Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 919
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
 Cry Cry Cryимаше два 2 (два) късмета с учение и успехи в него! и Двата се паднаха на мен!  Cry Cry Cry А на синковеца - любовта! Ще бъде тежка година!

# 181
  • 1st floor
Cry Cry Cryимаше два 2 (два) късмета с учение и успехи в него! и Двата се паднаха на мен!  Cry Cry Cry А на синковеца - любовта! Ще бъде тежка година!
hahaha hahaha hahaha

# 182
  • Майничка
Весели и щастливи празници, момичета!

Голд, поне е само любов, на Гицка й се падна... "бебе" #Crazy, на баща й - нов член в семейството.

# 183
На мен както винаги ми се падна ,,работата,,, а на Дани - ,,мързела,, hahaha После и ,,нова кола,, ми се падна, ама явно ще е в следствие на яко бачкане newsm78

# 184
  • 1st floor
На мойта петокласничка й се падна късмет, че ще върти къщата, ще чисти и ще бърка манджи Mr. Green...Не остана особено доволна, малката ми мързелана...
gargamela , при нас късмета бебе е забранен за сега  Mr. Green
На малкия му се падна мир  и спокойствие и остана доволен...Имаше късметче и за къщата ни - падна ни се нов дом - дай Боже!!! Praynig, че вече взехме да се прескачаме у нас...

# 185
  • София-България, Израел - където си поискам
Joy Joy Joy
gargamela , при нас късмета бебе е забранен за сега  Mr. Green
и при нас,  поне за близките 15 години Laughing

# 186
  • Майничка
Абе, мъжът ми беше "врътнал" един тиквеник от изпитано място, пък те да вземат да наслагат късмети, за атракция... Mr. Green

# 187
Весела Коледа, сладурки!
Ми и при нас на петокласника се падна бебешки късмет, ама таткото го изгледа свирепо и предаде късмета на брат му-младоженеца! Joy Аз аха да се зарадвам ,че  съдбата е с мен и мераците ми, и ето че пак останах без шанс за женско...абе... късмет... Моя много добра приятелка на 40 г.  роди преди месец. Как й завиждам!!! Как ми се иска и на мен едно мъниче... ама любимия не дава повече да се множим.
Ние днес стегнахме багажа за едната баба. Една чанта с учебници - зер, голямо учене пада тази ваканция. Особено петокласника - класната им дала домашно чак да се задавят. Детето ми е под стрес - дали ще направи всичко - разбирате ли, физически е трудно да се направят задачите които са дадени за ваканцията - толкова са много. Знам, че ще се справи, само че няма да разбере нищо от почивката. И на 24, и на 26-ти е правил задачи.... и това ако са деца - ние какви ваканции имахме едно време! А сега ги стресират от рано още. Вчера беше на тенис турнир, върна се- и пак седнал да решава задачи.... да му се неначудиш на ентусиазма .

# 188
  • Майничка
Г.Д., съдейки по количеството задачи, да не сме в един клас? Wink
Момата е с норма 8-10 на ден, но сякаш по-експедитивна е станала.
Сега се върна от турнир по тенис на маса, има си грамота, снощи 3 часа прави и пече меденките за почерпката след турнира, харесали й ги... абе, с нея не може да се говори. Joy

# 189
  • 1st floor
Браво на Гицка за меденките!!! Peace
Мойта от тази година започна сандвич за у-ще сама да си прави и на мен сърцето ще ми пръсне от гордост!!! Mr. Green
То аз съм си виновна , де...Дразни ме , че  е много бавна и пипкава и все гледам аз да върша нейната работа...
За домашни - някам идея какво и колко има, чак днес я подсетих , та поучи час-два...Май не е пипнала до сега...

# 190
Днес пораствам с още 1 година.   party023  cook newsm38 cook Черпя!

# 191
Пак дни на равносметка... newsm78

# 192
Gold - Честит рожден ден! Жива и здрава, спокойна и щастлива - тази формула работи безотказно - желая ти ги от сърце!

# 193
Gold - Честит рожден ден и от мен Hug Много късмет, здраве и щастие пожелавам на теб и семейството ти, другото се подразбира Peace

# 194
  • Майничка
Честит рожден ден! Желая ти здрав дух и здрави нерви в здраво тяло! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт