SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Розе,
Аз ще повтарям и повтарям, и повтарям удоволствието – както знаеш, ненаситна съм Laughing .

Тъй, тъй, повторението е майка на знанието, е казал народът!
По въпроса с ненаситността - поздравена си освен със специалната ода за Единствената, и с последните 2 писания на Чък - за раздвоените и за ултрасите. Ти във всички категории влезаш. Ей, като дялан камък си - където те сложи човек, все пасваш!  Hug

# 91
Фотка на наследника на Миша, малкият Уест Анаксимандър Колинс - http://twitpic.com/3cja6p

# 92
Розе, Heart Eyes

О-бо-жа-вам всичките ти творби и ти благодаря за тях   bouquet   bouquet   bouquet . Специално за ‘Раздвоение’, след като го прочетох ми се изпариха и последните съмнения, че има нещо нередно, неморално в неспособността ми да съм вярна само на единия брат Уинчестър. Как може да е грях всеобхватната любов, нищо че далеч не е платонична Mr. Green ?!

Ей, като дялан камък си - където те сложи човек, все пасваш!  Hug

Най-вече до/под/’върху’/плътно около някой Уинчестър Laughing - там ми е мястото.

Злате,

От това бебче ще израстне доста оригинален и нестандартен човек. Засега, да е живо и здраво!

# 93
Благодарско за топлото посрещане Hug
Аз, откак' съзрях Диииййййн Blush Heart Eyes Flutter Crazy Whistling, всичко друго ми е боза.
Искам да споделя нещо тук, предполагам сте го обсъждали... ама.. КАК МОЖА да се ожени за .. жена си тоя Дженсън!?  Laughing Толкова ми е анти-симпатична в Трий хил, че нямах по-неприятна там от нея. А сега - най-прелестният мъж на света: женен за нея Close Tired
Може би това е само моето мнение, не знам, вие как мислите? Laughing

# 94
[...]КАК МОЖА да се ожени за .. жена си тоя Дженсън!?  Laughing Толкова ми е анти-симпатична в Трий хил, че нямах по-неприятна там от нея. А сега - най-прелестният мъж на света: женен за нея Close Tired

Joy Не разбрах откога не харесваш екс г-ца Харис: преди или след като разбра, че е г-жа Екълс? На мен не ми пречи, но може би защото Дженсън почти не ме вълнува, а и щом младите се обичат...
Гледала ли си ‘Ten Inch Hero’?

# 95
И една новичка снимка на момчетата + Боби - http://twitpic.com/3gkg17

А тази фотосесия на госпожа Падалеки не бях я виждала, само една снимка, която някой (не си спомням кой  Embarassed) беше постнал тук - http://fargate.ru/supernatural/media/images/437?page=1

Искам да споделя нещо тук, предполагам сте го обсъждали... ама.. КАК МОЖА да се ожени за .. жена си тоя Дженсън!?  Laughing Толкова ми е анти-симпатична в Трий хил, че нямах по-неприятна там от нея. А сега - най-прелестният мъж на света: женен за нея Close Tired
Оооо, обсъждано е и още как, бая терзания имаше в темата по този въпрос  Mr. Green. Аз обаче я харесвам госпожата, въпреки, че все отрицателни роли й дават да играе. Преди 2-3 дена я засякох по телевизията в един епизод на CSI Маями, пак беше от лошите - крадла някаква.
Като изтекат папарашки снимки на сем. Екълс в нета много им се радвам, защото изглеждат много готино заедно - едни такива щастливи  Heart Eyes.
Я ги виж тука какви са сладури

# 96
  • гр. София
Импалка, хубаво е, когато любовта е взаимна:

Гледам, спретнали сте си частно парти, тримцата...

А това ....без думи  Mr. GreenМоже и да е показвано, но аз не съм го видяла.

# 97
Частно парти пред нощта – криволичене по пътя на следващия ден Mr. Green . Но този страничен ефект се преживява - много рядко сме на оживена магистрала Joy .

А това ....без думи  Mr. GreenМоже и да е показвано, но аз не съм го видяла.

Хайди-Сами Joy Joy Joy Joy Joy !!! Чакам с нетърпение Галинчето да го види Mr. Green .

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 15:58 от Impala

# 98
Хубави са им жените спор няма, то няма как да не са класни, след като и самите те са Simple Smile

А на Миша малкия мишочко е многооо сладък,

много мило ми стана като прочетох това и се смях от сърце :

"Misha Collins on being a new dad

It’s good. I’m naked a lot more now, for some reason. I don’t know why, but he’s naked so I’m naked, and we walk around the house naked together. Somebody told me they like skin to skin contact, so I’m like, “Eh fuck”, I never get dressed anymore, nobody does anymore, it’s sort of like this blah, we’re always naked—which is nice.

It’s tiring. I remember complaining, “Ugh jeez, I’ve got a kid”, and everyone complains about it, so I went into it with the expectation that it’s gonna be really tough, but come on, it’s not that bad. I mean, you’re tired, but it’s kinda fun. You get to figure out, “Why, why is he crying?” It’s a puzzle! It’s like a rubick’s cube. I see my son as a rubick’s cube.

It’s a little nerve-wracking, we had to take him to the hospital because he had a fever and it’s very dangerous for little kids and for infants, and that’s scary, “Oh man, I really care about this other person, other than myself, and I wanna make sure that he’s okay, but I’m kinda powerless.”

And there’s just an overwhelming amount of shit that comes out of him. And he has this thing, which actually is some condition—it’s not a condition like a problem, but some boys,—wow, I don’t know why, but I’m gonna take it to the lowest common denominator—when their penis is exposed to air, it stimulates them to pee, so the minute you take off the diaper, that’s when he wants to pee. And it’s actually a phenomenon that happens, and they invented something like a peepee teepee or something, you put it on immediately, so it’s not exposed to air while you change the diaper. But we don’t have that. Yeah, so he also poops the minute you take off the diaper, so it’s sort of this weird race. You scramble, and if the velcro gets caught, you’re like, “AHHHH! You already won this one, but I’ll get you next time!”

# 99
  • гр. София
Вижте какво намерих (ще прошавате, ако се повтарям с някоя от вас, която по-навременно от мен ги е открила и показала тук)

Тези ги давам като линк, защото са големи, а кадърността ми не се простира до там, че да ги сложа като малки снимчици и като се цъкне на тях да се отворят големи  Mr. Green
http://i87.photobucket.com/albums/k131/ginx21/wallpaper/1024x768 … nsen-Santaw1b.png
http://i87.photobucket.com/albums/k131/ginx21/wallpaper/1024x768 … nsen-Santaw1c.png

# 100
bichito,
Страхотна диверсия си намислила: да се вмъкнеш на Маракана по престилка Mr. Green .
PS. Твое беше албумчето с разни вкусотии, нали Laughing ?

ама к'ва престилка само, аааа  Laughing? По нея мога да връткам черпака за 4мата мои любимци по цел ден. И да онези манджи бяха мои  Rolling Eyes.

Ииииии то верно всички Здрачни мадами дойдоха  Hug. Ей, пазете ги тия вампири и върколаци, че наш'те момчета няма да им простят  Mr. Green.
Добре дошли на всички нови девойки (мъжете пак липсват ... Joybowuu   bouquet

Фотка на наследника на Миша, малкият Уест Анаксимандър Колинс - http://twitpic.com/3cja6p

Мъника е голям сладур ... малък ангел  Party

Благодарско за топлото посрещане Hug
.. КАК МОЖА да се ожени за .. жена си тоя Дженсън!?  Laughing Толкова ми е анти-симпатична в Трий хил, че нямах по-неприятна там от нея. А сега - най-прелестният мъж на света: женен за нея Close Tired

подкрепям те напълно. И аз не мога да я дишам, ама Щом Дженсън я люби, тачи и милей .... за нас остава само тихо да негодува ме.

# 101
Злате, наследникът на Мишата страхотно име има  Grinning  Боже, и тия мустаки, хи хи  Не не, Мишата е образ и половина  Grinning

Да ви кажа честно, Тренершата ми се вижда симпатяга, но Градинаршата дори не я и гледам, освен като Руби де  Mr. Green  То която и да беше, все тая за нас. За него май не  Grinning

Аааа, Розе, брюнет по бива  Joy   Пак милия не са го докарали на прическа   Wink  Чакам да изскочи и кравата Милка  Joy

Привет на новодошлите  Grinning

Ииииии то верно всички Здрачни мадами дойдоха  Hug. Ей, пазете ги тия вампири и върколаци, че наш'те момчета няма да им простят  Mr. Green.

Joy  Каквото става във Форкс, си остава във Форкс

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 15:43 от lili0909

# 102
Наистина се замислих от кога всъщност гледам Свърхестественото  Thinking - проверих в Арената, но там почват от 4-ти сезон, първата серия е качена на 19.09.2008. Пък до Замундата нямам достъп от тук. Но помня, че торента на първа серия на първи сезон я свалих веднага щом я пуснаха и така.... шест сезона вече  Blush Joy  

хихи Люси, ти ли посрещаш тук новодошлите  Joy

# 103
Наистина се замислих от кога всъщност гледам Свърхестественото  Thinking - проверих в Арената, но там почват от 4-ти сезон, първата серия е качена на 19.09.2008. Пък до Замундата нямам достъп от тук. Но помня, че торента на първа серия на първи сезон я свалих веднага щом я пуснаха и така.... шест сезона вече  Blush Joy

Разбрах – гледаш го от Интернет. Аз случайно попаднах на сериала на споменатата вече дата, късно вечeрта по Rai Due. И беше 1.00 Pilot – съдба Grinning . След това потърсих повече информация и разбрах, че в САЩ вече излъчват Сезон 2. Пиратското в мен надделя Mr. Green .

# 104
Аморе, кога ще ми отговориш чие е тялото, с което изневеряваш?
Ама те женени ли са? Rolling Eyes За кой бе?

Общи условия

Активация на акаунт