се чуся тези мънички колелца стават ли за зимата и за дупки. Въпреки че няма как хем да е лека и малка (Стрийти и Бъгстър), хем да е широка за бебо и с големи гуми (Номад)..

# 235
Бъгстър е широк и то доста.Не са му големи гумите,но пък са широчки и е доста стабилен.
Амортисьорите също са му доста голям плюс.Абе става за джогинг..даже е доста пъргав,аз го изпробвам периодично/нали имаме батко/  Mr. Green

# 236
Стрийти не е лоша количка, и гумите не са толкова малки, не е проблем. Бих ти посъветвала да я вземеш от Англия, разликата в цената е значителна.

# 237
  • София
Извинявайте, че нахлувам в темата, ама къде се намира в София магазина Моето бебе.  Той не е ли он-лайн магазин?

# 238
  • София
Здравейте,аз досега не съм писала,но имам страшна дилема  Grinning-муци фор райдър или Jane slalom да си взема,гледах  ги и двете в магазина и не мога да избера,моля помогнете

# 239
  • Sofia
Извинявайте, че нахлувам в темата, ама къде се намира в София магазина Моето бебе.  Той не е ли он-лайн магазин?
Ботевградско шосе 260, но ми казаха, че трябва да им се обадя предварително ако искам да видя някоя количка, за да могат да я извадят от склада. Най-добре им се обади.

Общи условия

Активация на акаунт