"Системата минус 60" - тема №17

• 38 267
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ивелинка-71 това годината на раждане ли е? Много си ни е добре ЕГН-то аз съм 72.

И аз съм 72.  Grinning

Еха, колко нови момичета, темата стана страхотна. Голяма амбиция ми идва, днес се хванах за ушите и започвам и аз много стриктно.

Сиси  Hug , ще взаимствам от твоя режим леката вечеря, искам да пробвам какъв ще е резултатът!

Жани, браво бе! Страхотен седмичен резултат!

Ооо, аз се бях разпуснала покрай празниците, но гледай сега какво става!  

newsm22 newsm24 newsm25

ruporuu    animal085  261uu newsm39 goodscale
Знам си аз все хубави хора сме Simple Smile

# 586
  • Варна
Иве да става Simple Smile   bouquet
Страхотно меню и аз ще взема да го пробвам Simple Smile
_belladonna_, Жасмин здравейте наборки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЕГН ще е виновно за всичко  Wink Wink Wink

Да питам кафе с мляко става ли ... че сутрин това пия и не ми се иска да си нарушавам традицията  Laughing айде от мен захарта ще я забравя  Wink Wink

Здрасти! А ЕГН-то виновно, аз нека да ям по една тенджера манджа вечер и да си обвинявам ЕГН-то Laughing Кафе с мляко става, особено сутрин и със захар даже.

# 587
Да питам кафе с мляко става ли ... че сутрин това пия и не ми се иска да си нарушавам традицията  Laughing айде от мен захарта ще я забравя  Wink Wink

Здрасти, наборки!  Hug Hug Hug

Става кафе с мляко и захар, сутрин може всичко! Захар, торти, вафли, толумби, баници, всичко!  Peace

# 588
За менюто лесно си го измислям,а и съм упорита и мисля,че ще си спазвам добре режима.Единственият ми проблем е,че 4 дни съм на работа до 19.30ч и докато се прибера в къщи става след 20ч.Така,че този принцип при мен няма да мога да спазвам,но поне ще комбинирам правилно храните и тези дни ще включа и физически упражнения.

# 589

Става кафе с мляко и захар, сутрин може всичко! Захар, торти, вафли, толумби, баници, всичко!  Peace

Ехе...партитата само сутринта ще се правят от днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 590
  • Варна
За менюто лесно си го измислям,а и съм упорита и мисля,че ще си спазвам добре режима.Единственият ми проблем е,че 4 дни съм на работа до 19.30ч и докато се прибера в къщи става след 20ч.Така,че този принцип при мен няма да мога да спазвам,но поне ще комбинирам правилно храните и тези дни ще включа и физически упражнения.
Пробвай като мен вариантите мляко с нещо друго на работа. И аз работя по този въпрос. Аз моите неуспехи ги свързвам с това че обикновенно вечерям в 18.15-18.30. Мислех че няма толкова голямо значение половин един час по късно, но нещо не проработи при мен. Сега ще влизам в пътя. Embarassed

# 591
  • София
Здравейте, здравейте!
Аз се позагубих тези дни, но съм системна, с изключение на 1-2 по-късни похапвания.
Заковах кантара на 64  Peace
Днес трябваше да ми вземат кръв и хапнах малко по-късно, та се надявам да не ми се развали режима за деня.
Мисля да започна освен с йогата да карам и колело 2-3 пъти седмично и нямам търпение вече Simple Smile
Видях снимки на една много красива съфорумка, мисля, че беше Жасмин   bouquet
Връщам се да ви чета, че изпуснах доста  Sunglasses

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 14:49 от White_tulip

# 592

Ехе...партитата само сутринта ще се правят от днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мда, и алкохолни коктейли може сутрин.  Flutter Laughing
Представяте ли си....  Joy
Само това остава и ще станем най-веселата тема в подфорум Диети.  Laughing

# 593
При мен тези варианти с млякото не стават,защото преподавам бизнес английски и имам часове в една фирма до 19.30 и няма как пред хората да извадя млякото пред дъската и да си хапна Laughing

# 594
При мен тези варианти с млякото не стават,защото преподавам бизнес английски и има часове в една фирма до 19.30 и няма как пред хората да извадя млякото пред дъската и да си хапна Laughing

Наистина, би било твърде необичайно.  Laughing Laughing Laughing
А ако отскочиш уж до тоалетната за 2 минути и си пийнеш млякото в коридора?
(шегувам се, знам, че не става)

# 595
Да,знам,че е шега,но наистина не можах да измисля друг вариант.
Жаси,а на теб направо ти се възхищавам.Толкова свежа и подмладена изглеждаш след свалените килограми!!!  bouquet

# 596
  • Варна
Не става пред учениците да, но пък хич ли няма начин за почивка до 18. Дано да проработи и иначе. Ако ли не трябва да пропускаш вечерята, което не е най доброто решение.

# 597
я,по-опитните споделете,след кой кг започва да ви олеква и да ви личи,то зависи от това колко си дебел,де,щото аз с моите 120 кг......не знам как допуснах да стигна до тук,много ми е е мъчно и често си поплаквам,ама тя тая работа с реване не става,нали newsm78
утре ще се претегля,да видя какъв е резултата ,не мога да чакам аз още една седмица

# 598
хм, на мен и 2 кила много ми личат, но съм висока (172) и нямам много излишни. ти само си системствай и другото ще се намести. и освен туй, вземи си мерки и в сантиметри. щото аз на килограми много не съм свалила, но съм в номер (че и два) по-малки дрехи  Peace

ивелина - а кога започват часовете? при мен петъците бяха драматични до скоро. тогава 'вечерях' в 16.30, а после, след 20ч., хапвах мъничко кашкавал - гауда или бри - нещо по-така, заедно с чаша вино. и си лягах по-рано също така   Wink

дам, поосвежи се темата. бяхме твърде увяхнали предколедно   Wink

# 599
Ами в понеделник и сряда съм от16.00 до 18.30ч без прекъсване,а във вторник и четвъртък от 17.00 до 19.30ч.Замислям се как да реша този проблем и сигурно ще измисля нещо.Благодаря ви за идеите момичета
А за лягане рано не мога и да си помисля.Малката госпожица направо ми къса нервите с това късно заспиване при положение,че най-късно си е в леглото в 21ч,но като си няма нейна стая трябва да я чакам да заспи и тогава да легна,че иначе изобщо не иска да спи Cry

Общи условия

Активация на акаунт