Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 246
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
tqna благодаря за идеите smile3525.Да те питам в кис.мляко слагаш подсладител, канела и извара.Така ли хапваш.Да взема да пробвам това. newsm10

# 376
Да и това ми е един от любимите бързи десерти  Peace Може и за закуска с триците по- дълго време те държи сита.Също като сос за сухо месо -кис.мляко, извара може мъничко горчица, ако обичаш и подправки по желание (аз обожавам с много пресен магданоз) или копър и чесън.

Между другото мога да ви споделя каква беше вечерята ми - Пуешка кайма от бяло месо с много зеленчуци нарязани на ситно- морковче, магданоз,стръкчета целина без листата, чушка зелена, червена и оранжева  Laughing (ям сурови чушки и прясно зеле като луда) сол,чер пипер и после на скарата ммм... супер.Май Тумбето правеше подобни преди.Опитайте вкусно е  Peace

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 07:25 от tqna

# 377
Добро утро . Hug
Мен кантара днеска не ме обича ,обаче ще го атакувам с днешните протеини и утре пак ще си говорим де . #2gunfire
(не)Обикновена,успокой се ,дишай дълбоко,ще се справиш .Смени схемата и успокой психиката и всичко ще си дойде по местата.Не се отчайвай!Има и такива моменти. Hug Hug Hug
zverka,ми като ти е гадна изварата ,не я яж .Тя не е задължителна .Задължителна е водата и месото,другото си е по желание. Heart Eyes
Ставам да спретна ученика,после пак ще ви нагледам. Hug

# 378
Понеже приятелка се обиди, а написаното не беше насочено към нея-си трия поста Peace
tonnny_bgHug   bouquet

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:16 от ЦвеTи

# 379
  • Зеленият рай в сърцето на България

Замислям се да сменя схемата. Сега съм 1/1. Дали, ако я направя 2/2 ще има някакво раздвижване?

Ох, и аз от 10 дни все лакатуша малко нагоре, малко надолу, но общо взето се закотвих и не мога да отлепя от 60-те за повече от ден  newsm45 Много време стана вече.

Та, какво ще ме посъветевате да сменя ли схемата? Сега съм 1/1, струваше ми се най-лесна Simple Smile

След еуфорията от ударния режим, сега малко съм се обезверила ....

# 380
Добро утро, красиви  Hug

Замислям се да сменя схемата. Сега съм 1/1. Дали, ако я направя 2/2 ще има някакво раздвижване?

Та, какво ще ме посъветевате да сменя ли схемата? Сега съм 1/1, струваше ми се най-лесна Simple Smile

След еуфорията от ударния режим, сега малко съм се обезверила ....
Няма да се давате  Naughty Сменяйте схемата ще има ефект. Съвета ми е 5/5, но тъй като Дюкан вече не го препоръчва минавайте на 3/3.
/Аз като 'стара' дюканка много знам  Laughing /

Тони, ти по колко П правиш в седмицата? Струва ми се, че доста често си на чисти протеини  newsm78

При мен нещата са под контрол +-1кг откакто съм в четвърта.

Прекрасен ден на всички  Hug

# 381
Ами dani_l,аз нямам твоя късмет с един П ден в четвърта да си варирам +- 1кг.Затова имам 2 П дни в седмицата ,съобразявам се с лунният календар .и пак варирам +- 2кг ,не 1 .Затова .Абе не е лесно в четвърта.Незнам ти ,Мастър4ето,Зорита  и други ,сега не се сещам ,как се справяте ама на мене ми е зор .Затова повечко се тормозя с П дни.Те не ми тежат де .Свикнах вече. Heart Eyes

# 382
ЦвеTи,благодаря ти от сърце! newsm51  love001
И аз те обичам . Heart Eyes

# 383
  • Зеленият рай в сърцето на България
Момичета от 4-5 дни имам болка в главата, в областта на тила, която не минава нито като се наспя, нито от лекарство. Възможно ли е да е от липсата на слдако?  Mr. Green Аз по принцип съм с ниско кръвно.

# 384
Пий айрян със сол за ниското кръвно . Peace

# 385
На Ив й казахме много хора, че си наврежда и че не е въпроса в това, че пиенето на вода улеснява отслабването, а че НЕпиенето при този  режим вреди на здравето. Дали ще възприеме тези съвети, тя си знае - надявам се да има разума да го направи.

Хубав ден на всички и много минуси Hug Heart Eyes
Бъдете по-позитивни - както към себе си, така и към другите - живота ви ще бъде много по-приятен по този начин!
Целувки newsm51

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 11:32 от ЗлаВещица

# 386
  • Варна
Добро утро, мацки!
Аз днес видях 60кг  Laughing Не бързам да се радвам още. От днес съм 3 дни на ПЗ, така че най-вероятно ще има малък +   badscale
frozenInside: И мен няколко дни ме боля така главата, не минаваше от нищо.Не мисля, че може да е от липса на сладко. Аз си хапвам режимни кремчета. Не бях се сещала за солен айран, и аз съм с ниско кръвно. Пробвай с него знам,че действа.
(не)Обикновена: spoko spoko spoko Не така, бе душичко. Няма да се отчайваш. Аз какво да кажа като  цял месец се лутам + - 1кг. Сменяй схемите, докато откриеш тази, с която сваляш най-оптимално. И аз мисля да сменя моята и да мина 4/3. Отхвърля се вече, но поне при мен преди имаше най-голям ефект.
tqna: Къде се изгуби? Помня те от преди   bouquet  bouquet  bouquet
Забравих да питам..... преди няколко дни извадих от едни скумрийки малко хайвер. Мога ли да го хапвам, и как да си го приготвя? Помагайте

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 11:39 от tante78

# 387
  Аз да сЪ изкажЪЪЪ  Crazy

Бургаска коледна среща на слънчевите дюканки неделя 19,12,2010год. от 16 часа , ресторант "При Шопа" http://restaurantprishopa.com/ ! Заповядайте . Моля , който желае да дойде да ми драсне на лични .

ПП (не)Обикновена , сега се върнах назад да попрочета нещичко , но миличка той твоя пост много негативен ... не така , я се стегни... я една голяма усмивка , доколкото разбрах за 1 месец си 6 кг надолу , това си е много добър резултат. Първо , гледай по позитивно на нещата , чака те тепърва борба с кг като виждам колко си в момента , ако от сега така се ядосваш , как ще е като ти останат 5-6 кг и свалянето се забави ... защото, повярвай ми така се случва накрая. Дюкан дава 1 кг на седмица да 10 дни , така че това наистина си е добър резултат. Другото , което можеш да направиш за да са мотивираш малко е да се мериш обиколките, те падат доста по бързо от кг те. Успех ти желая   bouquet Hug

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 12:15 от mmmshushy80

# 388
Корниииииииииииииииии ,стига вече ! no newsm09

# 389
  • Пловдив

И аз да ви се оплача-Не мога да я ям вече тази извара-винаги ми е била малко Sick

Зверка, пробвала ли си различни видове извара? Защотот има извара и извара. Аз някои не мога да ги понасям, но има други, които са ми много вкусни. Най-вече насипните - те са ми по-вкусни от пакетираните и винаги си вземам такава.

Общи условия

Активация на акаунт