ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 916
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
И в нашия клас имаше предложение за размяна на подаръци, на което за моя радост успешно се противопоставихме. Моите детски спомени от размяната на подаръци не са особено приятни. Майка ми все се стараеше да не се изложим с подаръка, а аз получавах безумно безполезни неща. Именно поради това, за да няма сърдити и недоволни, и тази година взехме решение на всички да купим еднакви подаръци. Взехме им от тези хартиените модели с български забележителности за сглабяне и по предложение на госпожата комплект с 15 картички, които показват каква е била територията на България по време на различните владетели.
КАРТИЧКИТЕ  ги имаме и ние супер са но пъзелите искам да видя и аз  bouquet

# 181
Какви са тези картички и от къде може да се закупят? Hug

# 182
Какви са тези картички и от къде може да се закупят? Hug
ние ги купихме от у4илището по 3,50

# 183
Имат ли поне някакво име, за да знам какво да търся в книжарниците? Rolling Eyes

# 184
Здравейте.
В училището ще има благотворителен базар и трябва да направя нещо за хапване. Вие какво сте правили? Търся идей  Rolling Eyes

# 185
  • Варна
Реа, първото, което ми хрумва, са малки сандвичи-хапки, отгоре забодени с клечка за зъби.Или малки парчета баница(може и с късмети), петифури също.Питай  и в кулинарния форум за някоя свежа идейка.
Някой от Варна да знае дали е вярно, че няма да се учи от понеделник? http://varna-news24.dir.bg/_wm/pbasic/?df=744766  Rolling Eyes

Редактирам се: http://www.moreto.net/novini.php?n=113954&p=1 . Явно не е вярно. Аз още като видях колко  грамотно  е написано се усъмних...   Tired
Няма отърване,ще учат. Mr. Green.Някой е направил неуспешен опит за дезинформация. hahaha
Аз утре съм на лов за подаръци.Почти в последния момент. Blush

# 186
Имат ли поне някакво име, за да знам какво да търся в книжарниците? Rolling Eyes

Kaзват се "Съдбините на България" с автор Стефка Стамова.

# 187
Реа,нещо за хапване - каквото и да направиш - ще се изяде !
Препоръчвам ти да бъде на хапки забучено с клечка за зъби;
мини сандвичи от франзела,хапки от баница,домашни бонбони,а
най-лесно и сигурно - тирамису/около 4лв./,разрязваш на миниатюрни хапки,боцкаш клечка
за зъби и е о.к.!
Друг вариант - баница от готовите,само я изпичаш,нарярзваш на малки парченце,забучваш
клечка за зъби с късметчета,същото и с питка.
Винаги съм избирала по-нетрудоемкия ,лесен и оригинален вариант.
Суан,подари ли играта?

# 188
  • София
Не съм я подарила.Тя й е за Коледа от нашите.
Не знам за вас,но аз тотално блокирах и не мога да реша какво да купим на двегодишната ни племенница.Утре пак ще ходиме да търсим нещо.Стискайте палци вече нещо да харесаме,защото иначе се прибираме с хиляди други неща, а подарък за детето не.Хем е момиче и не би трябвало толкова да се затрудняваме покрай нашите.Но като са задоволени със всичко е по трудно да намериш нещо което хем го няма,хем да му е интересно.

# 189
Суан,мисля ,че дребосъчетата са по - облагодетелствани,
а и не влагат тези емоции така ,че каквото и и да изберете - детенце
ще се радва.Гледайки тези бебета на Барби и на мен ми се доиграва!

# 190

Kaзват се "Съдбините на България" с автор Стефка Стамова.

chochko, много ти благодаря!   bouquet

Аз още не съм купила подаръци за децата. Сигурно до Коледа ще насмогна. Crazy
 Моята го е ударила на мързел. Днес със зор съм я накарала да си напише домашните. ooooh!

# 191
Не знам за вас,но аз тотално блокирах и не мога да реша какво да купим на двегодишната ни племенница.Утре пак ще ходиме да търсим нещо.Стискайте палци вече нещо да харесаме,защото иначе се прибираме с хиляди други неща, а подарък за детето не.Хем е момиче и не би трябвало толкова да се затрудняваме покрай нашите.Но като са задоволени със всичко е по трудно да намериш нещо което хем го няма,хем да му е интересно.
За моята 2 годишна племеница взехме Зу Зу Петс хамстери с къщичка около 30лв.

# 192
  • ГОре на черешата...
За моята 2 годишна племеница взехме Зу Зу Петс хамстери с къщичка около 30лв.

Аз пък на моята ще и взема кола - като гледам - все с колите на батковците си играе, освен това всички останали й вземат кукли. Харесала съм и една розова, кабрио, возят се две Барбита, свири, пее, свети - весела работа Crazy.

# 193
Здравейте Simple Smile
И ние сме вече ваканционно настроени...не ни се учи. Мина ни и коледното тържество..беше в петък. Беше страхотно- всички деца бяха в различни костюми, според ролята и пиесата която им беше отредена. Ние родителите получихме подарък - в учебен час децата са имали за задачка да сътворят стихотворение  в рими. Всички стихотворения са публикувани в книжка със заглавие " Коледни усмивки" ...на страничка по стихотворение и името на детето което го е измислило. Невероятен подарък...страхотна класна.
В четвъртък пак ще изпълняват пиесите, но пред началните класове. След това ще имат забава с диджей и трябва всяко дете да представи нещо...нещо като ден на таланта. Всяко дете трябва да носи и нещо за почерпка Simple Smile .

# 194
Здравейте Simple Smile
И ние сме вече ваканционно настроени...не ни се учи. Мина ни и коледното тържество..беше в петък. Беше страхотно- всички деца бяха в различни костюми, според ролята и пиесата която им беше отредена. Ние родителите получихме подарък - в учебен час децата са имали за задачка да сътворят стихотворение  в рими. Всички стихотворения са публикувани в книжка със заглавие " Коледни усмивки" ...на страничка по стихотворение и името на детето което го е измислило. Невероятен подарък...страхотна класна.
В четвъртък пак ще изпълняват пиесите, но пред началните класове. След това ще имат забава с диджей и трябва всяко дете да представи нещо...нещо като ден на таланта. Всяко дете трябва да носи и нещо за почерпка Simple Smile .
Браво на класната Ви, направо завидях. Embarassed Страхотни идеи има.

Общи условия

Активация на акаунт