Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 846
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В магазинчето на Плиска в момента има разпродажба на пролетни якета на цена 5 лв Simple Smile Има размер XL  Simple Smile

https://lh4.googleusercontent.com/-LhZGSZuWisA/UROothFCA9I/AAAAA … s512/IMG_0928.JPG

А къде точно е този магазин на Плиска?
Точно на спирката на автобусите посока Младост.Има и големи размери панталони.

# 616
Хм...Нищо не търся, но не пречи да погледна. Много отдавна не съм минавала през това вълшебно магазинче.

# 617
Момичета, някой сайт за хубави бански големи размери ще споделите ли? До сега не съм пазарила бански онлайн, но винаги има първи път Simple Smile

# 618
Вчера си купих сукман и две блузки от магазин Кико и ЕС или нещо подобно
Имат доста магазини из София, аз специално посетих този срещу Т маркет на Коперник
Цените са изключително ниски, а моделите са доста приятни- има и съвсем изчистени обикновени, има с щампи спортни, има и по-елегантни
За съжаление нямат сайт

# 619
Записвам се да ви следя и да помагам с каквото мога  Blush Винаги са ми били проблем дрехите, ама кой ми е виновен, че съм чревоугодник по душа  Blush Blush обаче като бях в Америка се родих..яки дрешки и от xs do xxxxxl, а не като тука само за слабички  Crossing Arms Crossing Arms

# 620
  • Русе
Момичета, някой сайт за хубави бански големи размери ще споделите ли? До сега не съм пазарила бански онлайн, но винаги има първи път Simple Smile

Аз май ще си поръчам от Спортдирект. Има големи номера, само, че ми е трудно да преценя кой номер да си поръчам. Имам дрехи от 18 до 22. Някой дали има повече яснота около номерата, ако може да си дам мерки и да ми каже? Досега само на децата дрехи поръчвам онлайн и за нас маратонки, но дрехи на себе си не съм.

# 621
и аз поръчвам от там предимно обувки, маратонки, сега съм поръчала за мен блузи и долнище, предимно 18 номер, ще кажа размерите като пристигнат. За голямия бях поръчала блуза Лонсдейл, размер 5-6 г (той е ръст 110) та блузата откъм ръкави беше ок, но дължината и ширината бяха като за едногодишния ми син. Отрязах ръкавите и малкия я носи. Искам да кажа, че размерите са много относително нещо....

# 622
  • Русе
Да, знам, че с номерата е така, но на децата засега улучвам. Но на себе си не смея да поръчам. Но сега има бански на добри цени и май ще рискувам. До края на седмицата мисля да пусна поръчка от там.

# 623
  • София
Meggysan, аз си поръчах миналата година бански от Спортс директ и размерът ми пасна идеално. Обаче аз си знаех размера. Имам дрехи от Маркс и Спенсър и Некст и поръчах размер като тях. Ако имате в Русе някоя от тези марки, отиди и пробвай.

# 624
  • Русе
Нямаме нищо в тоя град. Може ли да ми дадеш някакъв ориентир на размер и марка?

# 625
  • София
В Спортс-а според мен е много относително с размерите. Поръчвала съм си тениски, 18 ми е малко, както и анцузите. Сега си поръчах от yoursclothing 18 размер, всичко ми е добре, даже леко широко, панталон от Некст получих преди дни пак 18 размер, леко ми е широк и ужасно дълъг (ама той е от серията Tall, че съм висока, ама даже на мен ми е много дълъг). Та за бански по-скоро бих препоръчала yoursclothing .

# 626
  • Русе
Нещо много скъпи, май не ми се дават толкова пари, при положение, че не мога да меря. Иначе ми допадат тези като роклички, макар че не нося рокли. Не знам обаче как биха седяли на моето д..е Simple Smile.
Нещо от сорта май искам http://www.sportsdirect.com/slazenger-x-back-swimsuit-ladies-354 … ?colcode=35404922, има 22, чудя се би трябвало да ми стане.

А този сайт гледам интересни неща има. Как поръчвате, с превозвач ли, че гледам доставката до БГ 8 Р, а до УК не е много по-малка?

# 627
  • София
catty m ти от Некст по нета ли си поръчваш? Че аз досега само от магазина им съм си купувала няколко ризи за работа, и съм доста доволна

# 628
  • София
catty m ти от Некст по нета ли си поръчваш? Че аз досега само от магазина им съм си купувала няколко ризи за работа, и съм доста доволна

Да, от Некстдирект, те имат доставка до БГ, дойде с DHL за около 5 дена. За съжаление, няма намаления от този сайт, иначе има инуникално готини неща, както и за дечицата.

# 629
  • Под гъбата
Някой питаше за размери? Имам долнища 18 на Адидас, ЛА Гиър поръчвани от Спорт директ. Иначе панталон на Н&М купуван тук от магазините им пак 18.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 15:58 от I am the same

Общи условия

Активация на акаунт