Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 178
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Започва да ми става ясно определението "карат се като Дюканки"  Joy
За протокола 1/1 схема - 5 кг. дотук. Доволна!
Някой не му се ядеше месо- и аз имам такива периоди и наблягам на тофуто.
Тук за мое облекчение има обезмаслен кашкавал, сметана и крема сирене, на които много се радвам и е доста по-лесно.
Изкарвала съм по цяла седмица без да ям месо, после определено ми се дояжда  Laughing

Николекса липсва много, толерантността на това момиче, информираността и търпението й са направо пословични.

# 586
  • Варна
Много нерва, много нещо.....Едвам изчетох всичко. Както каза Алис достатъчни са ни неприятните емоции в ежедневието, та да си ги създаваме и тук. Лягам си и дано утре се събудим всички усмихнати и в добро настроение, и няма и следа от този безмислен спор.

# 587
Лека,мека,спокойна и релаксираща вечер и от мен ! spoko hug spoko hug

# 588
Лека,мека,спокойна и релаксираща вечер и от мен ! spoko hug spoko hug

Лека нощ  Hug
 И аз да се изкажа като сравнително нова и безпристрастна съфорумка. Също съм на мнение, че темата не е само за отчет, кой какво е свалил и тнт.. подкрепяме се даваме си съвети било храна..спорт или там каквото му е на душа на простосмъртния "дюканец". Не е голямо нещо, че Ивелина е отговорила така. Не я оправдавам,напротив когато няма какво да кажеш по-добре нищо не казвай! Аз също забелязах дръпнатия й пост, но не му обърнах внимание.. Най-много ме учиди как за секунда не се замисли, да каже или да се извини, някак си да се оправдае. Хубаво всеки има лоши дни, но е тъпо да не осъзнаваш, че и ти от там си тръгнал.. Със сигурност на много от момичетата и идват повече твоите" средно 6-7 поста на ден" (в които няма кой знае колко по застъпената тук тематика) и са си насъбрали.. Но е редно да се замислиш дали всички са длъжни да четат толкова много излишна информация и да са толерантни да не казват нищо, а ти самата да не можеш да дъдеш един кратък, нормален и толерантен отговор... Нищо лично Ивелина, но наистина премисли нещата.. Лично мнение.. Не се обиждай  Peace
Съжалявам, че и аз отварям темата ама то ми бликаше  ooooh!
Лека нощ ви желая и нека утре се събудим една идея по-добри  Mr. Green

# 589
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Не съм обидила никоя от Вас,че да се извинявам.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ нееееее,не мога повече!
Все бива ,все може ама на черното бяло да кажеш ......думи нямам.   ooooh!
Кажи ми ,че ако ти кажа глупачка няма да се обидиш и ще си поръся главата с пепел. Rolling Eyes

Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ   202uu

Край,повече няма да кажа нищо но недоумявам ,как може човек да е подобно перде.Сина ми също мрази да се извинява ,ама е дете все още(което не го оправдава).Не прилича на зрял човек да се държи като 10 годишно дете.
Хайде лека нощ и от мен,и дано утрешния ден ни донесе само позитивизъм.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 12:54 от Падаща звезда

# 590
Преди време правих Дюкан.Свалих кг., но: Наред с килограмите имах страхотен косопад. Моя позната си докара бъбречни кризи. Нищо лошо не искам да кажа за Дюкан, но вече съм с резерви и ме е страх да я правя,защото я смятам за опасна, особено ударните дни. Явно си е до организъм. Сега съм на 90-дневната, хем хапвам, хем свалям.

с най-добри чувства:
Die Frau

# 591
  • Бургас
Преди време правих Дюкан.Свалих кг., но: Наред с килограмите имах страхотен косопад. Моя позната си докара бъбречни кризи. Нищо лошо не искам да кажа за Дюкан, но вече съм с резерви и ме е страх да я правя,защото я смятам за опасна, особено ударните дни. Явно си е до организъм. Сега съм на 90-дневната, хем хапвам, хем свалям.

с най-добри чувства:
Die Frau

Браво! smile3501 Благодарим за поучителния пост! Много сме впечатлени от постиженията ви и разтревожени от възможните последствия за нас! newsm45

# 592
  • Plovdiv->Toronto
Сиси, на всички по-горе ще им идва, може и да не искаш да знаеш, но пак да ти кажа  bowuu  Joy ... Моля ви се, каквото и да се каже ще е в повече  Peace.

Хайде ако са се изказали всички, да преминем към обичайните оплаквания и хвалби.
Аз ще се похваля, -200 след вчерашната зумба, то това било голям кеф бре  Party! Днес съм в къщи, три дена уикенд, дано да удържа фронта, отивам да пера и чистя за да не наобикалям хладилника от скука ...
 Peace

# 593
с най-добри чувства:
Die Frau[/b]

Ooooffff, мине, не мине време и току някой мине да ни осветли, разбира се с най добри чувства.... ooooh! ...
Абе, що всеки не си гледа в неговата паничка, в случая в неговата тема и не се занимава с другите, които не са му по вкуса....
Ние тъй ли ходим по чуждите диетични теми да ръсим безценни и драгоценни съвети...Не го разбирам аз това нещо...Верно, че Мастърчето Heart Eyes един път се накара на момите в съседна диетична тема hahaha, ама то, защото нЪл си ни е видна дюканка Heart Eyes Laughing, объркала темите златото Laughing Wink Hug....Обаче, предумишлено никоя от нас, поне доколкото имам наблюдения не е нарушавала спокойствието на купищата диетуващи моми и момци в съседни нам теми....Знам, знам, че се пуска празно за пълно и се гледа сеир и реакции и принципно не трябва да се впечатляваме от подобни постове, ама понякога хем са смешни, хем нелепи, хем дразнещи....Фрау, гледай си 90-дневната, яж си, сваляй си и моля, не ни занимавай....и ние ядем, и ние сваляме, ама не ходим по другите диетични теми да правим каламбур.... Peace ... Айде мир и любов... Laughing Peace

# 594
След вчерашното +'че, днес съм -800гр, 63,500кг, втората бременност започнах с 63 кг и днес си обух дънките отпреди бременността, няма такова щастие за мен.   bouquet
И аз бях питала за кашкавала, но никой не ме смъмри, за което благодаря.
Аз имам книгата за диетата и сега си купих книгата с рецептите, но те не ми дават подробна информация каквата получавам тука.   bouquet
Лека и спокойна нощ. Hug

# 595
  • Пловдив
Не знаех, че с 90 дневната се сваля още от деня, в който се започва, но никога не е късно да научи човек  Laughing

# 596
        чочосан, видях те  Hug
     Къде се загубихте вие там от този Велинград, редовно се оглеждам я за теб, я за адашчето, ама нъцки - омъглихте се  : (
     И vani nik видях... Дали и тя ще си затрае...  newsm78

Тук съм,редовно си ви наглеждам какви ги вършите из темичките.Обичам си ви и не губя връзка с вас ,макар и само да чета.
Ядосвам се на себе си,че допуснах качването на няколко килограма и сега след няколко опита да се върна отново на режима установих,че това е много трудно.Начина е да стана пак един от най редовните посетители тук и да се надявам ,че с ваша помощ ще успея Hug Hug Hug

# 597
Вижте момичета! Благодаря за критичната бележка, никого не съм тръгнала да поучавам, а просто споделих мнение, защото тези форуми са за това, Всеки има право да пише където си иска.

с най-добри чувства:
Die Frau[/b]

Ooooffff, мине, не мине време и току някой мине да ни осветли, разбира се с най добри чувства.... ooooh! ...
Абе, що всеки не си гледа в неговата паничка, в случая в неговата тема и не се занимава с другите, които не са му по вкуса....
Ние тъй ли ходим по чуждите диетични теми да ръсим безценни и драгоценни съвети...Не го разбирам аз това нещо...Верно, че Мастърчето Heart Eyes един път се накара на момите в съседна диетична тема hahaha, ама то, защото нЪл си ни е видна дюканка Heart Eyes Laughing, объркала темите златото Laughing Wink Hug....Обаче, предумишлено никоя от нас, поне доколкото имам наблюдения не е нарушавала спокойствието на купищата диетуващи моми и момци в съседни нам теми....Знам, знам, че се пуска празно за пълно и се гледа сеир и реакции и принципно не трябва да се впечатляваме от подобни постове, ама понякога хем са смешни, хем нелепи, хем дразнещи....Фрау, гледай си 90-дневната, яж си, сваляй си и моля, не ни занимавай....и ние ядем, и ние сваляме, ама не ходим по другите диетични теми да правим каламбур.... Peace ... Айде мир и любов... Laughing Peace

1. Не ви "осветявам" със съвети, изразих собствено мнение.
2Тези форуми и теми са публични. С достъп на всеки, който пожелае. По този повод всеки има право да пише където си иска и каквото намери за добре, спазвайки добрия тон.

3. Не е етично да коментирате така остро. Отслабвайте си на воля, никой не ви се меси в диетата.
"Фрау, гледай си 90-дневната, яж си, сваляй си и моля, не ни занимавай....и ние ядем, и ние сваляме, ама не ходим по другите диетични теми да правим каламбур.... Peace ... Айде мир и любов... Laughing Peace" - Не е това начинът, да се показва, че на някой не му е приятно да се изказват отрицателни мнения. " Не ни занимавай": тези думи биха могли да се  употребяват към хора, които  са познаати, или близки, но не и на непознати.
4. За да знам, че се сваля, значи съм я правила и друг път. Това, че ми е първи ден, не означава нищо.
5. Ако намирате това за нарушаване на спокойствие, моля обявете го някъде. Никой не ви е обидил или накърнил. Всеки има право да пише тук, независимо дали спазва друга диета или не. Това е въпрос на личен избор  мнение.
6. Ако някой беше тръгнал да ви "светва", постът му щеше да звучи далеч по-различно и поучително, с пряко обръщение към вас, а не само с мнение.
7. "Каламбурите" са за други места, не за форумите.Това, че не приемате чуждо мнение,и подчертавам това не е НЕ ПОУЧАВАНЕ,  не прави чест на никого!

Желая Ви една прекрасна и незабравима Коледа, изпълнена с красиви емоции.  bouquet

много усмивки:
Die Frau

# 598

с най-добри чувства:
Die Frau

Браво! smile3501 Благодарим за поучителния пост! Много сме впечатлени от постиженията ви и разтревожени от възможните последствия за нас! newsm45

... newsm12 Не забелязах някъде да съм употребила 2-ро лице. newsm12

# 599
Добро утро . Hug
Аааа,ама от сутринта сте се метнали .То май щото не сте пили кафе още ,а / Joy

Приятелииии,Коледа идва !Усмихнете се и отворете сърцата си за доброто!

Общи условия

Активация на акаунт