ПрЪвУписТно Дупреждение от ПоркОратурата за пУТкУкоросани маТСки- 53

• 30 707
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Малееее  Laughing  hahaha ами след всички разговори за филета, бут и дроб явно съм огладняла  Crazy и съм хапнала едно З  Embarassed
Поправих го  Blush

# 76
Малееее  Laughing  hahaha ами след всички разговори за филета, бут и дроб явно съм огладняла  Crazy и съм хапнала едно З  Embarassed
Поправих го  Blush

Дай Боже всекиму такава покана!  Mr. Green

# 77
  • София
Хайде, за да не ми се смеете много, ето ви един
Цитат
ръзмер до 2см

# 78
Цитат
Ние сабираме по 40 лв за играчки ,но нямаме телевизор.И по добре.

Flutter

# 79
Изклюкарвам се сама:

Цитат
По - добре е, че те следят по - изкъсно

# 80
Цитат
ние предната седмица ходихме във варненския,специално за ски екипите,имаше останали само два три,но точно размер който ми трябваше,хубави са особено за цената си,аз купих яке и панталон общо за 70лв,иначе впечатлението ми за *** е че не е нищо особено,абсолютно като ***-то,аз храни не си купувам от там,единствено взехме малко плодове/по кг/а имаше хора бяха взели по 2 кашона банани,нали уж има ограничение

На мястото на магазините сложих звездички, че темата е правописна все пак... Изумена съм от изобилието на запетайки и пълното отсъствие на главни букви и точки... Как се чете такъв текст  newsm78

# 81
Цитат
[На мястото на магазините сложих звездички, че темата е правописна все пак... Изумена съм от изобилието на запетайки и пълното отсъствие на главни букви и точки... Как се чете такъв текст  newsm78
Емиии, кой на какъвто е урок е бил! Явно на пунктОацията е била, но не и на другите. И в резултат това се е получило.

# 82
банята сам я отписала ...ако дойде -добре дошла, ако не, ще се къпем в  душ-къбина 

# 83
банята сам я отписала ...ако дойде -добре дошла, ако не, ще се къпем в  душ-къбина 

Изпревари ме  Hug

# 84
Цитат
ей красавицата ми тя Simple Smile)...толкова хубава си станала...остана малко докъто те намчкам Simple Smile))

# 85
Цитат
мен ми плуят въху

# 86
че съм много, лично убидена на майката на .....

# 87
  • София

Който го прочете това, печели парче от пицата  Peace

# 88
Който го прочете това, печели парче от пицата  Peace

Аз успях дори на глас да го произнеса!  bowuu За съжаление съм на диета и мога само да помириша пицата!  Mr. Green

# 89
  • София
коледний украшениа,пъл.пуика с кис.зеле Mr. Green

Тези коледний,май са "новите" кутий Thinking

Общи условия

Активация на акаунт