Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 913
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Честито Рождество Христово!
При нас подаръците също отнеха много време за опаковане, но по традиция ги отваряме още на бъдни вечер, иначе не се спи Laughing Беше прекрасна вечер, щастлива и празнична, както се получава най-добре в къщата на мама (при моите родители Wink ). Всички явно много сме слушали и Дядо Коледа ни беше обдарил пребогато. Днес е ден за семейни занимания, но не нещо специално, просто е чудесно да сме заедно и нищо да не правим:) Желая на всички ви много радост и здраве!

# 166
  • София
Тази години счупих почти всички традиции. питката, дето я замеси мъжът ми, стана толкова вкусна, че само масло й липсваше, за да е пълна вкусовата хармония. Два часа с децата играхме карти, Дядо Коледа вкъщи дойде още в девет, та всеки имаше време да се нарадва и пробва подаръците. Изобщо не броях манджи и прочие - сложихме каквото имаше и това е. Беше невероятно приятна Бъдни вечер, без големи приготовления и без да се чувствам изцедена още на обяд.

# 167
  • 1st floor
И при нас рано-рано децата започнаха да разопаковат...Всички останахме доволни от това,което Дядо Коледа ни донесе...Явно доста сме слушкали през годината  Mr. Green...Остава само здраве да си пожелаем!!!

# 168
  • в полите на Балкана
Нека Коледния дух Ви донесе много любов и топлина в дома! Честита Коледа, приятели!   Hug

# 169
  • София-България, Израел - където си поискам
Подаръците ги опаковах преди седмица Peace В нощта на 24 срещу 25 от няколко години децата спят в хола до елхата, за да може да чуят дядо Коледа, като дойде Laughing и все не успяват, но  на сутринта е голяма радост, като  видят подаръците под елхата ;-

# 170
Лелее, такова мързелуване не ми беше припадало отдавна Hug Блаженство било да се излежаваш до късно в леглото и да пиеш кафе несресана и по пижама Joy
И най-вече да не звънят служебните телефони Peace

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 08:57 от tzarina

# 171
Лелее, такова мързелуване не ми беше припадало отдавна Hug Блаженство било да се излежаваш до късно в леголото и да пиеш кафе несресана и по пижама Joy
И най-вече да не звънят служебните телефони Peace
да, супер е така Peace
цял ден се моткам, без да правя нищо Laughing

# 172
  • 1st floor
Честито на всички именици!!! Hug
Много здраве , щастие и успехи им желая!!!  bouquet
В нашата къща днес четири човека празнуват - свекървата на първо място  Heart Eyes, свекъра и двама от племениците ми... Party

# 173
НеПоКоРнА, май при вас се получават низ от празници Peace Да е честито на именниците и на техните семейства  bouquet
И jakinik май има празник днес Laughing, честита радост и много усмивки в днешния снежен ден Peace

# 174
  • София
моите заминаха на гости при едната баба за ваканцията. Добре че случиха вчера по-нормално време да пътуват, пък да видим какво ще е времето като се заприбират.
Ей така, зимата ме е яд, че ваканцията е толкова къса! През пролетната ще започнат екскурзии, зелени, и остава чак лятото да се видят с бабите! А е толкова хубаво зимата да си при баба и дядо и да те глезят!

# 175
  • 1st floor
НеПоКоРнА, май при вас се получават низ от празници Peace
От Никулден, та чак до 11 януари в семейството е пълно с празници , имени и рождени дни, годишнини от сватби и какво ли още не... Grinning...Май месец се повтаря същата история...

# 176
Да, имам си именичка Grinning да  е жива и здрава  Peace
На всички, които имат днес празник, да са живи и здрави и да радват близките си!

# 177
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!
МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ ВАС!
Токущо се върнахме от Пампорово! Суууууупер беше!
Дай Боже, всекиму!

# 178
Честито! Честито! Честито!!!!! На всички, които имат повод - имен ден, рожден ден и всякакви други годишнини!!!!!!!

Супер ми е, децата са в къщи, няма бързане за никъде, няма закуски, няма часовници, ех.....много е малка тази ваканция.......Искам да стачкувам и искам депутатска ваканция за децата ми! Crossing Arms

А и сега разбрах,че мама ще идва за нова година у нас и ми е още по-хубаво и празнично. По-хубав подарък от мама - не искам! Не вярвах,че ще дойде, защото баща ми не е добре, за малко ще е тук, но това е без значение за мен!!!!!!!! Похвалих се! А децата са на седмото небе от радост и щастие!!!!!!

# 179
Весела Коледа и от нас!!!! Hug Hug

Честито на всички именници,от здраве да не се отървете!

Общи условия

Активация на акаунт