Аранжиране на маса - тема 3

• 169 410
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, честита пролет и от мен! Да е топла, слънчева и радостна! Да ви донесе много здраве, както и много нови идеи за маси!   Hug bouquet

Дина ми липсва ужасно! Надявам се всичко при нея да е наред!  Hug
Леля Ог, чудя се, не е ли време вече да пускаш оня надпис... за лещата...  Laughing Hug
Данчика, не се оплаквай!  Hug В тая тема хората изчезват безследно, понякога за дълго време, после пак се появяват!  Laughing Бих искала да ти партнирам всеки ден при аранжирането на маси, но малката не ме оставя много напоследък, пък и откакто започнахме да излизаме навън по-често, времето бързо си отива и едвам успявам да сготвя.  Laughing Не дей в никакъв случай да рзреждаш посещенията, ами документирай идеите си винаги, когато имаш възможност и желание да аранжираш маса! Важното е това да ти носи удоволствие, а аз с удоволствие минавам всеки ден да разглеждам темата! Две много красиви маси си направила! Калинчестата е много сладурска, а очите ми останаха в гръцката! Тия нежни цветенца в чашата за вино, малките камъчета, чашките, солничката, мидичките, както и слънчевата ти снимка ме заплениха!   bouquet
Хамелеон, беше се позагубила, но се завръщаш с много красива маса, в много нежни и успокояващи цветове! Харесват ми чинията с рисунка, както и вазата, ковчежето в средата и гладките камъчета, салфетките-цветя, но  най-много си харесах хартиените свещници цветя!   bouquet
Тупарова, добре дошла! Страхотен дебют! newsm81 Не знам какво да кажа, освен, че масата и снимката са като от списание! Искам още маси!!!   bouquet

От мен една маса от снощи:

И една идея, първоизточник на която е Маце  Hug, на която обаче не можах да намеря място на масата, и за която използвах излишните листа от лалетата:

# 196
yagodka , май си намери другарче/конкурент по продуктивност, а? Wink Имам предвид danchika, естествено!  Wink А аз чуя ли хленч, ето - веднага се появявам!  Hug Възхищавам се, момичета, и на продуктивността ви, а и на резултата! danchika, гръцката маса ми стана любима! yagodka, Mitonela, влюбена съм във всички ваши лалета и маси с тях!!! tuparowa , наистина страхотен дебют! Ето сега вече ще се сещаш да си снимаш масите, чакаме с нетърпение! Леля Ог, да ти е жива и здрава наскорошната рожденичка! Зарадвала си я с прекрасен и оригинален подарък, а нас - с много красота и стил. Дина и на мен ми липсва много. Също се надявам, че там всичко е наред! vania_555 , с нетърпение чакам и новите ти маси!!! Хамелеон, много старание си вложила в масата, личи си и е много хубава!  galaUSA, matze, леля Ог, yagodka, Mitonela, много благодаря за хубавите думи! Ето една слънчева и екзотична маса от мен:

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 18:21 от Apr

# 197
  • Плевен
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, МИЛИ МОМИЧЕТА!Желая ви много слънце и топлина не само навън, но и в домовете и сърцата ви! И много вдъхновение за нови аранжировки , разбира се!
 И аз като Апр съм на екзотична вълна, но това беше най-бързата идея за реализация.

# 198
Пролет мила, животворна,
колко хубава си ти!
И засмяна, благотворна,
пълна с дражест, с красоти.
 Честита Първа пролет аранжорки! Пожелавам ви винаги да сияете и цъфтите  като пролетта   baloni babydust7 smile3525
Tuparova  Зелените салфетки ми напълниха очите и душата с радост, а от вкусотиите по масата ми се дояде   bouquet
qgodka- Радвам се че ми правиш компания
И аз да се похваля ВЕЧЕ ИМАМ ЛАЛЕТА, не си самичка. хихии Много ми хареса свещника посредата, от дърво ли е, немога да разбера?
Ааа тия розовите свещи са страшно сладурски, ще изкопирам нещо от там. Нали знаеш, че ти си моето постоянно вдъхновение.  Hug  smile3525  Дано малката qgodka ти  дава по малко време за аранжиране  Hug 1swing   bouquet
Честита Първа пролет   bouquet Apr- това нарциси ли са в букета, много пролетен и карсив, така да обичам цветята. Толкова да е свежа масата, че направо ми иде да скокна при вас  Joy   Hug
Mitonella-    bouquet  Честита Първа пролет. Какъв оригинален свещник от кокосов орех, прекрасен е. Преди няколко дена си купих 2 кокосови ореха но незная как да ги отворя, някакъв съвет да ми дадеш?   girluu Simple Smile И цветенцата в салфетките са много кокетни, сладурски.
Ето 2 пролетни маси от мен
Тази съм я кръстила
Синьо удоволствие

Тази: пролетна наслада

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:18 от danchika

# 199
  Здравейте мили момичета!
  Тук е истинска пролет! Най-пролетната тема с най- свежите и позитивни момичета! Липсвате ми! И благодаря , че се сещате за мен!
  За съжаление не мога да ви зарадвам с нещичко и аз...
  Ние сме добре , в къщи сме , имаме всичко необходимо , освен спокойствието и безгрижието , което имахме за даденост неотдавна...
   Нещата тук не се развиват никак към добро и лошото е , че може да отнеме много дълго време...темата е дълга и мястото и не е тук, но исках да ви пишя няколко реда...
   Ние сме добре,а вие продължавайте да създавате красота и да доставяте удоволствие на всички около вас , но най-вече на себе си!
   много , много прегръдки !!!

# 200
Дина, радвам се, че писа, защото тук наистина няма много информация. Радвам се и че сте добре, но се надявам това изпитание да приключи възможно най-бързо. Прегръдки и от мен! Hug

danchika , не са нарциси - орхидейки. Simple Smile  Mitonela, определено сме на една вълна!  Grinning Много красиви маси сте създали, момичета!

# 201
Здравейте момичета! Аз най-накрая реших да ви пиша и да ви кажа,че все пак съм жива Simple Smile Просто нямах настроение за декорации напоследък. За разлика от мен обаче вие сте творили и то големи красоти! Браво на всички ви! Надявам се с настъпването на Великденските празници да се активизирам и да бъда малко по-активна в тази толкова прекрасна тема!
Искам да кажа добре дошли на всички нови момичета!
Дина, радвам се че сте добре! Успех,сили и вяра!Всичко ще е наред!
За да не съм без нищо все пак ще ви пусна няколко снимки от вчерашния слетобеден чай,който си организирахме у една приятелка Simple Smile

# 202
Очаквам ви с нетърпение!  Two Hearts  newsm53 Flowers Sunflower  party006
Масата я кръстих черната офца, понеже на салфетката всички са бели само една е черничка хихи

# 203
къде сте?  newsm78
 family май хубавото време ви кара да стоите повече навън, а не като мен в къщи  Joy
И да знаете все пак че ми липсвате  Hug sun
Масата я кръстих: романтиката в лилаво  Two Hearts

# 204
  • DE
Здравейте момиченца !
Аз пак се появявам малко да си побъбря Mr. Green
Оф, изобЩо не знам от къде да ви почвам !
Л.Ог, дойде, показа си снимките и победи(пак се правя на поет,ааа? Mr. Green)
Прекрасна цветна маса! Имам си един фаворит сред твоите декорации. "Пчеличковата " ти маса от миналата година.
Хе сега, тази "тортено цветна" я слагам на второ място !
Получих толкова красиви мартенички от Бг, така и не ми мина през ума да спретна и аз една такава в бяло и червено!
Мираварна, ей това ми харесва. Небрежно и непринудено! В чашките ми се залепи погледа за дъъъълго...!
Хамелеон, добре се завърнала. Хайде показвай се по- често де...!
Митонела, харесва ми. Спонтанно !
Ягодке, ама така ли е всяка вечер у вас? СвеЩичка, винце, лаленца. Розовите бузки на малката ягодка...
Твоят вариант с листата по ми харесва. Да знаеш че по- скоро Ще ти крадна пък аз идеята.
Аз цветя не купувам Щото съм скрънза. чакам все мъжо да ми купи неЩо bowuu.
Но пък сега като разцъфти из моята градинка, Ще си трупам масата с лалета и разни подобни .
Завидж, завидж Joy.
Апр, не ни забравяй. Пускай по някоя снимчица. Радвах се на твоите маси "Пътешествията на Апр"
Данчика, днес ти си ми десерта !
Я кажи сега колко шкафа пълни с деко материaли имаш?
Ами че ти си само за гала вечери и евенти да организираш. На всяка покривка пасваЩи сaлфетки, свеЩи, чинии. Всяка маса има своята история !
Романтична, пролетна, наслада, удоволствие. Миналата година и аз така си кръЩавах масите. Обаче "черната УФСъ" най си я харесах. Не само заради името...
Е, на това му се каzва "декорация на маса". Комплимент
Не се сърди, ние понякога сме тук, понякога ни няма. Но съм сигурна че всички от нас всекидневно надничат тук в темата. Поне аз Heart Eyes
Дина, най топли чувства и пожелания за теб и всички в твоя дом. Такива са времената.
Бурни, неспокойни. Най- важното е че сте здрави. Един сърдечен "Гуш" Hug от мен.

Така, надух ли ви главите пак hahaha
Аз мислех ниЩо да не показвам.
Матцев ми вика" Ще снимаш ли или не, че да почвам да си ям сладкиша" и аз снимах Embarassed
Е, под всякаква критика и ниЩо особенно, но сега нямам друго под "ръка" !

До скоро момиченца и се наслаждавайте на топлото пролетно слънце sun

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 02:09 от matze

# 205
Ето ме, бе matze! Grinning Веднага пристигам да рапортувам!  Hug Страхотно кафенце със сладкиши сте пийнали с Мацев. А пък тази орхидейка... очите ми останаха, страхотна красота!
danchika, и двете ти нови маси са страхотни, но романтиката в лилаво определено ми е слабост!
miravarna , страхотен ви се е получил следобедният чай! Все едно е снимка от едно от списанията, натрупани по масичката. Уникално!
От мен една маса в черно и цикламено:

# 206
Здравейте   55, днеска съм страшно щастлива, че някои аранжорки се появиха  sohappy
Като видях на Маце кафето newsm53, реших, че и аз трябва да пия, макар сама. "И сам воинът е войн"  Joy
само където нямам толкова вкусен десерт. Обожавам тези бисквитки Немски са от ALDI през ден си купувам Simple Smile  smile3539 Matze благодаря ти за хубавите думи   smile3503 поласкана съм за оценката ти! Много ти харесвам синия сервиз, влюбена съм в него!  Two Hearts  smile3525
Apr- черно с цикламено, просто е върха  txtloves it! Никога не съм виждала черна покривка & цикламени салфетки, но е толкова оригинално и различно!Цветята, свеща, салфетките всичко си пасва страхотно! Поздравелния за избора!  smile3501   party006 smile3525
Хайдее другите, очаквам ви newsm68

Масичката се казва: Coffee time with Danchika

# 207
Благодаря на всички за топлото посрещане!Съжалявам че не сте забелязали орхидеите по масата.Окапаха цветовете и затова правих масата в тяхна чест така за последно да им се насладя.
Ягодке лаленцата са от любимите ми цветя и като видя масите ти с тях............се замечтавам,дори ходих да си купя на третия магазин намерих само рози и гербери продават .Както и да е ще имам и аз маса с лаленца ,надявам се нямаш нищо против
danchika голяма продуктивност мила браво масите какво да коментирам толкова са много и всяка си има своята индивидуалност.Виждам че си разбрала каксе отваря кокоса
apr много добро съчетание аз нямам черна покривка но май скоро ще се сдобия с такава
matce благодаря за кафенцето точно така го пия и аз с малко мляко.Моите гладници и те все бързат аз още снимам а те все гладни уж са инструктирани 1 снимки после хапване Joy
сугурно пропускам маси ,но малката напира да излизаме с това хубаво време.Лек ден на всички!
по късно ще кача масичките от тази седмица имам с лаленца ,една керамична/такава ни беше годишмината от сватбата беше на 23 март/и еднаа на една приятелка бяхме на гости.

# 208
Hamelion2 радвам се че се завърна  Hug Simple Smile аз съм от около месц тук и съм много щастлива с творенията на аранжорите, колкото повече, толкова повече  smile3503
Нямам търпение да видя и твоите маси, прави ми голямо удоволствие да ги разглеждам детайлно и да си крадвам по някоя идейка понякога  Blush  smile3525

26.03.2011 От 20.30 до 21.30 ч. заради "Часът на Земята" ще угасне осветлението на Айфеловата кула в Париж, Бранденбургската врата в Берлин, моста през Босфора в Истанбул, Таймс Скуеър и Емпайър стейт билдинг в Ню Йорк, най-високата сграда в света "Бурж Халифа" в Дубай...  -Аз съм съпричастна, надявам се и някои от вас!  Flowers Sunflower  Simple Smile   Nature Sunny
Другите ги очакваме да се размърдат   Tada  newsm68
по късно и аз ще се включа с  с нещичко balloon

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 15:00 от danchika

# 209
Момичета, страхотни маси сте подредили! Пак ще трябва да коментирам следващия път обаче, че сега ме дърпат пак за полата, т. е. панталона...

Дина, радвам се, че писа! Радвам се, че сте живи и здрави и сте заедно - това е най-важното!  Hug Hug Hug Стискам палци и се моля по-бързо да се успокоят нещата при вас!  Hug

От мен три маси. Маце, извинявай, ама няма друг начин  Grinning Hug:

Общи условия

Активация на акаунт