Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 242
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Абе не е лесно в четвърта.Незнам ти ,Мастър4ето,Зорита  и други ,сега не се сещам ,как се справяте ама на мене ми е зор .Затова повечко се тормозя с П дни.Те не ми тежат де .Свикнах вече. Heart Eyes

Ами трудничко се справям с четвърта и едва удържам фронта. Организмът си помни и това си е. И човек трябва много, ама много да внимава.
Отдавна не съм писала, но ви чета и следя редовно. Записала съм се за коледната среща в Дивака на 18-ти и се надявам да се видим с нови и стари дюканки.  Hug Hug Hug Целувки и прегръдки от мен за всички.  Heart Eyes Heart Eyes

# 391
Зверка, Вещи е права, пробвай различни видове извара - аз също изобщо не харесвам някои от тях. Не че не може без извара, но все пак тя внася едно разнообразие в режима. Аз обожавам извара и преди това обичах, а сега млечните ми са основно извара - на омлет, салата, сладкиша на Лео, кремчета, към различни запеканки, хлебчето, да не говорим, че попарката на Мастърчето ми е любима, почти всеки ден закусвам с нея

# 392
  • Зеленият рай в сърцето на България
Пий айрян със сол за ниското кръвно . Peace

Да ви призная нещо  Embarassed  Embarassed , за което съжалявам ... сутринта изядох 2 лъжици с мед. Много се бях притеснила с това непрестанно главоболие.

Ще пробвам със солен айрян, макар че почти в нищо не слагам сол или съвсем мъничко.... но ако това е решението ще го правя.

# 393
Привет и от мен момичета,аз днес съм взастой няма + няма-.Вече цял месец боря едно кило от69 до70кг.немръдва кантара по надолу и товае,но тито за момент несъм се обезверила карам си режимно и товае,така че скъпа НЕОБИКНОВЕНАда не си посмяла да се предаваш. fightНа всички желая лек и отслабващ ден smile3525

# 394
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добър ден и от мен+600г.

# 395
 Добро утро  Laughing

Танте  хайвера с яйце на омлет съм правила аз  Peace

Един съвет, ако позволите за всички които задържат, за да си оправите предколедно настроението  Grinning Когато сте на П направете единия много чист като за 3 - 4 фаза. Пример мой протеинов ден - сутринта след ставане чаша вода, лъжичка извара после си пия кафето.След него триците с мляко и ако още съм гладна един два белтъка. Обяд- месо, риба доволно количество и едно желе без захар. Следобедна закуска- белтък 1,2 може разбъркан с малко риба тон,чер.пипер и капчици лимон.Вечеря - препоръчвам печено телешко или риба по-безсолни пак с чер.пипер и капки лим.сок.Пак ще кажа понеже схемата на някои от вас е повече от един ден П направете само единия ден така, за да не се тормозите.Резултат има винаги  Peace Това е моя си протеинов ден до днес като си позволявам някой път и 2-3 парченца рачешки ролца за следобедна закуска, но тук те са други- никога замразени.
Упсс.. забравих най-важното около 2-3л. вода най-малко, ако преритвате за сладко може и чаша кола лайт.

Успех момичета  Peace

Дидранат  Hug драго ми е да те прочета.
Шушинка  Hug Heart Eyes
Червилце ( вече развълнуваната щи викам  Laughing, ама сега пък ми е любопитно що  Joy похвали се де )  Heart Eyes Такава съм си аз обичам да си ви пиша никовете на цист български   Simple Smile
Весело изкарване в кръчмата и поздрави за всички бургаски Дюканки от мен  Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 14:03 от tqna

# 396
Тяна, Тони,
благодаря за конкретния споделен опит за в 4-та!

bouquet

# 397
Здравейте и от мен, аз тази сутрин пак бях многооо щастлива, кантара отчете 64,500кг.  Party
Аз съм във 2-а фаза и практикувам 5/5, а по-горе четох че се отхвърлял този тип, може ли да ме светнете защо?
Необикновена, и аз те съветвам да си смениш схемата, макар че съм по-нова от теб в тези редици, мисля че не ти е това такта.  Peace

# 398
  • Plovdiv->Toronto
+500 заради МЦ при мен. От утре трябва да вземат да падат.

Къде отиде т'ва момиче Николекса, нещо непозволено ли изяде Simple Smile или на ваканция замина  newsm78 ...

# 399
УУууу, много тиган, много нещо....пък и чак с Тефал се е постарала Мименситка!Тенк ю, може би заради тях  не съм посегнала към нищо режимно. Mr. Green
Необикновена, споко! Пореви на мойто рамо, като другар по неволя и иди да пийнеш една студена вода! И ако ще те успокои и аз нямам минус.Ама днес съм се заредила с риба и ако и утре не съм тръгнала надолу мисля да спретна едно ритуално самоубийство. CrazyПробвай 3/3. Аз като препатила Дюканка мога да ти кажа, че досега тя най-много ми е действала.
Ивелина, направо умирам от смЕх с твойте плюсове. Joy
Аз също не обичам извара.Слагам си я само в бърканите яйца.

# 400
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Умираш не умираш това е положението.Аз извара също не обичам.Блудкава ми е.

# 401
Офф ама и моите неволи.. Не можах да карам много по схемата и ми се събраха повечко дни с ПЗ ... и опаа +1.5  Embarassed Уж разковничето на диета било като се яде много от позволеното.. Аз ям доста, ама не слабея особено без спорт.. Изумих се за 7-8 дни ПЗ без спорт да кача... newsm78
Хубава вечер от мен.. и успешна седмица.. аз ще трябва бая да   animal085  261uu newsm39

# 402
А аз съм 56кг.  newsm68
Не пиша често, но влизам да отчета резултати като стимул за останалите  Heart Eyes
Разликата е доста голяма - спортувам когато съм в настроение 1-2 пъти седмично, предимно бягане и въртене на обръч.
На диетата съм от 29.10 - стартирах 60-61 кг.

# 403
tonnny_bg, dani_l, tante78, mmmshushy80, sollarism, tqna, murvet77, monnnn и всички останали,
страхотни сте!Благодаря!
Ще сменя схемата, та да видим как ще потръгне!
Хем така ще наместя и зеленчуци за Бъдни вечер, Коледа и Нова година.

# 404
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     zverka, аз крем карамела си го правя във фурната, на водна баня, както обикновения. А ти изварата как я ядеш, защото така натурална и аз не всяка харесвам, но пък има някои... направо от плика си ги нагъвам
     (не)Обикновена, точно заради ходенето на Кантарев надолу - нагоре много момичета, освен че смениха схемата, започнаха да се теглят на 5 или 10 дни. Аз лично не мога да си представя, че ще започна деня без близка среща с Кантарев, но ти можеш да пробваш... Само не си позволявай да се обезсърчаваш
     frozenInside, че кой ти пречи да си хапваш сладичко , блогът е пълен с рецепти за режимни десерти. Друго обаче не ми стана ясно - какво общо има сладкото с ниското кръвно...
     alis_1,   202uu Нещо много изнервени гласове се надигнаха по разни поводи, а си мисля че всички сме тук, за да си помагаме и да се подкрепяме... Нерви късаме всеки ден по какви ли не причини, да си ги спестим поне тук
     Didranad, , дано дойдат всички стари муцунки, които се обадиха, че ще опитат, че ви забравих физиономиите...
     Ехааа, пак изтъках покривало за креват кралски размер , време ми е да раздавам козинките значи...

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт