"Системата минус 60" - тема №17

• 38 222
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен!

Системствам и имам плюс естествено.... Разнообразих храненето, отново увеличих водата, е не ще и не ще!!!!! Лятото задържам вода, зимата трупам запаси.... Кога ще свалям питам аз!!!!!!

Маик - невероятен пост!

Хайде хубав снежен ден ви пожелавам, ама да не сте по улиците на София!
Адаш, ще стане душа Hug Все пак не си свалила малко кила - 23 свалени си е наистина много. Пожелавам ти най-късно за другата коледа да си даже под 85 Hug Hug Hug  Айде и в лапацалника малко да те стимулирам Wink

# 31
Здравейте и в новата ни празнична темичка! Hug Бебо, мерси, за което, можеш да добавиш някоя празнична картинка! Wink

Теменуга, аз ще ти кажа само едно - направи го заради себе си, не заради съпруга си, нито заради някой друг, заради себе си! Заслужаваш го, заслужаваш себеуважението си, заслужаваш да се почувстваш жива, да летиш, да се преобразиш, да си нов човек! А след това ще дойдат нови усещания и емоции, за които дори и не си подозирала, просто си дай време.. и шанс!
Дъжд, добре дошла и успех! След време ще започнеш да закусваш с удоволствие, вечер няма да имаш търпение да се събудиш сутринта, за да хапнеш нещичко.. Wink
Жани, възможно най-леко да изкара и малкия! Hug
Evita, как вървят при теб нещата, не си се включвала скоро? Heart Eyes
amaretto, изцеждай си, пробвай и във водичката да си сложиш лимон, лайм малко. Но не съм съгласна, че до 12 можеш да се наливаш със сок, какъвто и да е! Плодовете между храненията трябва да са по-скоро изключение, при прегладняване и по-добре да са близко до основното хранен.
klemi, не бъди с настройката "след празниците" и сигурно няма да се отпуснеш много. Wink
Жаси, пак да кажа, не хвърляй кантара, ще излезеш от плюса, според мен се дължи и на различното ти ежедневие, рехабилитацията, дори и малкото фитнес, все пак доста време мускулите ти са били в покой!
Монд, в такива случаи по-добре да се изпусне вечерята, но нищо! Wink
маик, много точни думи - и за живота, и за Системата! Peace
Стеле, търпение, слънце! Hug

# 32
Бебок, Сиси - мерси, момичета!

След малко ще вляза малко за успокоение!

# 33
Добре де,а какво правим за празниците??!!Бъъдни вечер без хапване бива ли? Confused

# 34
  • Варна
Да се запиша и аз в новата темичка - да ни е честита!!!!  bouquet

Системвам, но не мърдам нещо. От както съм почнала системата, съм 1.200 кг отгоре. newsm78
Мисля обаче да продължа напред. Надявам се тези килца по някое време да се предадат!
На някой друг да му се е случвало нещо такова?????????????? Confused Confused Confused

# 35
Момичета,
сърдечно благодаря за топлото посрещане!
На всички отслабващи желая успех и кураж по време на предстоящите празнични трапези Hug

Днес закусих ръжен хляб със сиренце и колбас. Хапнах и две бисквитки Орео  Embarassed Хапнах към 9ч. а още ми е страшно сито... Кога ли ще огладнея? Laughing
За обяд съм си предвидила един кренвирш с домат и сирене, а за вечеря ябълка и 2-3 мандаринки. Добре ли е?
И искам да попитам следното - пристрастена съм към колата Rolling Eyes Не знам как ще се откажа от нея... Много ли ще е прегрешаващо ако сутрин със закуската си позволявам и една чаша от любимата напитка? Embarassed

# 36
Сиси  Hug, добре съм. Бавно и славно отслабвам. Тази сутрин се мерих и установих отново лееек спад. Надявам се до 18.12, когато правя седем месеца на Системата, да мога да се похваля с минус 20 кг. За сега са 19 и малко. И да не се похваля - здраве да е   bouquet Пак тогава ще измеря обиколките, те определено спадат  Peace Напоследък пийвам по малко винце вечер, че много ми е студено - това е единствения неприятен ефект от Режима при мен Simple Smile

capricorn, аз спадах с доста силни темпове в началото и от 2-3 месеца свалям по 1-2 кг. на месец. Важното е, че не качваме. Така се успокоих, в края на краищата  Wink

маик, много ме изкефи с поста си  Hug

Тази сутрин и аз като Жаси бях на път да метна кантара нанякъде. Прави ми някакви странни номера - вместо като го включа да изпише 0.00, той започва от 0,8 или 1,5 и ме кара рано-рано да смятам. Взех го като започнах системата - е, рано му е за магарии....

Теменуга, момичетата преди мен са написали почти всичко. Направи го заради себе си, наистина. Колкото и мъжете да не са с нас, заради това, как изглеждаме, някак видях леко друго отношение, като свалих близо 20 кг. от себе си. Надали е случайно.... Wink

Хубав и усмихнат ден ви желая. Аз за разлика от повечето мразя снега и чакам с нетърпение стоплянето през уикенда, за да се стопи  Heart Eyes

# 37
Жаси толкова много постигна и сега няма нужда да ти казвам че този плюс както е дошъл ще си иде Hug
Монд хубаво вчерашно меню. Едва ли застоя е от късната вечеря. Просто днес тялото така е решило според мен Thinking
Клеми аз за това заради идващите празници си реших че съм тук след празниците. Ще се справиш Hug
Бебок и тук вали от сутринта сняг. Красиво и бяло е и вече понатрупа навън Peace
Маик страхотен пост  bouquet Peace
Стелету много постигна мила и ще се справиш и до финала. Само не се поддавай на гейчо, че може да те побърка. Ти знаеш добре това и ще преминеш и този етап на спад Hug
Сиси радвам се че си тук и пишеш. Благодаря за пожеланието-малкия мй най-леко ще я премине шарката. Дано бързо минава всичко, че от началото на месеца само шарка е вкъщи #Crazy Сиси страхотни твои вкуснотии видях в една друга тема Crazy
capricorn6 има такива случаи естествено. Но и при тях с малко търпение системата показа че работи. Как ти е дневното меню, храниш ли се добре и достатъчно, и също така разнообразно?
Дъжд от менюто ти само закуската ти ми се вижда ОК. Обяда с кренвирш, домат и сирене ми се вижда малко Thinking Може да си хапнеш много вкусни и засищащи неща. Единственото правило за обяда е да не се мешат брашнени с месни храни, и картофи и варива с месо. Като от варивата изключваш зеления боб-той на обяд може с месо (Мириманова го включва при зеленчуците)
Евита страхотен резултат за 7 месеца-свалени 20кг. Браво мила Hug
amaretto добре дошла и успех-Сиси ти е обяснила за плодовете и соковете. Но на закуска е позволено всичко така че смело ги добавяй там Peace

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 13:57 от janeta*

# 38
Жани поста ти ме поуспокои.Да не се притеснявам ,че обядвах с ориз и зелена салата.
Последните дни избягвам въглехидратите ,но днес имам повечко апетит,дори закусих с 2 парчета сладкиш.
Като изключим днешният ден ,сутрин се събъждам изключително бодра и без чувство на глад.
Решила съм да не се качвам на кантара ,все още ,по дрехите  ще започна да усещам промените.За момента целта ми  са не толкова  килограмите , колкото правилният режим на хранене.

# 39
засрамихте ме Blush

стеле - ще падне, де ще иде   Peace

дъжд - ако никак не можеш да спреш, пий сутрин, ама след обед гледай да е лайт. аз също до преди 2 години можех само на кола да карам - по 2 литра изпивах на ден. обаче в един момент толкоз много кофеин взе да ми идва в повече и спрях и колата, и кафето след 11. сега ми е по-добре и изобщо и не поглеждам към колата  Peace

ДХ3 - коледа изобщо не ми е проблем. филков е роден на 24ти и тогава винаги сме при свекърите няколко дни, а тамошната храна не е като на мама сготвеното. та бъдни вечер и коледа винаги минават някак гладно за мен. свеки не се справя добре в кухнята, а е и много болна, та баклавите, тиквениците и баниците й хич ги няма. обикновено карам на туршии и пържоли - свекър ми е месар и много хубаво ги прави, но след 2рото хапване ми минава ищакът и за тях. нова година при мама обаче е друга работа  Heart Eyes за там ще видим на 1ви-2ри януари като се върнем какво ще ми нашепва врагът с цифрите  Joy при всички случаи ще се пъна да съм системна, а ако все пак реша да ям с фамилията по нормалното за тях време (разбирай 8-9 вечерта), то ще гледам порциите да са малки като задължително са по един от вариантите, а в другото време ще се наливам с вино и ще мушкам парченца миризливи сирена. не знам всъщност - сега това си мисля, ама ще видим на място. ние 10 дни ще сме по чуждите къщи и не знам кое как ще потръгне  Rolling Eyes

мотив - правилно! здравословно хранене = нормално тегло

# 40
И аз съм кокаколоманка.Confused

# 41
Не е ли време за кафе???

Маик и на мен не ми се мисли за празниците. На 24 сигурно ще сме при свекито, на 25 свекъра има имен ден, дъщерята на кумовете рожден ден. После дядо има имен ден на 27(ако отидем де), после Нова година, на 2 януари свекито има рожден ден, после ивановден - абе само празници, поводи и честно казано от сега ми се втръснаха тия маси и събирания Confused
Менюто за днес
З: 1 и 1/2 филийка с пастет, 2 ябълки, 2 хапки вафла
О: 3 картофени кюфтета, малко камжи от царска трушия и малко обща трушия, 3 хапки мусака(оттатъци от обяда на детето, поне каймата си беше изяла), 2 филийки ръжена Вита,1 мляко с нес и малко захар
В: може би оризовки със зелева салата или кисело зеле от вчера пак с оризовки

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:11 от bebok_86

# 42
Момичета от София, тази събота организираме системна среща! В 12.30 ч. на ул. "Пиротска" 43, казва се "Бирария 43".
Засега сме аз, Диви, Стелету, Мимето, маик и може би Сиси. Всеки е добре дошъл!  Hug

# 43
bebok_86, като казваш кисело зеле,няма проблем то да е готвено за вечеря нали?
А какви са тези оризовки?

# 44
  • Пловдив
И аз съм се замислила за предстоящите празници, но съм почти убедена, че ще устискам. Скоро бях на рожден ден и си изядох само пържолата и въпреки, че беше в по-късен час, на следващия ден имах малък минус. Simple Smile
 Иначе и при нас се нареждат много поводи- скоро аз имам рожден ден, после Бъдни вечер у нашите, Коледа - девер ми има имен ден, 27-ми - кумът е именник, Нова година, на 1-ви свеки има имен ден, на 3-ти свекър ми и майка ми имат рожден ден, на 5-ти малката има рожден ден, на 7-ми малката и свекър ми имат имен ден. Чак свят ми се завива като си помисля. А няма да ви казвам как ми се отразява на джоба. Мъжът ми е именник на 18-ти и за неговия празник сме абсолютно фалирали. Но здраве да е и да има хубави поводи.
 Та ако реша да си хапвам на всеки повод както си знам, не само ще върна килограмите , ами ще съм и качила, така че - ще системствам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт