Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Денси,благодаря  bouquet
но не е това,нали затова исках да го тествам,но не ми дава усещането за сауна Rolling Eyes

# 616
  • София
Предварително се извинявам за нахлуването в темата.
Често ви чета и ми направи впечатления, че в последните страници няколко пъти се споменава, че сайтът parfum-bg.com е двойник на мегашоп. Не коментирам качеството на предлаганите продукти, защото не съм запозната, но искам да уточня, че двата сайта нямат нищо общо, т.е не са на едни и същи собственици. Друг е сайтът, който може да се определи като "двойник" на мегашоп, въпреки че това вече не е много точно.

# 617
  • София
Прочетох, че има нов Амор Амор - АбсолюCrazy Някой пробвали ли го е? Аз като върл фен на Еликсира, нямам търпение да го тествам.  Flutter

# 618
  • Враца
Murmur'ana, кой е двойникът на мегашоп ?  Flutter

# 619
Момичета,някой вече тествал ли е новият Parisienne - http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Parisienne … xtreme-10295.html????Различава ли се много ароматът от класическия или е просто по-наситена версия? newsm78 Също така ме интересува как бихте определили Obssesion Night CK ??

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 17:10 от Angiell

# 620
  • София
Пробвах го Амор Амор Абсолю... ми никва разлика не намирам с Еликсира.  Naughty
П.П. Коригирам се. Има!  Sick Ароматът се превърна в... мъжка пот!  Sick Якссс няма такава гадост! Sick

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 13:43 от kashmir

# 621
  • Там, където ме обичат
Защо такъв игноранс към моето въпросче  дали има разлика в аромата на един тестер и  не-тестер newsm78

# 622
  • София
bg-parfum.com-това е другият сайт.

# 623
  • виртуално
Защо такъв игноранс към моето въпросче  дали има разлика в аромата на един тестер и  не-тестер newsm78
няма никаква разлика в аромата
разликите са, че някои тестери са без капачка и са в бели кутии

# 624
Честита Коледа на всички Hug Да сте ми живи и здрави и все такива разбирачки.
Да се похваля с моя коледен подарък от една приятелка:
Мисля да си го пазя за лятото обаче, макар че не го намирам за чак толкоз лек.

# 625
  • София
Досега не съм купувала тестер, но всички парфюмно запознати казват, че няма разлика. Peace

По този повод, след дълго чудене си поръчах Pure poison elixir-тестер. Ще дойде в сряда, надявам се да няма неприятни изненади. Бях си го харесала още лятото, та от толкова чудене,  поръчах него.

# 626
  • Там, където ме обичат
няма никаква разлика в аромата
разликите са, че някои тестери са без капачка и са в бели кутии
Мерси  bouquet

# 627
  • Там, където ме обичат
Досега не съм купувала тестер, но всички парфюмно запознати казват, че няма разлика. Peace

По този повод, след дълго чудене си поръчах Pure poison elixir-тестер. Ще дойде в сряда, надявам се да няма неприятни изненади. Бях си го харесала още лятото, та от толкова чудене,  поръчах него.
Надявам се да споделиш мнение. Аз нямам опит с онлайн поръчки и ми се иска да чуя малко отзиви. От кой сайт си поръча?

# 628
И мен ме интересува пазаруването на парфюми от различните сайтове и как човек може да бъде сигурен,че ще получи оригинален парфюм а не някое менте.

# 629
  • София
Задължително ще споделя, надявам се да съм доволна. Поръчах от parfumi-shop.net, оттам досега не съм поръчвала, от друго място имам три любими аромата и не съм имала забележки. Един път вземеш ли по-изгодно, трудно ти се откъсват от джоба лудите пари, които си давал  в магазините.
Ако има някакво значение, винаги съм взимала от 30 мл. парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт