Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 377
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78
Аз се чудех дали тази жена със сивите дънки , вътре  не е Йозлем..Това е преди да започнат снимки дори не са се преоблекли , изглежда всеедно идват заедно един след друг  newsm78 кой знае ..  Praynig Praynig
И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig
newsm10 smile3521 smile3501Ами да.....направо заедно си идват.Харунски с колата я е докарал....и са репетирали целувките smile3508 newsm62 smile3525 newsm68 newsm44
Леле,какви сте дедективки! smile3534Но разкритията ми харесват! newsm62
На мен пък ми изглежда сякаш Йозлем одавна е дошла , а Хубавелко закъснява и режисьора го смъмря нещо!!
Хубавелко е останал да оправи леглото и затова е позакъснял малко  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533
Предавам се!!Нека да е на вашта!!! #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly
Хубавелко я е занесъл на ръце до ателието , но се е върнал да затвори вратата на джипа,затова изглежда сякаш идва със закъснение!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 541
Тази седмица , ако забелязвате няма нови снимки. За разлика от предишните , когато ни затрупаха със стотици снимки , сега не са показали нито една!!

# 542
  • София
Тази седмица , ако забелязвате няма нови снимки. За разлика от предишните , когато ни затрупаха със стотици снимки , сега не са показали нито една!!
Би трябвало да пуснат  тази вечер,забелязала съм че координаторката обича малките часове да качва снимки  hahaha hahaha hahaha

# 543
Би трябвало да пуснат  тази вечер,забелязала съм че координаторката обича малките часове да качва снимки  hahaha hahaha hahaha
А може би няма снимки ,които да си заслужава да видим.Този епизод се очертава ужасен.Само гадории.

# 544
А може би няма снимки ,които да си заслужава да видим.Този епизод се очертава ужасен.Само гадории.

Май всичко това не е нещо ново за нас .След тази романтика дето ни затрупаха сега следва и малко психотрилър за да не си изневерят сценаристите на традицийте си. Peace

# 545
Едно предложение за анкета към следващата тема.

Харун е отвлечен от Бату/Кенан/.За освобождаването му съдействат активно:

1.Едже , коята заплашва Бату ,че ще го издаде , ако не пусне Харун.
2.Полицията.
3.Тарък и другите охранители на сем.Арсланлъ.
4.Арас и хората му помагат в издирването.
5.Еда сама намира Харун.
6.Арас и Еда намират Харун.
7.Бату/Кенан/ сам освобождава Харун.
8.Друг отговор.Посочи в темата.

# 546
  • София

БАТУ

Отново гадния .....Бату
На преден......план
На цял....екран
Изперкал е ....и е във фаза
Отново "првосъдие "ще внася
Лицето му изкривено от злоба
И чувството за мъст......тупти
В едни гърди......
В които камък...... е сърцето
Удавено в мъка и безчуственост
Един страдалник
Жалък и .......злочест
Отново е решил да отмъщава
Превърнал се е в крадец
На хорско щастие и обич прокълната
Безмилостно протяга....кървави ръце
За още мъст....агония и ....вик
Един страдалник ....скитник.... жалък
Един от дяволите ...някъде.... в ада

# 547
  • София
Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78
Аз се чудех дали тази жена със сивите дънки , вътре  не е Йозлем..Това е преди да започнат снимки дори не са се преоблекли , изглежда всеедно идват заедно един след друг  newsm78 кой знае ..  Praynig Praynig
И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig
newsm10 smile3521 smile3501Ами да.....направо заедно си идват.Харунски с колата я е докарал....и са репетирали целувките smile3508 newsm62 smile3525 newsm68 newsm44
Леле,какви сте дедективки! smile3534Но разкритията ми харесват! newsm62
На мен пък ми изглежда сякаш Йозлем одавна е дошла , а Хубавелко закъснява и режисьора го смъмря нещо!!
Хубавелко е останал да оправи леглото и затова е позакъснял малко  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533
Предавам се!!Нека да е на вашта!!! #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly
Хубавелко я е занесъл на ръце до ателието , но се е върнал да затвори вратата на джипа,затова изглежда сякаш идва със закъснение!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Съобщава на режисьора ,че с Йозлемчето заминават за една седмица на почивка. hahaha Joy hahahaЗащо една ли newsm78за да не се разсърдим от забавянето на новите серии hahaha Joy hahaha

# 548

БАТУ

Отново гадния .....Бату
На преден......план
На цял....екран
В едни гърди......
Един страдалник
Жалък и .......злочест
Превърнал се е в крадец

Боби, поздрави за Бату и за предишното стихотворение ,за което забравих да те поздравя!!

# 549

БАТУ

Отново гадния .....Бату
На преден......план
На цял....екран
В едни гърди......
Един страдалник
Жалък и .......злочест
Превърнал се е в крадец

Боб браво а картинката 1/ 1 с героя    newsm10 newsm10 newsm10

# 550
Едно предложение за анкета към следващата тема.

Харун е отвлечен от Бату/Кенан/.За освобождаването му съдействат активно:

1.Едже , коята заплашва Бату ,че ще го издаде , ако не пусне Харун.
2.Полицията.
3.Тарък и другите охранители на сем.Арсланлъ.
4.Арас и хората му помагат в издирването.
5.Еда сама намира Харун.
6.Арас и Еда намират Харун.
7.Бату/Кенан/ сам освобождава Харун.
8.Друг отговор.Посочи в темата.

Супер  newsm74

# 551
  • София
Ей ги на.....къде ще се гушкат и ще се обгрижват .....сладките те.Да си починат хубаво ....и да ни зарадват с още по страстни -отрепетирани целувчици.Да репетират ....да репетират.Друга работа нямат hahaha Joy hahaha

В почивките ....може и с това да се занимават....целене със снежни топки.Много е разтоварващо и емоционално.Буди смях и много усмивки.....а  това води до спокойствие и пълно отдаване.........докато изсъхнат дрехите ....от съприкосновението със снега hahaha Joy hahaha

# 552
Мили мой незабравимки и аз ще ви пожелая лека и спокойна нощ  newsm46 smile3524 . Сега гледах серията с раждането на Ямур  и за пореден път се ядосах на Еда  когато Харун и каза ,че щом се оправят с Ямур ще заминат и той няма да ги остави а ще бъде до дъщеря си и жената която обича и тя пак аблата ,аблата .Ох  ooooh! ама  иначе какво щяхме да гледаме досега . Thinking

# 553
Ей ги на.....къде ще се гушкат и ще се обгрижват .....сладките те.Да си починат хубаво ....и да ни зарадват с още по страстни -отрепетирани целувчици.Да репетират ....да репетират.Друга работа нямат hahaha Joy hahaha

В почивките ....може и с това да се занимават....целене със снежни топки.Много е разтоварващо и емоционално.Буди смях и много усмивки.....а  това води до спокойствие и пълно отдаване.........докато изсъхнат дрехите ....от съприкосновението със снега hahaha Joy hahaha

Напълно съм съгласна с пожеланията ти това са и наши желания. Praynig Praynig Praynig

# 554
  • София

Сладурки....лека нощ и от мен.Оттеглям се .....Отивам да сънувам ....снежни човеци.  bouquet Laughing Heart Eyes hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт