Парфюмни размисли и страсти - 89

• 38 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
не беше ли той сходен с КМ едп?

# 46
  • София
В предишната тема беше даден този.

Можем ли да му имаме доверие на този сайт? Някои неща в него ме озадачават: неоткриваеми парфюми на прилични цени.
Аз съм пазарувала от този сайт, нямам забележки, даже напротив, един от парфюмите го нямаха, но го издириха отнякъде, съответно надлежно ме уведомяваха по телефона как се движат нещата по намирането му. Намират се някъде в Троян май, ако не се лъжа, че отдавна беше, за 1 ден го доставиха до София. Нямам индикации да са свързани с гет, най-малкото защото стоката им е доста различна, но знае ли човек...

Годес, утре ще ги търся тези листа, щом казвате  Grinning аз досега се бях вторачила в конфитюра  Crazy

# 47
в моето Абсолю няма нито конфитюр, нито листа, а само разкош  hahaha

# 48
не беше ли той сходен с КМ едп?

Така пишат,но дали е вярно Thinking силно ме съмнява Wink
по-скоро си го представям някак плодово-сладък/меден

Някой май го имаше,ама кой newsm78
дали не беше Дезидерада или Мимс Flutter

# 49
  • някъде под слънцето...
Гледам, 4е никой не е споменал Ароматикс еликсира на Клиник...М разкоШ, ползвам го от години, но 4ак на скоро обърнах внимание, 4е е ПП, на кутията и ШиШето пиШе парфюм, не ЕДП, или Парфюм тоалете..
goddess
Джон Варватос е приятно плдово цветно  парфюм4е, което не знам, кой е класифицирал, като Шипър.За мен определено не е.
За мен е много лЙТ, Нй много ми хареса плюШената торби4ка в която беШе, но, като се от4ете факта , 4е имаме разли4ни предпо4итания, може и да ти хареса

За мен не са роднини с КМ
bubanka   Heart Eyes
и моето Абсолю е като твоето Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 23:42 от sl

# 50
Гледам, 4е никой не е споменал Ароматикс еликсира на Клиник...М разкоШ, ползвам го от години, но 4ак на скоро обърнах внимание, 4е е ПП, на кутията и ШиШето пиШе парфюм, не ЕДП, или Парфюм тоалете..
goddess
Джон Варватос е приятно плдово цветно  парфюм4е, което не знам, кой е класивицирал, като Шипър.За мен определено не е.
За мен е много лЙТ, Нй много ми хареса плюШената торби4ка в която беШе, но, като се от4ете факта , 4е имаме разли4ни предпо4итания, може и да ти хареса

За мен не са роднини с КМ

СЛ,  bouquet ама те не бива всички шипри да те събарят с груба подсечка по гръб Joy
Мола ти се,ние какви шипри ще носим тогава Mr. Green

# 51
  • София
От този сайта не съм поръчвала, но предлагат ЕДП на Хипнотичната отрова..Или е печатна грешка/незнание или незнам..Според сайта на Диор ХО е едТ. Thinking

Споменали сте любимият ми Алюр Сеншуъл за зимен фаворит..Незнам защо, но и него и Коко не мога да го сложа просто така..(освен ако не ми домъчнее) Че са за хладно за хладно са, но не са ми зимни. Зимни са ми , както е казала вече Смарти гурме парфюмите. Grinning Сиреч - от хранителновкусовата група. Mr. Green

Леле ,че сте активни, не мога да си побликувам 2-та реда..  Wink

# 52
Днес пръснах Уоманизатора, с тайната надежда да е различен в студа, но не би.. Твърд и упорит гамен Laughing

В сайта, който сте дали я има и Нежната отрова..Алексаааааааааа Grinning

# 53
  • София
Момичета, кажете нещо за Private number на Aigner. Версията Opalisee различен аромат или лимитирана бутилка е?

# 54
Мойте зимни са Ангел/ Демон и Органза.
Ама аз най често през деня си се пръскам с нещо лекичко, я Куул Уотър, я Зелената ябълка, че нещо в унито не ми върви да омирисвам цялата стая  Laughing.
Ама напоследък от студа и от свикването с миризмата им, въобще не ги усещам и това почва да ме нерви и да искам нови аромати  Laughing, е и вие сте виновни за това де  Mr. Green.

Тази Лолитката гледам много я коментирате, че била Коледна, ама много ли е сладка, от ванилията. Че аз пък не обичам сладки парфюми  Rolling Eyes.
Май по скоро обичам цитрусовите парфюми и тези с подправките  Simple Smile.
Ама тъй като съм гола и боса още не е много сигурно положението  Laughing.

# 55
КОЙ САЙТ!!!!???????????????????????? Mr. Green Mr. Green :mrgreen:parfum-shop.net ли????

# 56
  • Варна
Силве, изобщо не го мислИ Джон Варватос. Парфюмът е пълна боза. Плодова вода някаква, безлична и безхарактерна, изобщо не ми харесва. Можеш да откриеш заемки от един милион други, нищо общо няма с хубавите парфюми, които имаш.

# 57
Днес пръснах Уоманизатора, с тайната надежда да е различен в студа, но не би.. Твърд и упорит гамен Laughing

В сайта, който сте дали я има и Нежната отрова..Алексаааааааааа Grinning
Ами нали точно това коментирах: неткриваеми парфюми на странни цени.
Аз се отказах да рискувам.

# 58
Привет, момичета Simple Smile
Някой може ли да ми помогне с описание на DOLCE & GABBANA THE ONE?

# 59
Силве, изобщо не го мислИ Джон Варватос. Парфюмът е пълна боза. Плодова вода някаква, безлична и безхарактерна, изобщо не ми харесва. Можеш да откриеш заемки от един милион други, нищо общо няма с хубавите парфюми, които имаш.
Мимс,  bouquet Hug
ще ти се доверя безрезервно Heart Eyes
няма да си харча паричките за него Crossing Arms

И мъжкия ли е боза newsm78

Общи условия

Активация на акаунт