SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 25 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
bichito как личнооо, благодаря ти, че ми показа такива прелести, знаеш ли от къде са кадрите с Кас, дето е само по панталон? Пак ли са от спешното, ако е така, трябва да  го тегля ...веднага!  Flutter

Аз също съм робиня и винаги ще си остана, макар, че сега обликът ми не го издава, но Роб е винаги на първо място и така ще си остане Simple Smile Плюс това Роб не е само "бляскаво вампирче", той е още много и уникални, страхотни роли, които е изиграл  Hug
Според мен трябва да сме толеранти, защото сме се събрали на приятна раздумка и повярвайте както жените могат да говорят за мъже, мъжете просто не могат за жени Simple Smile Братята са си братя, Роб си е Роб, и едните и другите имат плюсове и минуси, но ние такива си ги обичаме и като се замислим, не сме ли всички в един кюп?

Добро утро.
Пребройте се отново - горе-долу бройка, аз съм доброволка за запазване на местата в Дивака.

thumbsup

Леле Цве клипът е страхотен!!!!
ПП-Олеле - Миша!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 10:23 от Mupka

# 166
Добро утро.
Пребройте се отново - горе-долу бройка, аз съм доброволка за запазване на местата в Дивака.

Инче, супер, значи можем да разчитаме на теб за Дивака Hug Грубо сме около 10-тина души май, нали?

# 167
Стич, мисля, че поне 20 сме. Добре, ще проверя нещата и после ще уведомя какво съм направила Grinning

# 168
  • # супернатурална #
Стич, Фейче, Дейна, систър, аз, Апокалиптик, Злата, момите от Пловдив колко са?
Ако съм пропуснала някой да се пише и да смятаме  Laughing

# 169
Стич, Фейче, Дейна, систър, аз, Апокалиптик, Злата, момите от Пловдив колко са?
Ако съм пропуснала някой да се пише и да смятаме  Laughing
бройте и мен  Peace

# 170
Ами я да се пробвам да преброя.

1. Изи
2. Злата с метлата
3. Фейчето
4. Стич (Инче, да не ме пропуснеш тоя път Wink Laughing Hug)
5, 6. Дейна + 1
7. Галето
8. Апокалиптик
9. Мирка
10. Цвети
11. Люси
.....
Цвети и Люси даже май ни обещаха още някой от Пловдив да вземат Grinning
Така ги изкарвам аз, около 12 човека. Някой пропускам ли?

# 171
Момите от Пловдив сме два броя  Grinning  Мъжът и той фен, но ще го пратим да се разсейва нещо.

Хубава събота от мен, аз съм при конвентите, много големи сладури са на срещите. Хе хе феновете били почтителни. Така и трябва, каквито и да си ги мислим, на живо си трябва уважение. Дженсън е по-сдържан, но все пак съм приятно изненадана, аз си мислех, че е по-голям тежкар. Започвам все повече да го харесвам, може би защото и аз съм сдържана.

# 172
Ох Стиче, този път те видях добре, не те пропуснах Joy. Значи виждам бройката горе-долу, това ми е достатъчно.

# 173
Момите от Пловдив сме два броя  Grinning  Мъжът и той фен, но ще го пратим да се разсейва нещо.
+една съфорумка изненадка сме  Mr. Green Това сериозно  Grinning

Ехе голяма група се заформяме!

Ани (Дукесата), няма ли да идваш?

# 174
Добър ви ден!
Благодаря на всички за посрещането във вашата тема,
снощи по нощите, леко, леко раздразнена от "блещукащо вампирче" забравих за  добрите обноски и не благодарих.

# 175
+една съфорумка изненадка сме  Mr. Green Това сериозно  Grinning

Ехе голяма група се заформяме!

Ани (Дукесата), няма ли да идваш?

Там съм!

# 176
  • # супернатурална #
Момичета, нали не сме тука за да се "раздразняваме" Все пак темата е за Свръхестествено и мисля, че всички можем да понесем някой и друг коментар за някой друг герой, както аз редовно си го отнасям от Дейна, която много обичам  Hug

# 177
Данир и Дукесата, аз пак нерабрала и непомнеща Crazy (моля за извинение  Praynig Embarassed), ама вие минахте ли надлежно на отчет да споделите предпочитанията си към някой от братята или ангелчето? Grinning

# 178
Данир и Дукесата, аз пак нерабрала и непомнеща Crazy (моля за извинение  Praynig Embarassed), ама вие минахте ли надлежно на отчет да споделите предпочитанията си към някой от братята или ангелчето? Grinning
САМ

# 179

Аз ДА - някъде в 4-тата тема.

Но да напомня - аз съм САМ+ДИЙН, не мога да се ориентирам едностранно, затова мога да си ги взема и двамата (+ Роб)  Party

Общи условия

Активация на акаунт