Детски рожден ден във Варна -6

• 98 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
mama_na_kiki Много ми хареса идеята за почерпката в детската градина. Торатата ти ли си я прави или я поръча някъде. Доколкото виждам за всяко дете си има опаковчица с почерпка. Нали така?

Не съм mama_na_kiki (тя ще ме извини  Laughing), но да кажа, че идеята я гледах минлата седмица тук. При нас обаче са много дечицата в градината и си мислех евентуални правоъгълни кутийки и да стане правоъгълна торта, но не знам дали ще го направя в крайна сметка. Идеята иначе е разкошна!

mama_na_kiki, със закъснение, но от сърце - жив и здрав да ви е Кико  Hug

Ние на 13ти за втора поредна година ще сме в Нивеляшка, после ще пиша как е  Hug

# 316
Ние ще празнуваме нашият рож. ден в Пфое мол.
Но искам да споделя ужасната картинка която видях вчера.
Моето мнение е,че персонала им е недостатъчен,когато има рож. дни всички са ангажирани с него и нещото което видях ме ужаси.
Плачещи деца които бяха ударени от по-големи и чак като ревнат с цяло гърло при тях дотичва някоя кака.Едното беше ритнато по главата и ревеше главата ми боли,а другото беше ритнато по бъбреците ,кошмарът беше пълен.Нещото което направо ме втрещи , не стига че горе беше пълна лудница,а на излизане на пейката отвън едното от момичетата си пушеше цигара.Горе не достигат хора,а персонала си гледа кефа.
Определено на рож. ден на дъщеря ми аз ще бъда при децата,после да няма ама ние не видяхме и не разбрахме.
На дъщеря ми много и хареса,но ако искате децата ви да отцелеят там определено трябва да вървите след тях.

# 317
Да кажа пресни впечатления за Пфое Мол и аз - по-рано тази седмица бяхме на РД и след малко пак отиваме там. Явно си е и до възрастта на децата - нашите - ставащи на 5 - ми не ги чухме, не ни потърсиха, ходихме на смени да ги видим как са, но те толкова се забавляваха, че даже не бяха хапнали и сетили да седнат на дупетата си Simple Smile

# 318
  • гр.Варна
бубанка,да аз си я правих тортата.Даже аз нарязах шаблоните и ги залепих,а украсата и поставянето на пълнежа,беше дело на детето:)
Сложихме във всяко парченце дъвчаща бонбонка,балонче и киндер шоколадче.Отделно бях взела и дребни сладки,малко соленки и сокчета:)

# 319
Записвам се тук, че напоследък много сме луднали по тези места:) И искам да попитам - някоя мама от квартал Аспарухово във Варна - освен в центъра това заведение "Шантаж", има ли друго с кът за децата? Имаше на ъгъла от другата страна на улицата, но затвориха заведението. Липсва такова място в квартала, деца има, трябва да има повече места за развлечение, когато не може навън, с повече място. Това в "Шантаж" е доста тесничко и мръсничко...

# 320
ще ви следя че ве4е наближава рождения ден на дребоса

# 321
  • Варна
Записвам се тук, че напоследък много сме луднали по тези места:) И искам да попитам - някоя мама от квартал Аспарухово във Варна - освен в центъра това заведение "Шантаж", има ли друго с кът за децата? Имаше на ъгъла от другата страна на улицата, но затвориха заведението. Липсва такова място в квартала, деца има, трябва да има повече места за развлечение, когато не може навън, с повече място. Това в "Шантаж" е доста тесничко и мръсничко...
Няма друго място с детски кът. Чух, че предстои да открият Бейби рок /същото като на плажа/, някъде из квартала, но кога и къде не мога да ти кажа. На нас също ни липсва подобно място, добре че се стопля времето, и ще се насочим към парка основно  Laughing

# 322
момичета в ШРЕК пуши ли се , детският кът става ли на 5-6 годишни?

# 323
В Шрек се пуши на последния етаж, на първия етаж не с епуши. Ние бяхме там и нашите гости илизаха да пушат в антренцето между първие и втория етаж. И на първия и на втория етаж има монитори и наблюдаваш децата.
Семият детски кът е сравнително малък, но има пързалка , малък лабиринт, масички и столчета, къщичка, плазма за филмчета. Ние пранувахме точно 5-ят Р.Д> на сина ни и имаше децана по 7 и 8 години. Забавляваха се, но зависи  от самите деца.

# 324
  • Варна
А в Капела плей ориентировъчно колко излиза един РД, да речем за около 10-12 деца?

# 325
Блягодаря, Александра, ще следя и аз, дано да открият скоро в квартала, че този студ не ни дава много възможности да игра навън, за съжаление.

# 326
Това Бейби Рок в Аспарухово е на прaктика готово, изглежда супер вътре, нищо общо с другите два детски къта в Аспарухово.Ходих да питам преди две седмици за рожден ден там за 1.05, заведението още не работеше, но си имаше някакъв рожден ден.Предполагам още не им е готово нещо чисто документално,но си правят разни партита.Общо взето това което запомних е куверти на децата от 8 до 12 лв, който включва разни неща, отделно свободна консумация за родителите, възможен кетъринг разни хапки.Дадоха ми и визитки, имаше фейсбук страница там, но не мога да ги открия.Утре мисля пак да отида да питам.За тези от Аспарухово - спирката на двойката, която е след центъра, от там се спускате надолу (перпендикулярно на маршрута на автобуса, и на 50 метра в дясно нова сграда.Наистина останах очарована от нещата вътре, миришеше на ново още.Все пак стоях вътре максимум минута, та не съм миродавна, но ако празнуваме там, ще пиша.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:27 от nakita

# 327
# 328
Моля повече отзиви за рожден ден в център Рая - до мадара и Технополис,как е менюто,как са тортите?Нашите хали са на 3г?Работят с торти на Дъга и на още една фирма,май Атлантис....от тези с картинки от анимационни филмчета и желирана заливка,незнам как им е вкуса?Ако искаш да внесеш друга торта - 1лв на парче сервиз се плаща.Други варианти- фамилни пици от Годзила се поръчват,сандвич-тостери с шунка и кашкавал,хапки от филии хляб пак с шунка и кашкавал.Не ми харесаха соленките и сладките дето ми ги показаха  Crossing Arms Или по-точно май поръчваш нещо,а незнаеш какви ще сложат...малко ми е такова едно недоориентирано още отношението им о се отнася до кетъринга ...Та затова повече лични впечатления търся  Blush

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 13:24 от jerry

# 329

Да,но нещо не са си опреснявали скоро информацията, последния въпрос е мой,но никой не отговаря. Но аз като съм си навила на пръста да е там  Grinning, ходих пак до там, взех визитки, казаха че със сигурност още преди Великден ще са отворили.

Общи условия

Активация на акаунт