"Системата минус 60" - тема №17

• 38 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
да се отчета и аз за днес  Grinning
З: активия с мюсли,солети,2 шоколадови бисквити
О: манджа грах без месото,3 маслинки,1 парченце телешки салам
В: кисело мляко с плод

Оффф незнам защо,на обяд се храня на зор-гледам до 13 часа да съм се нахранила.Но после към 3-4 следобяд изпитвам вълчи глад Cry Ще бъде ли грешка ако хапвам по половин ябълка или морков...  newsm78

# 571
Лемур - А защо не хапваш към 13:30 - 14ч. ?Ако не се лъжа до 14 ч можем да хапваме. Аз ям ей по това време.

Кло - Хайде стига наднича от балкона, а се запиши за да те следим Wink

Лабелла - Мила, писах ти за сърмичките! Сиси също.  Hug

# 572
ми да ще пробвам 2-3 дни с по-късен обяд  Peace

# 573
Привет и от мен   Nature Sunny
От сутринта се отчитам и чак сега успявам  hahaha
Тази сутрин кантара показа 68кг - 1 кг от миналата седмица. Много съм доволна, че без глад (и дори без упражнения, че ме хванала мързеландия  Embarassed ) топя толкова бързо  Mr. Green
Отчет за днес: З- активия закуска, 1 голям банан, суха паста (почерпка), 2 кафета, чай от лайка (без подсладители - такива изобщо не ползвам за никоя напитка); О-зелеви сърми с ориз и кайма и малко пилешко месо; В-катък.
Добре дошли на всички записани или не при нас  Hug
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 574
 Shocked Леле кога изписахте от снощи 4 страници?

Сега отчитам седмичен минус и тичам на работа. И като се прибера довечера ще ви чета и ще ви пиша повече че сега влизам вкъщи, обядвах и изчезвам.
От 4-ти (вторник) съм с -1.900кг. Party

# 575
  • София
Понеделнишки отчет - -1300г за миналата седмица, в сряда приключва първият ми календарен месец, тогава пак ще се претегля  Grinning
Днес менюто е:
З- сандвич с луканка, шоколадова бисквита с кафе и мляко, мандарина
О-зеле с ориз, айрян, 2 мандарини, кафе с мляко
В- домати , краставици и извара.
Не мога да свикна още с никовете, кой кой е и кави постижения има, но ви чета и ви поздравявам за успехите  Grinning

# 576
  • Варна
Влизам само да кажа на момичето, което споделяше че много пишка вечер. Нямам време да го търся и цитирам, но и аз бях така първата седмица. И тогава беше най големия ми минус 1.900 за седмица май беше. После се оправих, но за съжаление и минуса се стопи, имах малки нарушения. След вечеря с мляко и плодове бях така, от протеиновите не. Сега обаче не ми влияе.

# 577
Здравейте и от мен   bouquet
Решила съм да започна с Системата и аз Simple Smile Мотивирана от Стелиту !!!  Hug Hug Hug
Не мога да повярвам какви резултати сте постигнали и то с определено хранене, а не с липса на такова Simple Smile
Браво на вас  Simple Smile. Надявам се и аз да успея да смъкна 20-25 кг. от мен  Simple Smile
От ЕГН-то ли или от 3 раждане метаболизма ми се наруши и от 60 кг. сега съм 85 и за съжаление не успявам да сваля нито един килограм  Embarassed
Все още се кърмим с малкия и прочетох, че не ми вреди т.н. диета  Simple Smile
Надявам се с моята воля и вашата помощ да се пъхна в старите ми но любими джинси  Simple Smile  Wink

p.s.

Кло - Хайде стига наднича от балкона, а се запиши за да те следим Wink

Стели, надничам си и си чета, ли чета и в един момент се сетих да погледна на 39 страница  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Благодаря за напомнянето и напътствията bouquet  Heart Eyes

Приятен ден   Heart Eyes

# 578
Ето ме и мен с отчет в понеделник Simple Smile.Аз както споменах предните дни започнах отново системата в петък и резултатът днес беше минус 1.1кг.Мисля,че добре се получи,пък и стимулиращо.Да споделя и аз менютата си от последните 3 дни за да ги съгласувам с вас
събота
з:принцеса с кайма и кафе без захар
о:ориз със зеленчуци
в:свински пържолки на сух тиган и чаша червено вино

неделя
з:2 парчета ябълкова пита и кафе
о:свинско със зеле
в:печени чушки със сос от кисело мляко,сол,чесън и магданоз

понеделник
з:парче ябълкова пита и кафе
о:кюфтенца от елда и салата от настъргани моркови
В:млечна салата от цедено кисело мляко,краставица ,сол и чесън

Това е,но според мен всичко е ок,поне доколкото съм разбрала принципте,а пък и резултата днес беше добър.От мен хубав ден!

P.S.Кло,като гледам и при теб както ЕГН-то нещо се бърка,а и почти еднакви килограми целим да махнем от себеси.Хайде захващай се и ще се подкрепяме взаимно Laughing

# 579
Кашарел, Сиси, благодаря  Hug
Сиси, поставила съм си висока цел и незнам дали ще я достигна, но и аз като теб, да видя докъде мога да стигна, 53 кг, толкова не съм била откакто бях студентка, преди 6-7 години. На 55 но постоянно поддържани пак ще съм доволна.

ivelinka-71, добро ти е менюто  Peace

Поздравления на всички за минусите   bouquet

dezita, klodia , добре дошли и успех   bouquet

# 580
Снежанката, можеш да си хапваш оризовите сухари. Според мен са ти ок количествата, неусетно сама ще намалиш, но има различни периоди - някога ни се яде повече, друг път по-малко, съдържанието е по-важно! И понеже се коментираха моите закуски с тястяно и сладко, държа да отбележа, че винаги съм си казвала "стоп" и количествата са били малки, а не натъпкване до пръсване, понякога просто да опитам  напр. някой сладкиш, който съм направила. Чудесно начало, браво, само така!

Сиси  Hug
 Количествата не са големи, гледам да се храня разнообразно, но по малко. При мен основния проблем е не лакомията, а ... мързела! Embarassed Всеки ден си казвам, че от днес започвам да правя гимнастика и до там си оставам. До преди Коледа, като ходех на работа и учех, ходех много пеша, а и професията ми е такава, че не позволява много седяне Wink, та поне движение имаше, ама сега съм се отпуснала тотално, защото ученето ми изискава повече седене пред компютъра. Rolling Eyes

А за тестените закуски, напълно съм съгласна с това което казваш - наистина е по-добре човек да може да хапне нещо малко когато му се яде (било тестено, било по-мазничко) за закуска, защото ако системно лишаваш организма от определени храни - той ти го връща тъпкано след това. За това ми е пример Дюканската диета - измъчих се постоянно да мисля, че не бива да вкарвам никаква захар, била тя и плодова и след като спрях диетата, аз която никога през живота си не съм обичала сладко и с месеци мога да не се сетя за шоколад или сладолед, изпитвах зверска нужда от тях...

ivelinka-71  bouquet , много ми хареса менюто ти, ще си позволя да взаимствам някои неща за следващите дни... Wink

# 581
  • Варна
Ивелинка-71 това годината на раждане ли е? Много си ни е добре ЕГН-то аз съм 72. Напоследък и други наборки ми се жалват това от егн-то онова... Ами след 50 годишна възраст...

# 582
Ивелинка-71 това годината на раждане ли е? Много си ни е добре ЕГН-то аз съм 72.

И аз съм 72.  Grinning

Еха, колко нови момичета, темата стана страхотна. Голяма амбиция ми идва, днес се хванах за ушите и започвам и аз много стриктно.

Сиси  Hug , ще взаимствам от твоя режим леката вечеря, искам да пробвам какъв ще е резултатът!

Жани, браво бе! Страхотен седмичен резултат!

Ооо, аз се бях разпуснала покрай празниците, но гледай сега какво става!  

newsm22 newsm24 newsm25

ruporuu    animal085   261uu newsm39

goodscale

# 583
Да,годината на раждане е.Като се регистрирах само този ник ми даде свободен,а пък и не бях творчески настроена за нещо по-оригинално.Аз именно,защото искам да се чувствам добре в кожата си и се опитвам да си оправя визията,че аз да си се харесван и след 50 Laughing.
Снежанка,радвам се,че си харесала менюто ми.  bouquet

# 584
Иве да става Simple Smile   bouquet
Страхотно меню и аз ще взема да го пробвам Simple Smile
_belladonna_, Жасмин здравейте наборки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЕГН ще е виновно за всичко  Wink Wink Wink

Да питам кафе с мляко става ли ... че сутрин това пия и не ми се иска да си нарушавам традицията  Laughing айде от мен захарта ще я забравя  Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт