Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 38 221
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 450

Какво значи да са поръчители за убийство  newsm78 да са платили на лекаря да го убие ли ?

Точно това си мисля!!!!!!! Мълчанието им ми е много съмнително......
В предишната тема и аз зададох няколко пъти този въпрос.Нали момичето, според Цветанов, е подало жалба в полицията?Орезилиха и осъдиха лекарите, ами сега да си покажат лицето пред хората....

# 451

честито на всички българи за унижението към лекарите. е, няма да имате добра медицина. никога. или поне не с това отношение. вие ги осъдихте тези хора...
и още нещо:

Разбирам емоцията, но защо сами се поставяте зад една преграда - ние, лекарите и вие, народът... каквото е за едните, такова и за другите. На каквото се уповавате вие, на такова и ние.... В еднакви условия оцеляваме - при една и съща полиция, при едни и същи лекари, учители ... и т.н.
Та, ние, считам, е по-удачно да се употреби.  Peace
Както и по отношение на коментирания случай.

# 452

Какво значи да са поръчители за убийство  newsm78 да са платили на лекаря да го убие ли ?

Точно това си мисля!!!!!!! Мълчанието им ми е много съмнително......
В предишната тема и аз зададох няколко пъти този въпрос.Нали момичето, според Цветанов, е подало жалба в полицията?Орезилиха и осъдиха лекарите, ами сега да си покажат лицето пред хората....
Вие схващате ли въобще собствените си писания?
Още по драстични сте  лекарите ги изкарахте наемни убийци  ooooh! хем пък им съчувствате ,че бил орезилени. ooooh!

# 453
  • София
Нещо ново, от Народното събрание /от няколко часа чакаме.../
Няма да дочакаме - http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=642349

# 454
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ами като знаем колко лекари се подписаха под експертизите на Маргините ,Сумиста,Данов от Варна и много други знайни и незнайни.....Аз пак настоявам(не че съм нещо) да се  осветли семейството....

# 455
Добре, каква е емоцията...
Луна съгласна съм с тебе  Peace

Какво последно става?

ПП: Благодаря Ироник, ясно  Hug

# 456
Добре, каква е емоцията...
Луна съгласна съм с тебе  Peace

Какво последно става?

ПП: Благодаря Ироник, ясно  Hug
Говоря за изказалите се тук лекари, Ина.

# 457

Май нищо - явно никой не знае какво точно пише в експертизата и дали тя всъщност дава някакви категорични изводи за случилото се.

# 458

Май нищо - явно никой не знае какво точно пише в експертизата и дали тя всъщност дава някакви категорични изводи за случилото се.
Е, иде Коледа, Нова година..... ваканции, празници... Всяко чудо за три дни - на това, предполагам, разчитат.

# 459
  • Край ''синьосиньото синьо море''
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/12/22/1016001_prokuraturata_ … _bebeto_ot_gorna/ 
Това намерих за сега и още че парламентът се е разотишъл преди да дойде Цветанов newsm78 #Crazy

# 460

Е, иде Коледа, Нова година..... ваканции, празници... Всяко чудо за три дни - на това, предполагам, разчитат.

Силно се съмнявам, че ще се получи - това може и да коства оставката на Цветанов като гледам как всички в опозиция са се набрали. Мисля си, че явно е трябвало поначало да се направи в чужбина експертизата. Натискът върху тукашните експерти е твърде голям.

# 461
jp, аз точно това имам предвид - чуденка и отлагане.. нещо друго ще излезе, та на Цветанов да му се разминат обясненията, че и друго...

# 462
Прокуратурата във Велико Търново си даде около месец, преди да реши дали да повдигне обвинение, или да прекрати случая.
Нищо ново няма да има до месец.
Нормално е прокуратурата да изучи и провери експертизата дали доказва категорично ,че бебето е било мъртвородено.
Не разбирам само какво са ви черни полицаите в този случай ,имат сигнал от майка ,че лекарите обявяват бебето и за мъртво ,а то е живо имат СРС-та по случайност ,как да реагират да им постелят червено килимче и с хляб и сол да ги посрещнат за разпит ли ?

# 463
  • Плевен
Между другото /понеже и в тази тема и в предната се споменаваше многократно/ че няма осъден лекар в България - да кажа, че има. Бащата на моя приятелка 93та година лежа в една килия с осъден лекар - УНГ.

# 464
Прокуратурата във Велико Търново си даде около месец, преди да реши дали да повдигне обвинение, или да прекрати случая.
Нищо ново няма да има до месец.
Нормално е прокуратурата да изучи и провери експертизата дали доказва категорично ,че бебето е било мъртвородено.
Не разбирам само какво са ви черни полицаите в този случай ,имат сигнал от майка ,че лекарите обявяват бебето и за мъртво ,а то е живо имат СРС-та по случайност ,как да реагират да им постелят червено килимче и с хляб и сол да ги посрещнат за разпит ли ?

Илианче, скъпа. Не са ми черни полицаите.
             Ако на някой в тази тема, още не му е светнало ... едно е Полиция, друго е Полицейщина.

Апропропро: Полиция за мене е свято нещо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт