Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 399
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Ох,много ме разстрои този фрагмент.Много тежка серия ни чака.Как само ще измъчват Харун,че чак с вода ще го свестяват.Отивам да изпуша една цигара и пак съм при вас.Много ми се опънаха нервите и трябва да се успокоя малко. newsm78
Дори , не се претиснявай!!!.Едва ли ще ги измъчват.Просто е припаднал от удара или е упоен, и затова го лискат с вода ,за да се свести ,та да може Бату да издевателства психически над него.Предполагам ,че Хубавелко е питал най - напред за Еда, и кой знае този психопат какво му е наговорил!!!!
На последния кадър очите на Харун са пълни със сълзи.Дали не го е излъгал,че Еда е мъртва или  тъкмо му е казал,че майка му и баща му са мъртви,убити по негова поръчка. newsm78

# 526
  • София

Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78
Аз се чудех дали тази жена със сивите дънки , вътре  не е Йозлем..Това е преди да започнат снимки дори не са се преоблекли , изглежда всеедно идват заедно един след друг  newsm78 кой знае ..  Praynig Praynig
И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig

newsm10 smile3521 smile3501Ами да.....направо заедно си идват.Харунски с колата я е докарал....и са репетирали целувките smile3508 newsm62 smile3525 newsm68 newsm44

# 527
Ох,много ме разстрои този фрагмент.Много тежка серия ни чака.Как само ще измъчват Харун,че чак с вода ще го свестяват.Отивам да изпуша една цигара и пак съм при вас.Много ми се опънаха нервите и трябва да се успокоя малко. newsm78
Дори , не се претиснявай!!!.Едва ли ще ги измъчват.Просто е припаднал от удара или е упоен, и затова го лискат с вода ,за да се свести ,та да може Бату да издевателства психически над него.Предполагам ,че Хубавелко е питал най - напред за Еда, и кой знае този психопат какво му е наговорил!!!!
На последния кадър очите на Харун са пълни със сълзи.Дали не го е излъгал,че Еда е мъртва или  тъкмо му е казал,че майка му и баща му са мъртви,убити по негова поръчка. newsm78
Предполагам ,че точно това му е казал , а може би нещо и за Ямур!!

# 528
Забелязахте ли ,че в този фрагмент Еда е до Едже и Мелда , а в предишния беше до Харун.Сигурно той я е извикал при него.По този начин пред всички е показал ,че те са заедно!!!Еджето си е на същото място и в двата фрагмента!!
А на реверите всички имат закачени по две снимки. Една на Садет , една на Феяз!!

# 529

Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78
Аз се чудех дали тази жена със сивите дънки , вътре  не е Йозлем..Това е преди да започнат снимки дори не са се преоблекли , изглежда всеедно идват заедно един след друг  newsm78 кой знае ..  Praynig Praynig

И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig

newsm10 smile3521 smile3501Ами да.....направо заедно си идват.Харунски с колата я е докарал....и са репетирали целувките smile3508 newsm62 smile3525 newsm68 newsm44

Леле,какви сте дедективки! smile3534Но разкритията ми харесват! newsm62

# 530
  • София
Забелязахте ли ,че в този фрагмент Еда е до Едже и Мелда , а в предишния беше до Харун.Сигурно той я е извикал при него.По този начин пред всички е показал ,че те са заедно!!!Еджето си е на същото място и в двата фрагмента!!
А на реверите всички имат закачени по две снимки. Една на Садет , една на Феяз!!
Да ама после Еда и Харун са се гушнали един в друг,дори той е с насълзени очи

# 531

Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78

И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig

На мен пък ми изглежда сякаш Йозлем одавна е дошла , а Хубавелко закъснява и режисьора го смъмря нещо!!

# 532

Да Меги така е .И другото което ми направи впечатление е това ,че караницата между Тюркян и Ферда е през деня а след това когато й изхвърля багажа е вечер. newsm78

# 533
Това е вече след като почти всички са се разотишли!!

# 534

Ох  ooooh! ние обичаме да му гледаме насълзени очичките ама в един друг момент .Опиянен от любов  Hug Heart Eyes  

# 535
  • София
Рекси откъде намери тази снимка .Това май е пред ателието на Еда  newsm78
И на мен ми прилича на нея. Peace А това дано е така  Praynig
На мен пък ми изглежда сякаш Йозлем одавна е дошла , а Хубавелко закъснява и режисьора го смъмря нещо!!
Хубавелко е останал да оправи леглото и затова е позакъснял малко  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533

# 536

Да Меги така е .И другото което ми направи впечатление е това ,че караницата между Тюркян и Ферда е през деня а след това когато й изхвърля багажа е вечер. newsm78
Да бе , и аз сега забелязах!!А двата момента изглеждат последователни!!

# 537
bella2807, bibisita, bob_99, Caroly, danidorina, dim_dim, dorital, iva_0210, jvarbanova, magistra, mariqpushkarova, mariq_72, migi_megi, moni97, nadejda 76, r0z0wka, reksi, twin4, vesela Simple Smile, zlatnaribka

Компания,напускам ви с нежелание.Пожелавам ви спокойни сънища и хубава неделя!
Благодаря ви за приятните часове с вас!
Лека нощ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 538
Момичета,беше ми много приятно ,но е време да се оттегля в царството на сънищата.Лека нощ и до утре сутринта. newsm46 smile3524

# 539
Незабравимка ,Доритал лека нощ момичета . Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт