Аранжиране на маса - тема 3

• 169 409
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Simple Smile Simple Smile Simple Smile дами!
Прекрасни неща сте направили.
Започвам с Ягодка Simple Smile Първо да ти отговоря на въпросите, Относно сините камъчета в чашата-свещник- радвам се че ти харесват, наскоро си ги купих от магазин МЮЛЕР,  и аз си ги харесвам много. А подложките са хартиени Simple Smile много ми хареса цвета и си купих такава свежа хартия.  Най- накрая  ми увяхнаха  зюмбюлите и розата от 8-ми и ще си купя утре нови цветя.
Гледам тази последната ти маса, много ми харесват лалетата и подложките, нямам тарпениее да си купя лалета, вече ги сънувам  #Crazy Харесва ми как си съчетала цветовете. Имам сълфетки, същият цвят като твоите подложкиии, ще сътворя нещо от тях, пак ме вдъхнови   bouquet
Нина, нямаше повод за синята маса Sunglasses даже като седнахме да вечеряме приятеля ми ме попита какво празнуваме тази вечер  Laughing и аз взех да се смея и се замислих, че докато съм я приготвяла съм се "уляла" с офитсялностите по нея  Grinning чашите със сърцата ги купих за миналия Свети Валентин, много си ги харесвам Simple Smile
Розата ми беше подарак за 8-ми  Heart от любимия. Не разбрах кое фигурки не съм снимала, но вече ще снимам всичко от близо хихих Simple Smile
Тортата от цветя е НЕВЕРОЯТНА как я направи, гледам я от няколко минути и и се радвам. Да ти е жива и здрава рожденничката, много здраве и хубави мигове  Party Time Tada newsm59
... продължавам да гледам масата и незнам какво да кажа Влюбих се Heart в нея!!! Първомартенската е много свежа и ми пълни сърцето.

Утре ще имам гости и ще се постарая, Simple Smile така че вечерта като ги изпратя ще ви покажа какво съм сътворила. Много обичам гости, но за съжаление в Будапеща съм от няколко месеца и нямам много приятели, липсва ми България и българските купони, но това е друга тема  smile3518 Weary
Ето от мен една зелена маса от тази вечер. 

Прекрасна вечер ви желая и се надявам, скоро и другите да се включат   bouquet  bouquet  bouquet 

# 181
пълни ми се душата като гледам какви красоти публикувате. Аз не съм виртуоз в аранжирането на масата, да не говорим, че напоследък се храня на крак на плота с бебе в едната ръка. Та затова се включвам да повоайорствам Laughing

# 182
Здравейте, темата е чудесна,тъй като нямам навика да снимам трапезата преди да сервирам вечерята, нямам кой знае колко да покажа, въпреки че доста се старая при аранжирането на масата Simple Smile Ще започна обаче да го правя и ще следя темата с удоволствие. Новак съм във форума, но страшно много ми допада Wink

Искам да поздравя всички за страхотните идеи, които споделяте Simple SmileПродължавайте все така Simple Smile

Коледна трапеза 2010

# 183
Страхотни сте! Всичко показано е много красиво и направено с въображение и стил  bouquet! Вдъхновихте ме, ще се постарая за Великденската маса.

# 184
Тази вечер имах гости и сътворих  тази маса

# 185
  • Плевен
Привет, аранжорки! Hug
Чудя се откъде да започна- напълнили сте темата с красоти.
Dancika, замириса ми на пролет от твоята последна маса, а и другите са хубави-хареса ми как си привързала приборите на масата с жабките.  bouquet
Леля Ог, тази цветна тортичка направо ми иде да я изям-чудесна идея и естествено супер изпълнение.  bouquet
Apr, осмомартенската ти маса е великолепна!!!!!
Yagodka, позагуби се ти за известно време, но затова пък- какво завръщане!!!!!!!Толкова много маси и все страхотни.Имаш таланта с минимум средства да постигаш максимум резултати. И все пак любима ми е масата с розите във високата ваза.  bouquet
Matze, благодаря за номинацията, а на твоята маса с полегналата бутилка и аз с удоволствие бих поседнала.  bouquet
Дано не съм пропуснала някоя красота, че са в изобилие.

От мен днес една празнична маса ( и аз си имам лалета Simple Smile).И тъй като днес имам и повод (17 години откакто официално стъпих в къщата на половинката )   съм ви сложила и една виртуална почерпка в колажа.

Хубава  нова седмица и ведро пролетно настроение от мен!

# 186
Леля Ог, да е жива и здрава майка ти!   bouquet И двете ти маси са много нежни, искрящи, ярки, пролетни и красиви, перфектни!   bouquet На първата най-много ми хареса мартеничката, небрежно вързана около каничката с цветята и малките доматчета в белите купички! Втората е невероятна, толкова красиви цветове на едно място! И отново панделчици, вързани навсякъде -  те са ти патент! Поздравления за тортата от цветя - много, много красива! Честити нови придобивки, със здраве да си ги ползваш и често да ни ги показваш, че да им се радвам и аз!   bouquet
Данчика, много ме радват твоите маси - хем закачливи, хем милички, хем симпатични! Личи си, че влагаш много желание в аранжирането им! На първата много ми харесаха подложките-панди, малките жабки - жестоко сладурски са!!!, свещичката-цветенце, но най-много ме трогна как си обвила лъжицата със салфетка и си я вързала с тези много нежни панделки! Масата за гости също е много симпатична с тези свещички-топки , герберчето и салфетките с герберчета! Браво!   bouquet
Диора, Герито, добре дошли!
Герито, Новогодишната ти маса е много приканваща и красива! Много красиво си сгънала и зелените, и червените салфетки! Харесват ми пълните чаши с вино и естествено подредените ястия! При всички положения трябва да снимаш всички маси, които аранжираш и да ни ги показваш и то в детайли! Чакам с нетърпение!   bouquet
Митонела, новата ти маса ми е фаворит! Много малко украса има по нея, но за мен си я съчетала перфектно! Лалетата, свещичката, панделките, с кото си вързала приборите много си отиват. Хресвам металните чаши, но най-много ми харесват малките маргаритки, е, кексът няма как да подмина, и той ми харесва, пък така закичен с цветенце, още повече!  bouquet

От мен още две маси с лалета:

# 187
здравейте момичета от доста време се наслаждавам на красотите които публикувате, поздравления
и за да ме съм съвсем с празни ръце както се казва се включвам с една маса от коледните празници която не е нещо особенно но все пак се надявам да ви допадне....
надявам се в бъдеще да имам повече свободно време и да покажа нещо отново

останалите снимки може да разгледате тук http://vania555.snimka.bg/daily/table-in-blue.579182

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 20:43 от vania_555

# 188
Браво бе жени!Страхотни неща,страхотни идеи.Аз винаги съм си мислела ,че трябва да имаш голямо въображение,но пък дори и да нямаш,можеш да погледнеш за такова.   bouquet

# 189
Здравейте отново от мен, аз май съм най редовната посетителка на темичката, чак ми е неудобно всяка вечер да качвам снимки. Току що видях на  снимката че съм забравила да сложа подложната чиния  ххихи извинете ме! Днес на обяд бях на ресторант с родителите на приятелят ми, баща му има рожден ден и аз ви черпя със сладките на майка му Simple Smile
 Mitonela- честит празник, пожелавам ви любовта и разбирателството да не стихва никога! Сладкиша изглежда чудесно, а масата е много изискана! Цвета на лалета е страхотен, много добре си пасва със свеща и окрасата на приборите. За съжаление аз неможах да си купя лалета, утидох в магазина, но ми се видяха в не много добро състояние и не си купих и предпочетох гербери със хризантеми.   bouquet
Защо така всички се загубихте или може би аз трябва да разредя посещенията си!
Ягодка, липсваше ми Simple Smile Лалета, лалета... еееии завиждам ви с тия красиви лалета, тези дни пак ще пробвам да си купя Simple Smile Много ми харесват и лалетата,които си направила в чашите. Също много идейно си направила свещите с листата.   bouquet
Vania добре дошла, върна ме в 3 месеца назад Simple Smile когато всичко беше много красиво, харесва ми изобретението ти. Очакваме и пролетни неща в най- скоро време Simple Smile   bouquet
Ето снимка от вечерята ни.

Приятна седмица на всички, дано времето се пооправи и с тях всички проблеми да изчезнат. Весела и усмихната седмица! Tada newsm18 smile3525

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 00:30 от danchika

# 190
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Много слънчеви маси и вдъхновение пожелавам на всички.
Привет момичета !Надявам се не сте ме забравили, то как ли да ме запомните аз не съм се включвала от 3 месеца.За оправдание че нямам маси само да споделя че изкарахме всички празници по заведения,но обещавам че вече ще съм редовна.От днес цялото семейство е на диета и съм решила за добро настроение всяка вечер да украсявам масите.
Прегледах темата доста внимателно - страхотни маси момичета     bouquet
Една масичка от мен

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 10:11 от hameleon2

# 191
Разнасят се облаци черни,
топи се последният лед
и светлата пролетна радост
прониква, пробужда навред.

...Грей над нас, вълшебна пролет
с прояснени небеса!
Мир от теб сърцата молят,
както розите - роса.
Честита Пролет!  clean  sun  party006 Two Hearts
hameleon2  Simple Smile  bouquet Честита Пролет! Радвам се, че си тук, от масата лъха на топло време и хубаво пролетно настроение smile3525

Ето една Гръцка  маса от мен

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 17:27 от danchika

# 192
  • Toronto
Мили другарки по тиха аранжорска лудост, вие направо ме разбихте! Laughing То бива красота и идеи, ама вие ми скрихте шапката! Заредих се с идеи и желание за предстоящия си рожден ден.
Аз не съм се сещала да си снимам масите досега, освен последната, пък и в сравнение с вашите... какво да покаже човек?! Ама ето и 2 снимчици от мен:

Доскоро си я харесвах, ама в сравнение с това, което видях, сега ми изглежда скромна Blush

# 193
tuparowa, страхотна е масата!
danchika, направо се пренесох на морето Heart Eyes

# 194
Къде се узгубихте всички отново  newsm78  Shocked Rolling Eyes Sad
Липсвате ми, чувствам се толкова самотна вече  smile3505
Днес е първа пролет очаквам с нетърпение композициите ви
 Two Hearts  Tada   girluu  Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  sun sun

Общи условия

Активация на акаунт