Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 912
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Нали точно това имах предвид и аз с тези подаръци и на една минала родителска среща родителите го повдигнаха на въпрос. Върло съм против тези разменки след трети клас Naughty И ние сме се приготвили с хубав подарък за утре, пък ще видим....Аз съм се постарала моето дете да не срамува и да не се излага. Другите - както го разбират и както го чувстват.

# 151
  • 1st floor
Пак за тези пусти подаръци.........Току-що щерката се прибра от тържеството за нова година на класа.....И....установявам,че или Рая няма късмет, или не искам повече децата ми да участват, или повече няма да се стараем.....Като в случая не ми е за парите, нека бъда правилно разбрана......Тавана бе 5лв. На Рая са и подарили едни водни бои от 1лв., от километри личи,че се отбива номера......Пък Рая се постара
За съжаление винаги има деца, отбиващи номера или нехайни родители, които не ги интерсува как ще се почуства детето от отсрещната страна...И при нас тавана беше пет лева, но освен количката Хот Уилс /така ли се казваше  Embarassed/ , която беше 4 лв. , прибавих и един шоколад....Да не е ощетено детето. Нашите утре ще си разменят подаръци , дано няма разочаровани ...

# 152
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, много пишете едва смогвам да ви изчета Wink
вчера беше Коледното тържество на класа - играха 1 час боулинг и 1 час на някакви други джаги, а ние родителите  за 2 часа  поне се наговорихме  и се посмяхме. Утре ще си разменят подаръци, почти всички са разбрали кой на кого ще подарява  Mr. Green  Ние ще подаряваме на момче и купихме портфейл.На родителската решихме подаръците да бъдат около 10-15 лв., за да няма сърдити Peace
За тези във София препоръчвам боулинг залата в НДК, подходяща е точно за такива събирания, но е хубаво предварително да се запази час и така няма да има други хора или ще са съвсем малко Peace
Засега има резултат от класното по български - 6 и Стефи беше много доволна резултата, по математика още не сие знае оценката Thinking
Ако вчера сте гледали новините по БиТиВи даваха деца от  нашето училище ,около празниците винаги имат най-различни мероприятия, дано така продължават Peace
Вълничка Морска, весели празници!

# 153
Браво на класната ни която реши да няма размяна на подаръци, тя ще и прави скромна томбола с сувенирчета.
Мама Цоцоланка , много неприятна случка....спомням си сестра ми когато беше в 8-ми клас (мнооооого отдавна  Grinning ) направо се бяха изгаврили с подаръка и....7 сантиметрова кукла сурвакарче.Като се прибра и я скри под възглавница защото я беше срам да я покаже....много плака горката  Sad

# 154

Добро утро и лек и успешен предпразничен работен ден на всички Hug

# 155
  • 1st floor
Благодаря за чудесното пожелание и от мен много  Hug!!!

# 156
                         Весели празници, нека всички желания се сбъднат и много здраве, благоденствие  и доброта!                           

# 157
Весело посрещане и от нас на тия Велики празници,с много....здраве и смирение между нас!!!!

# 158
  • София-България, Израел - където си поискам
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Много здраве и късмет на вас и вашите семейства!Нека се сбъднат всичките ви желания и мечти!

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 15:01 от jakinik

# 159
Бъдете живи и здрави.

Нека тази Коледа е най щастлива за вашите семейства

# 160
С пожелание за здраве, любов, благослов, хармония и мир!

# 161
  • София
Вкъщи вчера щерката още болна и мрънка, че й е скучно, аз вече съм болна, търчах за още подаръци и ядене (ужас, днес пак трябва да пазарувам!). Малкият беше доволен, че имаха парти в училище, обаче му доскучало след половин час (защото било тъпо в класната стая с момичетата) и излезли с още няколко момчета да ритат топка. Направо изумях колко типично по мъжки е постъпил.

# 162
Честито Рождество Христово, момичета!
Много радост, здраве, прекрасно настроение ви пожелавам на вас, децата и семействата ви!

Минавам на път за леглото Simple Smile, досега опаковахме подаръците за да бъдат намерени сутринта под елхата.
Весело празнуване!!!

# 163
Честито Рождество Христово!
Божието Рождество ни озарява с бляна си за новото лице на мечтите ни, за добро и справедливост.
То е нашата връзка с Божествената същност на мечтите ни за щастие.
Нека се обичаме,подкрепяме и почитаме!
Бъдете щастливи и здрави!

тази песен е специален поздрав за Птичка и Йони, както и за всички майчета от нашата тема http://www.youtube.com/watch?v=sPeBba1vAIo

# 164
  • 1st floor
Честито Рождество Христово!!!
Бъдете живи , здрави и мноогооо , мнооогоо щастливи!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт