"Системата минус 60" - тема №17

• 38 198
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
bebok_86, като казваш кисело зеле,няма проблем то да е готвено за вечеря нали?
А какви са тези оризовки?
Ами в интерес на истината кисело зеле неможе, защото нищо осолено не се препоръчча, така че ще си ям зелевата салата. А оризовките са екструдиран ориз.Има най-различни видове.

Има в Била, Кауфланд, Метро - тия от Метро най ми харесват Peace

# 46
Всъщност ,да не се бях замислила за солта.
Оставам на плодове   Wink

# 47
Момичета,здравейте! Hug Hug Hug
Галка,при мен е обратно-при стрес дебелея и замествам отрицателните емоции с храна.
Жани,Бебо,Монд,благодаря,че се отзовахте!
Монд,мисля,че точно душевното ми равновесие е нарушено.Опитвам се да се сетя кога е станало това и мисля,че е от около година/тогава качих кг./
Майк,мила,думите ти ме карат много да мисля и да осъзнавам,че всъщност вината е в мен.Многото кг. ме депресират и лошото ми настроение няма как да не се отрази на семейството ми.Права си за децата-гордея се с тях.Сина завършва /както се очертава/ с отличен.Иска да следва.Дъщерята попремина бурния пуберитет и започва да се държи като батко си.Съпругът ми е добър човек -само трябва да му го кажа???!!!Защо съм сляпа?Защо обвинявам другите?
Някак се примирих,че остаряваме ,и много рано се почувствах на 60?
Сиси,права си.С излитането на децата от къщи живота не свършва.Та аз съм на 37г.???Колко още емоции ме чакат?
Евита,подсети ме за страстта на съпруга ми,когато поддържах 63кг. Wink
Момичета,трябваше да споделя по-рано.Почти цяла година  съм в това състояние и не ми светваше.
А по въпроса за режима-от Системата по -добро не виждам.Само трябва да овладея праненето след 22часа/след работа/.И сега ще ви е трудно по празниците-нямаме време до 00 да отидем.
Мляко с нес ми липсва!
Моля ви да ме наглеждате и да ме насърчавате повече в началото!
Прозвучах като човек с психологичен проблем,търсещ внимание!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!  bouquet

# 48
Ех,как бих дошла на тази среща,ама сме на детски рожден ден.
Теменуга,да ти кажа едва ли има жена,която да не е чувствала като теб поне веднъж в живота си.Кураж и успех,ще дойдат по-добри времена.  bouquet

# 49
Отчет за деня
З: филийка и половина с пастет, 2 ябълки
О: 3 картофени кюфтета, 3 хапки мусака(без каймата), 2 ръжени Вита,трушия,  чаша мляко с нес
В: 3 оризовки и салата зеле с моркови
Предусещам, че ще имам минус утре, ама ще видим чак сутринта.
Айде стига сте ровили в хладилниците, бързо на отчет. И да не забравите - само курейшо е разрешен за ядене след 18 часа hahaha Joy Joy

# 50
Ами щом искаш отчет, Бебо, ето моя:

Закуска: домашна баница 1 парче с 1/2 кофичка кисело мляко
Обяд: задушено телешко с варен ориз
Вечеря: коприва на манджичка с прясно мляко + малко снежанка

Сиси, знаеш ли, че вярно може да е от физкултурата, имам мускулна треска на корема и краката. Виж за това не се бях сетила. Бе умница си ти!  Heart Eyes

Стеле, не се отчайвай, свалила си цели 23 кила, на тялото ти му трябва време да почине и да се пренастрои. Не може всеки ден да се сваля. Спокойно, ще мине малко време и пак ще започнеш да слабееш, само си спазвай системата.  Hug

# 51
  • Варна
Бебок, уби ме с тоз курейшо Simple Smile Само мога да асоциирам какво имаш предвид. Аз днес съм малко депресирана заради обилния сняг че ми създава проблеми. Следобяд едва устисках на едно парче торта. Искам да е пролет.
Теменуга, не обвинявай само себе си за проблемите в семейството. Да не би съпруга ти да не се е променил. Но ти предполагам още го искаш. Много сме ги разглезили тези мъже. Направи промяната заради себе си. Веднъж моя мъж ми каза че съм дебела, а аз му казах- ми тя и твойта коса опада, но аз пак те харесвам. И това беше. Не си позволи втори път.

# 52
Бебок, уби ме с тоз курейшо Simple Smile Само мога да асоциирам какво имаш предвид.
Ми то в тоя студ за какво друго да мисля, осен за начини за стопляне   luvbedJoy

# 53
Бебок,както съм гладнааа ще взема да хапна един курейшо,дано  ме засити.. hahaha
Това беше шегичка,сега отчета:

З. 1/2 филийка с лютеница,кафе с мляко,мадаринка
о.леща със зелена салата
в. 2 мандарини и една ябълка

Днес просто не ми се ядеше,че имах мн.работа у нас.

# 54
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ехххх, курейшо е мираж за мен, само го сънувам. Да се връща мъжо, че....... Rolling Eyes

Закуска- ръжрна филийка с филаделфия, редче шоколад и мляко с нес
Обяд- ккофичка кисело мляко, круша и ябълка
Вечеря- риба тон

Сега си пийвам винце да успокои въжделенията ми по курейшо  Crazy Laughing

# 55
Ехххх, курейшо е мираж за мен, само го сънувам. Да се връща мъжо, че....... Rolling Eyes
Сега си пийвам винце да успокои въжделенията ми по курейшо  Crazy Laughing
Ох,не,хила си се сама пред компа. Joy

# 56
На мен това курейшо не ми харесва, звучи ми като курешка.  Sick hahaha

# 57
Сега си пийвам винце да успокои въжделенията ми по курейшо  Crazy Laughing
Ох,не,хила си се сама пред компа. Joy
И аз се хиля с теб...не си сама Laughing
 Joy Joy Joy
А пък моя е с такава шарка, че направо тая работа с курейшо в момента е само мираж ooooh! hahaha

ДА НЕ Е СПАМ:
Теменуга само така- стягай се, взимай се в ръце и стани такава каквато ти самата искаш да се харесваш в огледалото. Най-напред започни ти самата да се обичаш и уважаваш, вдигни глава и само се моли да сте живи и здрави всички. Иначе житейски спадове има при всички. Но вярвам че след падение идва възход. Така че дерзай мила Hug

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 20:33 от janeta*

# 58
  • Варна
На мен това курейшо не ми харесва, звучи ми като курешка.  Sick hahaha
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе и на мен малко така ми звучи но е по близко до акъла, а ние му викаме звяра, по авторитетно звучи. Едни познати пък са го кръстили Пешо и празнуват на Петров ден. Laughing
За да не е много офф да се оплача нещо ми е тежко, вечерях с една скумрия. От 18 до сега не ми минава.

# 59
Курейшо, курейшо, а аз съм на Руфейшо, поради липса на реален такъв!!!  Кофти!!!
Теменуга - цветенце нежно   bouquet  Hug  newsm51 smile3525 Напълно те разбирам! Без бой си признавам, че съм депресеионен тип и от както отслабвам тази ми особеност се засили!!  Sick Ще попиташ защо? Не знам!!! Хващат ме дяволите само като помисля каква огромна промяна настъпи в живота ми през тези 11 месеца, как се промених, но всичко останало е по старому!! Понякога ми идва да се разкрещя насред улицата от безсилие!! Но после ми минава!! Явно има още много какво да работим по себе си, но ще се справим!!! ВЕРАВАЙ МИ!!!  newsm10   love001

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 21:13 от divimo -66,8

Общи условия

Активация на акаунт