Къде в Пловдив???-17

• 56 832
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Къде се намира детски център "Маккуин" newsm78

# 331
  • Пловдив
Къде се намира детски център "Маккуин" newsm78

Бул. Марица 27 тър. център "РИВА" 2-ри етаж
Телефон: 0892357918

# 332
В Карпетмакс на Карловско шосе бях във вторник. Вътре почти нищо няма. Не знам дали и 50 килима им се събират общо от всички размери. Мокетите са еднакви и на двете места. За мен това не е аутлет, цените им са съвсем редовни.

# 333
В Карпетмакс на Карловско шосе бях във вторник. Вътре почти нищо няма. Не знам дали и 50 килима им се събират общо от всички размери. Мокетите са еднакви и на двете места. За мен това не е аутлет, цените им са съвсем редовни.

newsm10

Бенджи, може ли точния адрес на склада, че ние ще взимаме още един килим на Декотекс и ако там цените са по-добри ...

# 334
  • Пловдив
Цените, определено, са по -добри...

ул. Янтра 11
032/ 621877
"Декотекс" - Сливен, представителство за гр. Пловдив.

# 335
  • Пловдив
Преди няколко дни видях на копчетата, че строят дървената къщичка на Дядо Коледа.
Ще има ли нещо организирано от Герб като миналата година?

# 336
Цените, определено, са по -добри...

ул. Янтра 11
032/ 621877
"Декотекс" - Сливен, представителство за гр. Пловдив.

Супер! Благодаря много!

Аутлета на Карпетмакс бях заподозряла, че няма да има нещо на сметка. Защото има няколко рекламни пана и никъде няма обявена топ цена, намаление и нещо дето да подсказва за какъв ценови порядък иде реч.

Като сметнах  какъв метраж пътеки трябва у нас, цената изобщо не ми е за пренебрегване. Очертава се солидна инвестиция.

Идеи за мъжки чантички за документи, неголям размер? Погледнах в сайта на Тенденц. Адидас ги разгледахме, но мъжът ми не си хареса, повечето бяха промазка.

# 337
Преди няколко дни видях на копчетата, че строят дървената къщичка на Дядо Коледа.

Има пак Снежанка и дядо Коледа, раздават на децата бонбони и балони!  Peace

# 338
  • Пловдив
*vera,хубави кожени мъжки чантички има в халите,първия етаж,веднага вдясно.имат щанд и в мол пловдив.все не мога да му запомня името

# 339
*vera,хубави кожени мъжки чантички има в халите,първия етаж,веднага вдясно.имат щанд и в мол пловдив.все не мога да му запомня името

Арт 93, сетих се.
Благодаря за подсказката.  bouquet

# 340
Момичета помагайте, някой да е виждал из Пловдивските магазини това портмоне http://www.shop-eu.puma.com/Triangle-Clutch/4050795820778,en,pd.html?cgid=41130 ,че нямам много време да обикалям, а много ми харесва  Praynig

# 341
  • Пловдив

Гледах снимки на едни приятели във Фейсбук, но с дата 22.12. Дали ги има все още? newsm78

# 342

Гледах снимки на едни приятели във Фейсбук, но с дата 22.12. Дали ги има все още? newsm78

Да, там са, поне до Коледа със сигурност ще са там! Днес минах от там!  Hug

# 343

Идеи за мъжки чантички за документи, неголям размер? Погледнах в сайта на Тенденц. Адидас ги разгледахме, но мъжът ми не си хареса, повечето бяха промазка.

На мъжа ми купих от Петек.

# 344
  • Пловдив
Кате, кое е Маркет център   bouquet
Маркет център се води сградите на кап. Райчо, до Гранда, в тях е магазин dm и Кастело има, не може да не ги знаеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт