Сенки, пигменти и палитри за очи

• 69 226
  • 631
  •   1
Отговори
# 450
момичета имали ли сте идея да направим тема за размяна на сенки палитри и общо взето неща които сме купували и не ни трябват
Не знам дали е много подходящо, защото все пак това са очи, лигавица. Сенките и палитирите ако са пробвани, има конюнктивити и други заболявания, който могат да се хванат по този начин. Все едно ползвани червила и глосове да се разменят.

# 451
*Bubble*, и аз ги имам същите сенки на Ейвън.
Точно днес, от нямане какво да правя, реших да се гримирам с тях и да щракна.
Ето резултата, сори за кофтите ми вежди.

със сенки Ейвън

На мен също ми харесва идеята за размяна. Имам разни неща, които са само пробвани и така си стоят, а няма да ползвам.

# 452
*Bubble*, и аз ги имам същите сенки на Ейвън.
Точно днес, от нямане какво да правя, реших да се гримирам с тях и да щракна.
Ето резултата, сори за кофтите ми вежди.

със сенки Ейвън

На мен също ми харесва идеята за размяна. Имам разни неща, които са само пробвани и така си стоят, а няма да ползвам.

Тъмният нюанс е много хубав... Колкото до със или без база - със са ми доста по-ярки, но ако са без са страхотни за всеки ден, и изобщо не ми се събират като 90 процента от останалите сенки. Затова ги и харесвам толкова.

# 453
  • USA, Steak State
Дългоочакваните ми "евтинджос" сенки. Клик1 и Клик2

Едната палитра се е счупила / по скоро най- светлоите сенки/, но не е голяма загуба.  Mr. Green

# 454
Дългоочакваните ми "евтинджос" сенки. Клик1 и Клик2

Едната палитра се е счупила / по скоро най- светлоите сенки/, но не е голяма загуба.  Mr. Green
супер изглеждат, да си ги ползваш дълго и с кеф  Peace

# 455
  • София
момичета ползвали ли сте тези сенки
miss rose

аз още си чакам NYX-a , но ме предопредиха ,че ще почакам повечко  Cry

# 456
  • USA, Steak State
lepidopteria  Засичала съм ги в Бей Бей.. не ми изглеждат зле.
Но имам вече палитра с такива разцветки и не съм си взимала от тях. Дори като качество ми се струват еднакви с палитрат, която имам аз и цветовете и са страхотни.

# 457
  • София
TheBlackWidow мерси
мисля след като дойдат пигментите да  ги поръчам

# 458
# 459
  • Стара Загора
Здравейте.  Laughing
Аз преди малко реших да си снимам колекциийката,  Laughing не ми изглеждат чак толкова много.  Mr. Green
http://media.snimka.bg/7984/022223943-big.jpg?r=0  Blush

# 460
  • на североизток от Рая
  Не че се заяждам, ама , трябват ли ти всичките. Повтарят се до скука. Малко като грандомания ми изглежда.  Peace

# 461
  • София
~ CraZy Lady ~   smile3501

направо ме е срам , мойта е супер мъничка , аз като чели имам повече ФДТ отколкото сенки  Mr. Green

# 462
Здравейте.  Laughing
Аз преди малко реших да си снимам колекциийката,  Laughing не ми изглеждат чак толкова много.  Mr. Green

Супер са!  Heart Eyes Щом ти носят удоволствие, купувай и ползвай с кеф.   bouquet
А имаш ли определени тонове, в които се гримираш, или стига да ти хареса някой цвят го взимаш?

# 463
Здравейте.  Laughing

Ехаа, добре изглежда Simple Smile
И аз имам от онези в кутийките на Орифлейм, страхотни са, жалко, че ги спряха, а аз успях да се сдобия само с 3 нюанса Sad

# 464
  • USA, Steak State
Ивче теб добре те е била завладяла сенкоманията.  Mr. Green
Хубаво си се запасила.. Всичко изглежда много добре. АЗ си спомням, че беше маниачка по синьото и за бала беше решила да си със сини сенки.

Общи условия

Активация на акаунт