Тема Незабравима (Unutulmaz) 139

• 24 558
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не мога да разбера, какво толкова ви подразни,че го е хванала за ръката  newsm78 newsm78
Изкарвате го толкова непочтено все едно го е хванала за пакета на гробищата    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И за мен си е съвсем нормална реакцията на Еда,жест на подкрепа  Peace
А това ако беше направила щеше да има шок и ужас  ooooh! ooooh! Всичкото пасмина Гюлер щеше да е леж,а европейката  Едже  #Crazy #Crazy  ще се пеняви-ти го дръж за пакета  Mr. Green Mr. Green ,ама аз  бях с него в Англия    hahaha hahaha

# 736
Момичета пишете на личния как да го направя и аз моля ви, с опера съм

# 737
  • Русе
24.03%! Grinning На 4.50% растояние...

# 738
Здравейте! Hug Hug Hug
Някой ще ми обясни ли на лични как да помагам и аз на Серхан.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Искам и аз да помогна!Обяснете,моля ви!Едва сега се включвам,предполагам,че някой някъде го е обяснил,но ще ми отнеме време да ви чета!Моля,помогнете ми!Бях много приятно изненадана от резултатите на Серхан! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10
Вай, получи ли нещо от мен, кратко ли беше или пълно? Че май направих някаква грешка!
Получих,Вени!От пет места ми обясниха и до сега гласувах!Но аз изпратих ответен отговор на всяка една от вас,дето ми писа!Благодаря ви момичета!СГОВОРНА ДРУЖИНА-ПЛАНИНА ПОВДИГА!!!!Народът ни най-хубаво го е казал!На всички вас-моите най-искрени аплодисменти! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Може ли и на мен на лични малко обяснения, благодаря!!!

# 739
Не мога да разбера, какво толкова ви подразни,че го е хванала за ръката  newsm78 newsm78
Изкарвате го толкова непочтено все едно го е хванала за пакета на гробищата    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А това ако беше направила щеше да има шок и ужас  ooooh! ooooh! Всичкото пасмина Гюлер щеше да е леж,а европейката  Едже  #Crazy #Crazy  ще се пеняви-ти го дръж за пакета  Mr. Green Mr. Green ,ама аз  бях с него в Англия    hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha

# 740
Момичета , привет! Hug Hug Hug
Поздравявам ви за ентусиазма днес ,страхотни сте! PeaceМного хубави мисли за любовта днес на Тарабас и Мокси!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetВълнуващи стихове поднесени ни от Рекси и Ир ! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Продължаваме да гласуваме! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 741
Пълен профан съм къде да си прочета личните съобщения

# 742
Момичета, сега гласувах през Музила и резултатът е 28.52 % за Вуте срещу 24.05 % за Серхан - има-няма 4 % и нещо, ама до утре ще се стопят, щото Вуте требе да копа, нему не прилича да е ва костум с пипируда на гъзо и да взима призове  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 743

hahaha hahaha hahaha
Еджето трябваше да я е срам,че 4 години е била покрай Харун и грам не го е впечатлила  Joy Joy Joy Joy Иначе с претенциии Joy Joy То излиза,че дали тя , дали Нилюфер все тая, все детегледачки  Joy Joy Joy
Иначе вирнала нос все едно му е била гадже  Mr. Green Mr. Green

# 744
  • Русе
Момичета, сега гласувах през Музила и резултатът е 28.52 % за Вуте срещу 24.05 % за Серхан - има-няма 4 % и нещо, ама до утре ще се стопят, щото Вуте требе да копа, нему не прилича да е ва костум с пипируда на гъзо и да взима призове  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 745
  • Русе

hahaha hahaha hahaha
Еджето трябваше да я е срам,че 4 години е била покрай Харун и грам не го е впечатлила  Joy Joy Joy Joy Иначе с претенциии Joy Joy То излиза,че дали тя , дали Нилюфер все тая, все детегледачки  Joy Joy Joy
Иначе вирнала нос все едно му е била гадже  Mr. Green Mr. Green

Остава и Нилюфер да има претенции! hahaha Заслугите им са еднакви?! Може да се пробва!

# 746
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 Момичета 24,26% ми показва и ще продължавам пак

# 747
  • Монтана
Здравейте! Hug Hug Hug
Някой ще ми обясни ли на лични как да помагам и аз на Серхан.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Искам и аз да помогна!Обяснете,моля ви!Едва сега се включвам,предполагам,че някой някъде го е обяснил,но ще ми отнеме време да ви чета!Моля,помогнете ми!Бях много приятно изненадана от резултатите на Серхан! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10
Вай, получи ли нещо от мен, кратко ли беше или пълно? Че май направих някаква грешка!
Получих,Вени!От пет места ми обясниха и до сега гласувах!Но аз изпратих ответен отговор на всяка една от вас,дето ми писа!Благодаря ви момичета!СГОВОРНА ДРУЖИНА-ПЛАНИНА ПОВДИГА!!!!Народът ни най-хубаво го е казал!На всички вас-моите най-искрени аплодисменти! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Може ли и на мен на лични малко обяснения, благодаря!!!
Писах ти на лични!Малко е сложно,но дано си ме разбрала!Успех!

# 748
  • Русе
Дани, разкошно "Оппа"! Grinning smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 749
  • Русе
Пълен профан съм къде да си прочета личните съобщения
На тази страница, наааааааааай-горе има каре, с нейма ти и пише лични съобщения.Кликни на името си! После след прочит, влизаш пак в темата, както досега!

Общи условия

Активация на акаунт