Детски рожден ден във Варна -6

• 98 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Вчера вечерта бяхме на РД в Сити Център Аспарухово - хареса ми и заведението и детският кът. Ние бяхме в ресторантската част- самият етаж в едната си част е бар, където се пуши и където е въпросната остъклена зала . Другата част е пицария,която също е разделена на 2- открито пространство и малка остъклена зала, където се пуши. Ние бяхме в частта, която не се пуши и отникъде не се усещаше мирис на цигари. Имат хубава вентилация, доста е просторно и приятно, а персоналът усмихнат.  Детският кът беше интересен, децата доста се забавляваха, но всички бяха между 1г.и 6м.-3г. Децата до 2г. трябва да са в залата за игра с придружител задължително! Ние бяхме само в детският кът. Единственото, което не ми хареса е, че идваха циганчета да си играят вътре  Confused Не че правеха  нещо лошо децата де, но лично на мен не ми беше много приятно.
За тортата- нашите приятели си я внесоха отвън. Това го твърдя със сигурност, защото бяхме с тях като си я взеха от с-ца "Неделя" Така че не е задължително тортата да е от заведението  Peace

Странно ми е тогава, защото фирмата, с която работят не съм я чувала и исках да си внесем. Управителката каза, че е задължително да си изберем при тях! Утре ще попитам отново ..  Анимация имахте ли за толкова малки деца? 

# 601
Еlle Mai наистина е странно това с тортата  newsm78 Със сигурност си я внесоха, незнам защо така са ви казали на вас. Най- добре е наистина да говориш с управителката пак.
За анимацията- нямаше, защото нашите приятели не бяха уговорили такава. Само игра в детският кът. Но ми казаха, че като са ходили да запазят датата е имало анимация за съвсем малки дечица в остъклената стая- където има масички с малки столчета и разни други забавления. Явно си е въпрос на договорка какво точно искаш. Те бяха избрали да няма и играхме с децата в детският кът- почти всички бяха под 2г. и съответно трябваше да ги придружаваме, но пък доста се забавляваха там  Peace

# 602
  • Варна
Вчера вечерта бяхме на РД в Сити Център Аспарухово - хареса ми и заведението и детският кът. Ние бяхме в ресторантската част- самият етаж в едната си част е бар, където се пуши и където е въпросната остъклена зала . Другата част е пицария,която също е разделена на 2- открито пространство и малка остъклена зала, където се пуши. Ние бяхме в частта, която не се пуши и отникъде не се усещаше мирис на цигари. Имат хубава вентилация, доста е просторно и приятно, а персоналът усмихнат.  Детският кът беше интересен, децата доста се забавляваха, но всички бяха между 1г.и 6м.-3г. Децата до 2г. трябва да са в залата за игра с придружител задължително! Ние бяхме само в детският кът. Единственото, което не ми хареса е, че идваха циганчета да си играят вътре  Confused Не че правеха  нещо лошо децата де, но лично на мен не ми беше много приятно.
За тортата- нашите приятели си я внесоха отвън. Това го твърдя със сигурност, защото бяхме с тях като си я взеха от с-ца "Неделя" Така че не е задължително тортата да е от заведението  Peace

Странно ми е тогава, защото фирмата, с която работят не съм я чувала и исках да си внесем. Управителката каза, че е задължително да си изберем при тях! Утре ще попитам отново ..  Анимация имахте ли за толкова малки деца? 
Аз също говорих с управителката и ми каза,че анимацията е задължителна плюс бонус 1ч. игра в детския кът,а за тортата подчерта,че вече е задължително от тях-работят с някаква гръцка фирма,неизвестна и за мен.Но мястото много ми хареса,за възрастните мога да внеса някаква почерпка-соленки,сладки,бонбони,които заведението не предлага.

# 603
  • Варна
Мими, благодаря ти за споделеното. Хубаво е, че може да се внесе и нещо за почерпка.   bouquet Явно, че условията скоро са се променили.  Simple Smile Аз държа на анимацията, ще има и по-големи деца на нашия празник, но се чудех как се справят с малките до 3 год.

# 604
  • Варна
Мими, благодаря ти за споделеното. Хубаво е, че може да се внесе и нещо за почерпка.   bouquet Явно, че условията скоро са се променили.  Simple Smile Аз държа на анимацията, ще има и по-големи деца на нашия празник, но се чудех как се справят с малките до 3 год.
И аз съм чуденка,моето момченце става на 2г и си мисля,че е още малък за анимация,но пък гостенчетата ще са на възраст между 2-4 г.и мисля,че покрай тех ще се забавлява.Смятам да резервирам залата за час и половина плюс час в детския кът.Но ми трябва идея за самото парти,някакви идеи за тематичното парти?

# 605
Аз пък се чудя като си внесем нещо за почерпка, тортата  и анимация и си гледаме децата сами тия хора от какво ще спечелят. Не разбрах колко е куверта на дете и цената за детския кът за рожден ден, защото ние ходихме там и аз оставих детето докато пазарувам за четири лв на час. Моля пишете колко лева е  за рожден ден на дете, какво е менюто за деца и възрастни, че ми е  далеч и няма да ида до там за да питам, но пък ако е приемливо като цена, детския кът е хубав и вън е много приятно. Анимацията също ако я поръчам от тях ли е или ако е от нас къде се провежда , защото обикнавоно има много деца ??всички ли ще присъстват? Ами ако рождените дни са 2?

# 606
  • Варна
Аз пък се чудя като си внесем нещо за почерпка, тортата  и анимация и си гледаме децата сами тия хора от какво ще спечелят. Не разбрах колко е куверта на дете и цената за детския кът за рожден ден, защото ние ходихме там и аз оставих детето докато пазарувам за четири лв на час. Моля пишете колко лева е  за рожден ден на дете, какво е менюто за деца и възрастни, че ми е  далеч и няма да ида до там за да питам, но пък ако е приемливо като цена, детския кът е хубав и вън е много приятно. Анимацията също ако я поръчам от тях ли е или ако е от нас къде се провежда , защото обикнавоно има много деца ??всички ли ще присъстват? Ами ако рождените дни са 2?
Менюто за децата е от 5лв и 8лв,анимацията е от тях-1ч-60лв,1,30ч-80лв,2ч-100лв.,провежда се в една стаичка срещу кафенето,плюс 1ч игра в детския кът.Трябва добре да прецените каква да е продължителността на анимацията,тъй като към тази сума влиза и наема на залата-т.е.за1ч например-идване и посрещане на гости,хапване,анимация,торта и после игра.

# 607
Аз също ще чакам информация за  Сити Център Аспарухово и за сладкарница Бамболино.Бях се спряла и на Панамера,но вече се замислям....  Миналата година празнувахме в зала Миро на Бизнес хотела-прекарахме един незабравим празник-и деца,и възрастни!!!!

Искам само да споделя разочарованието си от ресторант "Панамера" във Варна.Празнувахме кръщене и въпреки опасенията ми,споделени с управителката и уверенията,че всичко ще е наред не стана така.За да не съм голословна ето и за какво иде реч. Първо всичко,което уточнявахме по телефона го уточнявах със всеки в този ресторант  поотделно! Явно инфото не се записваше в резервацията ми и всеки ми се обаждаше и ми държеше сметка защо не съм предупредила или не съм се обадила...явно комуникацията там куца....Настояха да поръчам салатите,за да могат предварително да подредят масата,за да не е празна ,когато гостите дойдат...Масата не само,че беше празна,но дори и безалкохолните/предварително поръчани/ не бяха сложени! Изрично предупредих тортата да е с бели блатове. Беше с кафеви! Това което натежа да сме в този ресторант бе факта,че има детски кът с аниматорки.Казах си,най-после всички ще седнем да се видим на спокойствие.Бабите няма да бягат след децата.А и на самите деца ще им е безкрайно забавно! Да,ама не....Не само,че бягах аз след децата,но и дори за тортата не успях да седна.Повярвайте бях капнала в края на вечерта! Тъй наречените "аниматорки" нямаха никаква ангажираност за децата.Те нямаха представа за КОЛКО деца се грижат.Просто "работата" им се състоеше в това да рисуват лицата на по-послушните...а дртугите да правят каквото си искат.Така че ако се надявате да имате време дори за едно кафе и да мислите,че някой все пак ще наблюдава детето ви да не се удари,да не падне,та дори и да не излезе извън ресторанта,няма да стане! ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ ЗАПЛАЩАТЕ ДЕТСКИЯТ КЪТ!Не разчитайте на подобни екстри! Майка съм на 2 дечица на 2 и 4 г. и силно се надявах това да е идеалното място...Уви,доста се разочаровах.
Обслужването беше на средно ниво,а храната-...т 2 шишчета едното миришеше...правете си изводите/това хапнах аз/.
Платихме сметка от близо 500 лв и с питам колко трябва да платя,за да получа това,което ми бе обещано?!

# 608
Ето информация за Пфое мола. Центърът е доста просторен. Подходящ е за по-големи деца над 4 г. примерно. Има доста съоръжения. Децата много се забавляваха. За 2 часа бяха капнали от умора Laughing
Менюто с 2 часа игра е 13 лв. Тортата взехме от тях, работят с Амбелино.. Доволни сме -вкусна беше.Но ние иначе сме фенове на Краев.
Имаше и аниматорка, която им организира сървайвър. Хареса им много.
Ние се черпихме на бара от където всичко може да се наблюдава от монитори.
Останахме доволни. Момичетата от персонала са любезни и усмихнати и наистина ти помагат със съвети при избора.
Ето и малко снимки от нашия празник

.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 11:00 от _Venera

# 609
  • Варна
Меца, на предната страница съм писала цените за Сити Център Аспарухово. Днес ходих да доуговорим условията, но управителката не беше на работа. Избрахме торта и говорих с аниматорката, много приятно момиче. Тематичните партита са .. каквито си пожелаете, ние избрахме Мечо Пух. Нашия празник ще е с двама рожденника на една дата, условията са същите! Забравих да снимам днес, в понеделник ще ходя пак ..

# 610
ivet_mitko , съжалявам за негативните ти емоции.Но все пак, ще споделиш ли снимки от мястото, аз така и не съм виждала Панамера, не мога никакви снимки да видя, а и не съм се наканила да отида на място.Но след зачестилите оплаквания май нямам и много желание.

_Venera, прекрасно момче имаш да ти е живо и здраво!Аз съм виждала отвън детския кът в Пфое Мол /ако все още се казва така, нали от Пфое го продадоха, ако не се лъжа/Много ми харесва, но ми е малко странно това да гледам детето на екран, бих искала да е място, където да сме заедно.

Сити Център звучи добре, но ми е малко отдалечено.

А в Елитис някой да е празнувал скоро и да каже пуши ли се там?

# 611
Вчера беше на племенника ми рождения ден в Сити център Аспарухово - на 6г. стана. Много е хубаво и удачно за рождени дни. Подробности са описани, затова споделям само впечатлението си.

# 612
ivet_mitko , съжалявам за негативните ти емоции.Но все пак, ще споделиш ли снимки от мястото, аз така и не съм виждала Панамера, не мога никакви снимки да видя, а и не съм се наканила да отида на място.Но след зачестилите оплаквания май нямам и много желание.

_Venera, прекрасно момче имаш да ти е живо и здраво!Аз съм виждала отвън детския кът в Пфое Мол /ако все още се казва така, нали от Пфое го продадоха, ако не се лъжа/Много ми харесва, но ми е малко странно това да гледам детето на екран, бих искала да е място, където да сме заедно.

Сити Център звучи добре, но ми е малко отдалечено.

А в Елитис някой да е празнувал скоро и да каже пуши ли се там?

р-т "Panamera" имат сайт и там има хубави снимки...изпишете в google: ресторант Панамера Варна, ...снимките не трябва да ви заблуждават. Не рискувайте за организирано тържество...Иначе ,ако отидете за обяд и ако няма много хора там си е приятно.Пък може и децата ви да наглеждат Simple Smile))....знае ли човек Simple Smile))?!

# 613
Вашето търсене - "ресторант Панамера Варна", - не съвпадна с никакви документи.
Не бяха намерени страници, съдържащи "ресторант Панамера Варна",.

Предложения:

така и не ми се получи, нищо де, очевидно не е привлекателно място

# 614
  • Варна
Светкавица, ето им сайта, не че се добива представа.. http://restorantpanamera.com/

Общи условия

Активация на акаунт