Къде в Пловдив???-17

• 56 768
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Аз ходя при Ели в салон "Мания" и съм доволна, цената е 4 лв. Препоръчаха ми я от тема, която бях пуснала точно за почистване на веждите и от тогава съм при нея.  Peace Мога да ти пратя координати на лични, ако се интересуваш.  Wink

Момичета, знаете ли къде мога да намеря хрян? Мислех да пообиколя по пазарите, но изобщо има ли го по това време на годината и ако не сега, кога мога да го намеря?  newsm78

П.П. А да, и за мас ако някой знае къде има... някой беше казал преди за Лидл, но някъде другаде дали няма да се намери?  Thinking

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 13:20 от lsweety

# 481
  • Пловдив
lsweety
мас съм виждала в кауфланд
хрян също в супермаркетите-при горчицата и майонезата

# 482
На мен ми трябва грудка, а не на прах, или нещо такова... затова предположих по пазарите, че ще има. Кога ги видя тези продукти за последно?  Rolling Eyes

# 483
За хряна не съм сигурна /като минавам ще погледна/, но има една сергия много заредене на пазарчето на "Младежка"! Там например видях онзи ден пресен чесън. Абе с 2 думи- имат доста зелении, които по това време не се намират другаде!

# 484
  • Пловдив
lsweety,мастта в кафуланд си я поддържат-преди редовно имаха.Но наскоро не съм ходила.обаче няма причина да я няма

# 485
  • Пловдив
А на кой щанд в Кауфланд си я виждала маста?
Аз преди време търсих ня доста места в Тракия, но така и не открих. И в Кауфланд погледнах, но не съм питала специално някой от персонала къде да я търся  Confused

# 486
  • Пловдив
в тракийския-точно срещу яйцата
при маслата и маргарините

# 487
lsweety, ще те помоля за координати

# 488
Хрян също може да има в Карфур при билките и подправките.

# 489
Здравейте момичета, хрян съм виждала на чевъртък пазара.

Да попитам-можете ли да препоръчате болница в Пловдив, работаеща съм здарвна каса, за лека гениколкогична интервенция.
Благодаря!

# 490
MiaMIa,

на мен ми предлага лекар от Торакс операция по каса. Но още мисля. За препоръка не мога да ти кажа, защото нямам лични впечатления, но го имай предвид като вариант.

# 491
  • Пловдив
А на кой щанд в Кауфланд си я виждала маста?
Аз преди време търсих ня доста места в Тракия, но така и не открих. И в Кауфланд погледнах, но не съм питала специално някой от персонала къде да я търся  Confused
В "Слънчеви лъчи" в Кичука почти винаги има. Продават я в кофички по 400 (или 500г). На щанда при яйцата и сиренето.

# 492
Момичета, знаете ли за сбирки или клубове по  програмата Weight Watchers в Пловдив.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 17:38 от tzotzi

# 493
  • Пловдив
Момичета, знаете ли за сбирки или клубове по  програмата Weight Watchers в Пловдив.

имаше залепена реклама на входа,но не помня името
не беше обаче Weight Watchers
група за подкрепа при отслабването май беше

ако го има още,ще пиша

# 494
Ще се радвам, да получа допълнителна информация

Общи условия

Активация на акаунт