ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 939
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • София - Варна - Бургас
Колко време, Алекс, би отнело едно лечение на АД? По принцип...

Година - две...?

Може и няколко месеца.

# 451
  • ул. "Мечтание"
Има ли връзка срока на лечението с времето през което си боледувал от нещо, независимо дали е хронично състояние или не?

# 452
  • София - Варна - Бургас
Има ли връзка срока на лечението с времето през което си боледувал от нещо, независимо дали е хронично състояние или не?

Въпроса е неясен. Време като сезон или време като продължителност?

# 453
  • Пловдив
Помня че х-та ви беше казала да да давате Phos. ако вдигне температура, макар и ниска newsm78, т. е дава ли ли сте?

Пхуууу.... това моето дете хълца на единия ден и на следващия задължително е с кашлица Sad. Знам , че звучи смешно....но факт, никой не вярва, но ние с баща му чуем ли да хълца си знаем....че до ден два ще се разболее.

пп, само си споделям с вас....

Е, ако искайте вярвайте или не, но и този симптом го има в Хомеопатията.

Подозирам, че е така Александър, предполагам и за това се чудеше дали да даде Купрум, в крайна сметка не го дадохме....
На всички ...които с далече от х-та, като им споделя за хълцането ме гледат странно или избухват в смях.

Не е Cuprum... Laughing

Simple Smile Александър понякога постовете ти ме карат да се замисля дали направих правилен избор с този х-т.....

# 454
  • София - Варна - Бургас
mamaden
Цитат
Simple Smile Александър понякога постовете ти ме карат да се замисля дали направих правилен избор с този х-т.....

Защо, ето той правилно не е дал Купрум. Това което не знаем е, дали той работи с Реперториум или не...  Класическите хомеопати постоянно го използват, както и Органона на Ханеман. Simple Smile

# 455
  • ул. "Мечтание"

Въпроса е неясен. Време като сезон или време като продължителност?

Ъъъ... като продължителност.

# 456
  • пак там
Благодаря Ви, Aleksander! А Вие можете ли да ми препоръчате друг начин да потиснем симптома, или просто трябва да го оставя да си отмине сам?

# 457
  • София
Благодаря Ви, Aleksander! А Вие можете ли да ми препоръчате друг начин да потиснем симптома, или просто трябва да го оставя да си отмине сам?
Симптомите не трябва да се подтискат, а и този Еуфорбиум в никакъв случай не може да се каже, че е хомеопатично...

# 458
  • пак там
Симптомите не трябва да се подтискат, а и този Еуфорбиум в никакъв случай не може да се каже, че е хомеопатично...

Дотук добре.  Simple Smile А някакъв алтернативен вариант?

# 459
  • ул. "Мечтание"
А някакъв алтернативен вариант?

Вариант за какво?  newsm78 В крайна сметка не разбрах каква е целта - да лекувате или да подтискате състоянието на детето?

# 460
  • Пловдив
Налага се на дъщеря ми да се прави пулпит с местна упойка....
....
Принципно тест за упойка, предшестващ прием на ХЛ, е малко вероятно да повлияе.
Упойка, и стоматологично лечение след прием на ХЛ е възможно да повлияе и да спре действието на ХЛ, но това зависи от специфичната чувствителност на конкретния човек и фазата в която се намира неговото хомеопатично лечение.
...
Говорих с хом. , каза точно същото.
И да почна ХЛ два дни след края на зъболечението.
Ниал,   bouquet

# 461
  • Пловдив
mamaden
Цитат

Защо, ето той правилно не е дал Купрум. Това което не знаем е, дали той работи с Реперториум или не...  Класическите хомеопати постоянно го използват, както и Органона на Ханеман. Simple Smile

Реперториумът може ли да е някакъв software newsm78, или задължително е консултация с книга? Ах..., че тъпо прозвуча Rolling Eyes.

# 462
  • ул. "Мечтание"
Реперториумът може ли да е някакъв software newsm78, или задължително е консултация с книга? Ах..., че тъпо прозвуча Rolling Eyes.

При хомеопатите при които съм ходила са били под формата на компютърен софтуер.  Peace

# 463
Реперториумът си е реперториум, независимо дали носителя е книга или е софтуерен продукт, който прави търсенето по лесно.
В някой школи в началото задължително се работи с книга, защото е по-трудоемко. А когато нещо е трудоемко, човек се замисля повече предварително. Така се тренира "правилното" мислене. Със софтуера е лесно, но и "опасно". Вкарваш в програмата "боклук" - получаваш по-голям "боклук". Това е резона в тези школи, първо да се мине през дебелата тухла.  Grinning

# 464
  • пак там
А някакъв алтернативен вариант?

Вариант за какво?  newsm78 В крайна сметка не разбрах каква е целта - да лекувате или да подтискате състоянието на детето?

Вижте, влязох в темата да търся помощ, а не конфликт. Смятам, че съм обяснила достатъчно ясно, но явно съм сбъркала. Затова пояснявам: искам да излекувам детето си. Искам да го излекувам от кашлицата и сополите, без да усложнявам бронхоспазъма, с който е в момента.

Общи условия

Активация на акаунт