Castle

• 63 774
  • 678
  •   1
Отговори
# 105
  • срещу двата комина :)))
много готин епизод, супер забавен  Joy особено като Касъл се чудеше за съкращение между имената им  hahaha

# 106
  • Пловдив
Няма го във замунда последния 7ми епизод, никак не обичам вторник вечер без Касъл.....

# 107
Няма го във замунда последния 7ми епизод, никак не обичам вторник вечер без Касъл.....
Има го в арената.

# 108
  • Пловдив
Има го в арената.
Благодаря, отивам Simple Smile Ми навици, кво да правя, като няма вторник касъл и вечерта ми е терсене Simple Smile

# 109
  • Срещу планината:)
Поредната свежарска серия  hahaha ама само как се пънеха пред камерата.Барабар със Съра Mr. Green

# 110
  • Пловдив
А на мен не ми хареса Mr. Green Мразя да ми се клати камерата Laughing Разстройва ми вестибуларния апарат и едвам се съсредоточвам в съдържанието.

# 111
 Joy явно моят вестибуларен е ок

Ето промото за следващият  Simple Smile

# 112
въх цели 8 страници преди да разбера, че Касълчо има тема Embarassed голяма издънка от моя страна. Накратко- ако има едно Шоу- това е Касъл, вярно гледам още 10, а може и повече...но други като Стана и Нейт няма още от първия епизод на първи сезон и най- хубавото е, че с всеки следващ стават все по- добри. Абе мога да го хваля до утре, но сега гледам обсъждате последния епизод. И на мен не ми хареса това с клатещата камера, иначе епизода си беше 6+ Laughing

# 113
Не си засекла темата - ми не е много активна както виждаш за 5 сезона 8 страници.
Аз сравнително късно открих сериала -май бяха минали 3 сезона  Embarassed
 Hug Към хвалето на 2та и аз съм пристрастна - химията им е железна.

# 114
  • Пловдив
Аз съм върл фен на сериала някъде от края а първи сезон. И го гледам, и го чакам, и следя. И обичам Колев 456 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes kolev456 , ако попадне на бг-мамма, да знае - голяма съм му фенка и мога да го черпя домашен сладкиш Mr. Green

# 115
въобще не обърнах внимание откога съществува темата, мислех си че няма даже...а е грехота  Laughing

# 116
Последният епизод Secret Santa за тази година -ще е коледен и романтичен надявам се  Heart Eyes

# 117
дано, дано, много ми липсва и Алексис напоследък Embarassed

аз да постна и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691322.0;topicseen моля, всички фенки- заклети и незаклети, по едно гласче за Нейтън, все пак и той е мъж и той заслужава Laughing

# 118
  • Разпиляна във въображението
Чели ли сте книгите на Касъл? Замислих се дали да си купя една Thinking

# 119
Чели ли сте книгите на Касъл? Замислих се дали да си купя една Thinking

аз не съм ги чела, но от сериала съм горе долу наясно...уф така няма да помогна...незнам до колко си запозната, това са книги писани следствие сериала- Ники Хийт, инспекторката в книгите, всъщност в сериала е инспирирана от Бекет. Случая/случаите не са описвани в сериала, но пък Касъл е при Бекет уж да се вдъхновява, тъй че нищо чудно да има някоя допирна точка...в щатите са голям хит, той и филма де, а незнам дали пуснаха вече и кафе... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт