Парфюмни размисли и страсти - 88

• 30 987
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
А да ви питам някоя може ли да каже няколко думи за Thierry Mugler Womanity

А мъжки парфюми харесвам , но си слагам рядко ..  Mr. Green

# 76
Току - що застрелях  в ebay едни Герленови Метеорити и знам, че само тук мога да получа нужната ми завист...

Натали, в момента се задушавам от смях. rotfImbo След като изгледах "Свекървище", ти ме носиш на автопилот. Даам, завистта на ценителките е лечебна за всеки, сдобил се с нова парфюмна рядкост. Hug

Yellow, толкова много се изприказва за Уоманити, на някои са ни излезли пришки на езика. Да се повторя, прекрасен смокинов сладкиш с канела и кокос, предшестван от солено-тръпчиво начало, което напомня малко на лекарство. Разкошно, уникално съчетание.

# 77
За уоманити - толкова много се изписа, че се уморихме да пишем....
или любов, или нищо

но наркоманките, комай сме повече ...
само с проба ще разбереш...

# 78
Оф съм,ама Embarassed ......непрекъснато бъркам alethea_  със smarti,заради картинката която ползва,не я ли ползваше смарти по едно време.....ама много ги сменяте и се бъркам Rolling Eyes

Натали,ако не бях се сдобила тия дни с толкова желани аромати,много щях да ти завидя,но сега е само малко Wink,със здраве да си се поливаш Heart Eyes и на мен ми е в уиш листа Crazy

# 79
  • София
ППП Да живее рокендрола, нашата тема и ebay!! Току - що застрелях  в ebay едни Герленови Метеорити и знам, че само тук мога да получа нужната ми завист...
От моя страна имаш колкото си искаш от нея  Mr. Green

Yellow, по-миналата ни тема беше изцяло посветена на Уоманити, като цяло беше или голяма любов, или дълбока непоносимост, може да попрочетеш малко там. На мен ми мирише на въздуха край морския бряг  Heart Eyes

Аууу, Вени, сакън да не открия по внушение и аз кокос и особено канела  Sick в Уоманити. За щастие изобщо не долавям такива неща, само хайвер и смокини, звучи ужасно като съчетание, но аз обичам солено със сладко  Grinning

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 22:37 от Атти

# 80
от мен пък нямаш никаква завист  Mr. Green
моите Метеорити ги махнах преди няколко години и хич не ща да ги подушвам  hahaha

# 81
  • Германия
от мен пък нямаш никаква завист  Mr. Green
моите Метеорити ги махнах преди няколко години и хич не ща да ги подушвам  hahaha

Ти  и арабското чудо го препрати през посредник в Швабско, тъй че не се броиш. Другите, ако обичате, леви -завид, десни- завид , под строй Naughty Naughty Naughtyой!!!

ПП Кръстнице, omm  мислех да ти пращам арабската Джулия обратно, ама ти немам вЕра. При мен е вече музеум, тъй че остава тук, докато дойдеш да си го прибереш като ти свършат запасите.

# 82
моите Метеорити ги махнах преди няколко години и хич не ща да ги подушвам  hahaha
От мен също. Mr. Green Ползвах го доста преди години и сега пудрите на Герлен ми стигат да ухая на виолетки. Техни парфюми не ща да видя никакви. Simple Smile

# 83
от мен пък нямаш никаква завист  Mr. Green
моите Метеорити ги махнах преди няколко години и хич не ща да ги подушвам  hahaha

Ти  и арабското чудо го препрати през посредник в Швабско, тъй че не се броиш. Другите, ако обичате, леви -завид, десни- завид , под строй Naughty Naughty Naughtyой!!!

дори и благодарих, че бях спасена от него  hahaha

пп което е странно, доста често хората не одобряват парфюма ми  Crazy bowuu

# 84
  • Германия

Ти  и арабското чудо го препрати през посредник в Швабско, тъй че не се броиш. Другите, ако обичате, леви -завид, десни- завид , под строй Naughty Naughty Naughtyой!!!

дори и благодарих, че бях спасена от него  hahaha

пп което е странно, доста често хората не одобряват парфюма м
и  Crazy bowuu

Бубанка, абе ти не беше ли рицарка на белия Фобург? Що не те чухме да се онодиш по въпроса?

ПП Кръстнице, omm  мислех да ти пращам арабската Джулия обратно, ама ти немам вЕра. При мен е вече музеум, тъй че остава тук, докато дойдеш да си го прибереш като ти свършат запасите.

# 85
аз си го харесвам Фобург едп, но вие ми го оплюхте и аз замълчах  Crossing Arms
иначе хващам пиката зелената метла и ви разхвърлям нагоре-надолу  Twisted Evil

# 86
  • Германия

Аууу, Вени, сакън да не открия по внушение и аз кокос и особено канела  Sick в Уоманити. За щастие изобщо не долавям такива неща, само хайвер и смокини, звучи ужасно като съчетание, но аз обичам солено със сладко  Grinning

АААА, Аттинка, и аз си ям макароните със сирене и захар, като в пионерски лагер, ама в WomanoiDITY,  става дума за чувал сол, разтворен в капка смокиново мляко.

# 87
Атти, мерси за хубавата темичка! пак!  bouquet Heart Eyes
аз съм имала, имам, ползвам и ще продължавам да ползвам мъжки парфюми! с все по-дълбокото ми потъване в парфюмните дебри, с годините, разбирам, че това разделение на дамски и мъжки е условно - звучи ми като извинение. и ми се струва, че ако не беше любовта ми към някои цветя, плодове и подправки, в определено "дамско" съчетание, то бих ползвала само от "мъжките" и унисекс аромати. в момента имам и ползвам Body Kouros - YSL, Habit Rouge - Guerlain, Tumulte pour homme - Christian Lacroix, Versace Eau Fraiche и CK - Be, ако се брои в мъжката категория. мъжът ми е отявлен противник на парфюмите - ей, вчера го гоних да го нафъщя поне с Версачето (,което беше негово, подарък от майка му), защото трябваше да отидем на специално гости, годишнина от сватба. е, някакви струйки достигнаха до него и домакинът даже му направи комплимент. и го попита с какво е, но трябваше аз да отговарям, разбира се.
има много парфюми, които бих носила, но някои ми харесват само върху мъже.
Венушче, задължително ще пробвам смокиновото Ферагамо! иначе бих носила Au Masculine - Lolita Lempicka, Acqua di Gio - Armani, L'Instant pour homme - YSL, Just Cavalli Him - Roberto Cavalli, Colonia Intensa - Acqua di Parma, Grey Flannel - Geoffrey Beene, Gucci pour Homme - Gucci (кафявото) и колкото и да не ви се вярва много харесвах мъжкия и дамския вариант на Together - Oriflame. за жалост последните два престанаха да ги произвеждат... ето така изглеждаше дамския:
, мъжкият беше със зелена декорация.
майкоооооуууу, мила :Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.
24 Ф и за мен не е типичен шипър. не мога да го нося, но ми допада върху друга жена. рисков си е за взимане на сляпо.

# 88
по темата - най-моят мъжки парфюм е Б-Мен - невероятен е!
бях си купила и Боди Корус, но бързо ми писна и 'замина'
много обичам да фъсвам по един Адвенчър на Дел Позо - той ми е онзи, който смесвам с дамски аромати
на Ейвън мъжкия Тумороу ми беше страст и мечта, редовно го пръсках, когато ходех при една приятелка /този на мъжа й, тя не беше толкова отворена към мъжките парфюми и все ми се чудеше  Mr. Green/, но докато го купя и 'срещнах' Б-Мен  Heart Eyes
срещала съм и други добри попадния от мъжките, които бих притежавала, но вече се въздържам от натрупване на ароматни литри
освен това си пръскам и някои унисекс парфюми, които изобщо не приемам като мъжки аромати  Mr. Green

за мен Уоманити е сладост, хич не усещам сол в него
дори намекът за море ми сладни, не ми 'соли', горчи или мирише на водорасли
хубав си е, баш сега съм го пръснала, но мъжествто нещо не се омайва - дали е заради това, че не ща да мръдна от компютъра  Mr. Green

# 89
Вече не я искаш!? Shocked Tired

Ще си я прибера някога обратно...

Общи условия

Активация на акаунт