Тази неделя в "Темата на Нова" 19:25 - ИЗСЛЕДВАТ ДЕТСКИТЕ ПЮРЕТА!!!

• 7 869
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Ще следя темата както и предаването с интерес.
не мисля да давам купени пюрета на детето си, но все пак ме интересува какво има в тях.
Дразни ме факта че не казват конкретни марки какъв е състава.
За западните пюрета се ориентирам от руските сайтове, руснаците понеже пазят своя производител та постоянно правят такива изследвания и хич не им пука да публикуват инфото и в нета и по телевизията.
Постига го пиша някъде един час, пиша и трия, толкова неща изчетох от сутринта че още веднъж си казах "Никакви купени пюрета"

# 16
  • Под липата
 Хм... Как да вярвам в качеството на българските пюрета като един поглед върху етикета ми е достатъчен да установя груба, недопустима грешка - на етикета пише, че пюрето е безглутеново, а в състава на същото, има овес  ooooh! Нали се сещате, че не е работа на всеки средностатистически родител да знае що е то глутен и има ли го в овеса? Да предположим, че не съм се поинтересувала( не знам, нямам нет, тъпа съм по природа и т.н.) и купя такова пюре за болното си от  целиакия дете ? Направо са за съд! Отделен е въпросът, колко от нас ще си направят труда да съдят производителите и дори да го направят, кога и въобще ще получат ли правосъдие? За продукт на Ганчев иде реч !  Naughty
 Отделен е въпросът , че плодовите пюрета на Ганчев са тоооолкова сладки, че просто няма начин да са без захар. Отделно ( вече не си спомням в кой точно вид плодово) има царевично нишесте ( май сливовото), което си е допълнителна и не винаги желана екстра  Whistling Добре, че имам навика да чета съдържанието на етикетите, но не всеки го прави .

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 13:46 от Raffaella

# 17
Добре де този Ганчев няма ли кой да го съди,няма ли кой да направи един репортаж за него.Има много оплаквания от неговите пюрета ама продължават да се продават  #Crazy

# 18
Да има оплаквания, да вредно е, но има и такива мнения
Цитат
Не съм съгласна много с това за БГ пюретата. Аз съм на 24 години и съм изгледана само с пюрета на Ганчев и ей ме на добре съм си и съм пораснала. В крайна сметка тези пюрета са за деца и щом са пуснати на пазара значи би трябвало всичко да е наред.  Синът ми също ядеше пюрета на Ганчев и  на Овко
Аз лично имам много неща да кажа на това ама няма да се лицеприятни така че...

# 19
Съжалявам,  че си изгубих времето, за да разбера, че трябва да захранваме децата си още от родилния дом с български пюрета.

И незнайно защо, освен за нитрати и пестициди, никой не спомена за съдържанието на сол, захар, глутен, нишесте и други полезни и разнообразни съставки, изобилстващи в препоръчваните български пюрета.

# 20
За момент си помислих,че Ганчев си е платил да направят този репортаж.... #Crazy

# 21
За момент си помислих,че Ганчев си е платил да направят този репортаж.... #Crazy

За момент ли? Аз през цялото време си го мислех  Laughing

# 22

Ами аз вече съм абсолютно убедена в това...

# 23
Е, оказа се, поредната еФтинка рекламка.

# 24
Уфффф,наистина си беше губене на време-значи в едната фабрика едва ли не влизаш в НАСА(егати техниката,егати чудото...),а  другата(колкото да има някакво разнообразие)-някакъв Tired човечец се обяснява по телефона...Толкова прозрачна реклама на Ганчев,че просто няма накъде повече.
Нова за пореден път станаха смешни ooooh!

# 25
Най-тъпо ми беше като обясняваха как не можело в техните пюрета да намериш стъкло,стружка или друго подобно.Във този форум съм чела точно противоположни мнения...Защо ли им е на тези майки да лъжат...?

# 26
Думи нямам, отврат #Cussing out
Егати рекламата егати чудото.
Новаааааааааааааааааааааааааааа не се излагайте моля.
Къде са резултатите, и кой въобще говори за пестициди, мамите не дават бг пюрета не защото имат пестициди, а защото имат  СОЛ, ЗАХАР, НЕШЕСТЕ, защото продуктите в пюретата не съответстват на възраста която пише на етикета.

# 27
Същата тема я има във форума на розали и кой знае още къде.

# 28
И от това следвакакво?

# 29
Просто някой много силно желаеше да се гледа безсмисления репортаж.
Тук бяха пуснати 17 еднакви такива теми, което бе странно, имайки предвид, че бе с информация за предаване, а не стандартен рекламен спам.
Останалите са изтрити, оставихме една, защото предполагах, че може да е полезна информацията.
Съдържанието и видът на репортажа вече обясниха спама.

Оставяйки настрана всичко останало, непрофесионализмът при изготвянето на репортажа и изречението, с което започва, ме изпълват с "възхита":
На фона на кадри с бебета от родилния дом:
"Все по-голям брой бебета или никога не са били кърмени, или това е било за кратко време. Вместо това им се дават промишлено обработени пюрета."

ooooh!

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 22:47 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт