Детски рожден ден във Варна -6

• 98 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Знам за пфое мол,че цената на куверт за дете е 13 лв.Това е за сок и пица като в цената влизат и 2часа игра.Торти предлагат,но ако си занесете се плаща по 1лв.за сервиз на всяко парче(което според мен е тъпо).Допълнително всеки си решава какво ще поръча,дали сладки,соленки,ядки или хапки,за това съм по незапозната.А и друго,за всеки следващ час игра в къта се заплаща по 3 лв.на дете.За мен това е кажи речи неизбежно,защото на дребусите никога не им стига да играят.Има една аниматорка,която ако искате да се занимава с рожденника и гостите по добре се заплаща 20лв.

# 571
  • Варна
Много благодаря за отговора!

# 572
За Пфое мола...подробности ще пиша после, след събитието. Вече направихме резервация.
За сега знам това.
Куверт за дете , както вече са писали 13 лв. включва пица, сок, сладки, соленки  и 2 часа игра.
Има си и допълнителен кетъринг ако искате за децата или за възрастните. Това е менюто: http://dox.bg/files/dw?a=3ff2a18284
Имат торти от Амбелино, ако внесете торта от вън се заплаща 7 лв. за сервиз. Това е последна информация. Покани по ваше желание 1 бр. 1 лв. Simple Smile тематични.
Анимацията-20лв. различна тематика, според възрастта на рожденника.
Иначе наистина центърът е много хубав и просторен. А момичетата от персонала ..усмихнати Simple Smile

# 573
  • Варненско мишле
Някоя свежа идейка за РД на 2 годишно момиченце бихте ли дали Thinking ,става въпрос за края на септември.На тази възраст не разбират много ,но пък не ми се иска да е само хапка-пийка за възрастните

# 574
Здравейте момичета!

аз искам да попитам дали някой има идея за празнуване на РД на малко по-големи деца. Дъщеря ми на 17-ти става на 7 и наистина ми се иска да организираме нещо като за малко по-порастнали дечица:) Да избягаме от обичайните детски кътове и така нататък...... за съжаление обаче не ми идва на ум никакво подобно занимание или заведение.
Някой може ли да ми помогне с идеи  Praynig?
Благодаря ви много  Hug

# 575
galatea72, 2-я РД го празнувахме в Парти Плей Център, бяхме много доволни от заведението, сега са го преместили, не съм ходила, но предполагам, че ще е добре. Виж го като идея.

pippilotta, по-различно за 7 РД-Влъхвите, ако не сте празнували там. Или на някой боулинг-търговски дом "Явор" или 2-те кули. Зависи какво предпочита детето. Супер игра става за по-големи и на Екопарка, но пък сте уязвими откъм времето.

# 576
Някой има ли информация за Анжелика?

Парти плей е в Пикадили Чаталджа и е много хубаво! Тези дни ще ходя до там да видя какви са условията за рожденни дни.

pippilotta В Радост и усмивка на Цимерман имат "диско зала". Правят им дискотека с различни забавления на децата. Друг вариант е парти център Вега и да се наеме аниматор. Там залата е голяма и дава доста възможности за по-големи деца.

# 577
  • Варна
Има ли скоро празнували в Двете кули? Как разположихте родителите? И има ли някой да е поръчвал торта от техния каталог? Мъжът ми само запази датата, тепърва ще уточняваме подробностите.

# 578
Има ли скоро празнували в Двете кули? Как разположихте родителите? И има ли някой да е поръчвал торта от техния каталог? Мъжът ми само запази датата, тепърва ще уточняваме подробностите.

Аз не съм празнувала, но днес ходих да разглеждам и се замислям евентуално да резервирам.Сега обаче се изненадах за тортата, не ми показаха каталог?С коя фирма работят?

# 579
  • Варна

Аз не съм празнувала, но днес ходих да разглеждам и се замислям евентуално да резервирам.Сега обаче се изненадах за тортата, не ми показаха каталог?С коя фирма работят?
Има каталог, но не си записах от къде са. УТре ще водим децата и смятам да разгледам подробно. Иначе цените бяха от 40-60-и нагоре.

# 580
Alexandra, моля те,като резервираш, да кажеш за тортите на коя фирма са и дали могат да се внасят от избрана.

На мен мястото ми хареса, но досега не сме били там, още се колебая дали е правилният избор.

П.С. Да допълня, че като ходих да гледам масите на родителите бяха заредени, в средата, непосредствено пред детския кът, добре изглеждаше.

Да попитам празнувалите в "Двете кули", разбрах, че аниматорите се грижат за децата, но дали просто ги наглеждат или има някаква организация на рождения ден?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 09:20 от Светкавица

# 581
Само за инфо да ви кажа, че в Парти Плей Център вече имат и дискотека  и предлагат партита за по-големите деца. Намира се до бившото Алиби, сега се казва Disko- to. Заплаща се 100 лв. наем за помещението, което включва Диджей, озвучение, осветление с ефекти и т.н., а отделно се плаща куверт за дете с ядене и пиене по желание.

# 582
Да попитам празнувалите в "Двете кули", разбрах, че аниматорите се грижат за децата, но дали просто ги наглеждат или има някаква организация на рождения ден?

Първоначално ги събират в залата, да си изядат това, което е поръчано. След това ги пускат да играят и ги вадят, когато сте се разбрали, за да духне свещичките детето и да си хапнат торта.

Много съм доволна от рождения ден там. Мога да кажа, че е един от най-хубавите, които сме организирали до този момент.  Peace

# 583

Първоначално ги събират в залата, да си изядат това, което е поръчано. След това ги пускат да играят и ги вадят, когато сте се разбрали, за да духне свещичките детето и да си хапнат торта.

Много съм доволна от рождения ден там. Мога да кажа, че е един от най-хубавите, които сме организирали до този момент.  Peace

Много благодаря за отговора, обнадеждаващо звучи!  bouquet

# 584
  • Варна
Radina, тортата ви от техните ли беше, или си я вкарахте сами?

Общи условия

Активация на акаунт