Re: Къде в Бургас 25

• 64 531
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Аааааа сега разбрах кое е кафето - Дриймс. Не съм свикнала някой да го назовава с това име. И за парфюмерията се сетих вече. Благодаря много
Я ме светни, бившата "Астра" ли да разбирам, и магазинчето след нея по главната ли е? Или някъде по "Левски", до кабинета на д-р Йовков. Мерси! Не можах да разбера по коя страна на Астрата е, ако за нея става въпрос, пък и тя не е срещу Ултрата точно, та за това питам  Rolling Eyes

Парфюмерията е като тръгнеш по Левски след Дриймс има едно тунелче. В тунелчето има адвокат и книжарница. Та парфюмерията е преди тунелчето. Преди на нейно място беше магазин за дрехи.
Приятна е. Сравнително добре заредена и само там видях матиращ топ на Есенс, но беше само една бройка.

# 301
  • Бургас/Пз
А знаете ли къде продават лакове на Катрин Арли?

# 302
Здравейте,
къде в Бургас,НО в центъра ,се продават кутии с капаци/картонени,в различни цветове и размери/,по примера на тези,които са в "Бриколаж"....
Благодаря....

# 303
  • Бургас
Tinkerbella, благодаря ти много!   bouquet

# 304
Пак аз,къде в Бургас има представители на "Цептер"....
Благодаря....

# 305
  • Бургас/Пз
Благодаря....

Преди 4-5 месеца ходих на презентация на Цептер в новия им офис. Намира се като вървиш по Александровска , малко преди да стигнеш гарата, от лявата страна след един от новите офиси, ако не се лъжа май беше на Мтел, трябва да се завие в дясно. Сградата е новопостроена и отдолу е Галерия Неси, та точно преди нея има едни вход и офиса е там на първия етаж!

# 306

И аз се присъединявам към питането. Търся холограмните, че сестра ми е луднала. Питах в няколко парфюмерии, но ме гледат като полезно изкопаемо. А ако някой е виждал някъде из парфюмериите и напукващите на Перфект, но в бяло и черно. Навсякъде има папагалските цветове - жълто, зелено, розово...

# 307
  • Бургас

И аз се присъединявам към питането. Търся холограмните, че сестра ми е луднала. Питах в няколко парфюмерии, но ме гледат като полезно изкопаемо. А ако някой е виждал някъде из парфюмериите и напукващите на Перфект, но в бяло и черно. Навсякъде има папагалските цветове - жълто, зелено, розово...
В черно знам къде има напукващ се. В една парфюмерийка на Славейковото пазарче, има я от доста години и се пада срещу пазарчето на ул. Републиканска. Дано се сетиш.  Peace

# 308
Благодаря....

Преди 4-5 месеца ходих на презентация на Цептер в новия им офис. Намира се като вървиш по Александровска , малко преди да стигнеш гарата, от лявата страна след един от новите офиси, ако не се лъжа май беше на Мтел, трябва да се завие в дясно. Сградата е новопостроена и отдолу е Галерия Неси, та точно преди нея има едни вход и офиса е там на първия етаж!
Благодаря....

# 309
  • Бургас
Знаете ли къде има голям избор на плочки за баня /и изобщо всичко за банята/ ? Ходихме само в Сикото и харесах някакви испански, но ми се иска и на още места да поогледам.
Между другото, там имаше и много хубави паравани, някой питаше по-напред  newsm78

# 310
Здравейте,
къде в Бургас,НО в центъра ,се продават кутии с капаци/картонени,в различни цветове и размери/,по примера на тези,които са в "Бриколаж"....
Благодаря....
Виждала съм в едно ателие - намира се до подлеза на Операта, като отиваш към Операта се пада в дясно.
И в хубавото магазинче на Краставицата мисля, че има. Peace

# 311

В черно знам къде има напукващ се. В една парфюмерийка на Славейковото пазарче, има я от доста години и се пада срещу пазарчето на ул. Републиканска. Дано се сетиш.  Peace
Благодаря много. Утре ще ида да проверя.

# 312
Здравейте,
Благодаря....
Виждала съм в едно ателие - намира се до подлеза на Операта, като отиваш към Операта се пада в дясно.
И в хубавото магазинче на Краставицата мисля, че има. Peace
Благодаря....

# 313
Съжалявам,ако въпроса ми ви се стори не на място,АМА съм решила да правя торта,и за крема ми трябва обикн.крема сирене,еми днес обикалях из центъра и нямаше(където ходих,разбира се).На някой ако скоро му е трябвало и е купил,би ли ми казал откъде?(за из широкия център става въпрос)

# 314
  • Бургас
Sisi f -а къде се намира Сикото в Бургас ,че се интерисувам от параваните?

Общи условия

Активация на акаунт