Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 38 209
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 435
Лелеее... Хорейшо и Грисъм пасти да ядат  Laughing

# 436
Лелеее... Хорейшо и Грисъм пасти да ядат  Laughing
Може да пишем на сценаристите и да го екранизират  Whistling

# 437
  • София
Пак 30 страници за нула време  ooooh!

По темата: не вярвам нещо на екпертизата...

# 438
Аз пък не вярвам на нищо, защото нямаме Нищо.
Който я забърка цялата тази каша, да си я духа ... Whistling

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 17:50 от inna-bubulina

# 439
 Записвам се да следя темата. bouquet

# 440

'Приемам за достоверни СРС-тата и никъде не съм твърдяла обратно /лекарите май също не отричат, че са водили тез разговори/.
Не приемам обвиненението в предумишлено убийство, дотогава докато не бъдат представени доказателства за това!'

Лекарите не отричат ,че са водили тези разговори , но забележи ,водени са на другият ден!
Казано по-друг начин- коментирали са станалото вече.
Защо са държали такъв език ,вече съм казал в предишните си постове.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 20:17 от Пътуващ

# 441
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Току що открих темата(в работно враме),,,,Ако сте обсъдили въпроса,който ще задам,извинете ме Praynig Ама къде е семейството на момичето...Те били ли са в болницата,когато дещеря им е раждала,поинтересували ли са се за бебето...Защо не казват нищо...Разбирам,че трагедиата на семейството е голяма, но ако не могат да говорят да упълномощят адвокат или някой друг, който да каже и тяхната позиция....Защото това тяхно мълчание ме навежда на много страшни предположения.....Трудно ми е да го изрека,ама ако са поръчители  на убийство на нежеланото бебе !?!?! ?!?????????

# 442
  • в страната на чудесата
Цитат
. Цялата тази история е прекрасен облик на цялата ни държава. Това е отношението към лекари, наука, култура, докога ще ни настройват едни срещу други. Така тази държава не може да върви напред. Аз не желая да живея в такава държава. Хора, които мислят да управляват по този начин, е време да си идат.
мдааа, така е. това са думи на шефа на етичната комисия на БЛС.
честито на всички българи за унижението към лекарите. е, няма да имате добра медицина. никога. или поне не с това отношение. вие ги осъдихте тези хора...
и още нещо:
Цитат
"Това не може да се търпи. Ако дойде чуждестранна експертиза и каже още по-ясно за случая, ние какво още чакаме – изборите за президент ли? Искам да задам следния въпрос – на базата на какво е постъпило оплакване, за да бъдат подслушвани моите колеги. От кого – от момичето ли, от майката ли, от кого? Цветанов обвинител ли е, какво значат тези СРС-та – това са разговори между колеги, които са стояли в болницата 15-20-30 часа. Тези хора не знаят ли, че ние живеем в тези болници", попита Милан Миланов.Според него е един разумен ход Цветанов да подаде оставка, но за него ролята на министъра на здравеопазването е още по-лоша.

„Той се държеше много театрално с двете ръце за главата, когато неговият началник вицепремиер с предихание по Станиславски рецитираше СРС-та, и каза, че го е срам от българските лекари. А сега искам да чуе, че аз изпитвам омерзение към него, а не срам“, заяви проф. Милан Миланов.
да. омерзение. и аз също. и мисля, че най-малкото е да подадат оставки - и цеце и онзи от МЗ.
но не - ще ни стане президент. ще умра от смях.

# 443
Току що открих темата(в работно враме),,,,Ако сте обсъдили въпроса,който ще задам,извинете ме Praynig Ама къде е семейството на момичето...Те били ли са в болницата,когато дещеря им е раждала,поинтересували ли са се за бебето...Защо не казват нищо...Разбирам,че трагедиата на семейството е голяма, но ако не могат да говорят да упълномощят адвокат или някой друг, който да каже и тяхната позиция....Защото това тяхно мълчание ме навежда на много страшни предположения.....Трудно ми е да го изрека,ама ако са поръчители  на убийство на нежеланото бебе !?!?! ?!?????????
Обсъждали сме го .
Родителите на момичето не са желаели бебето ако въобще са знаели за него.
Какво значи да са поръчители за убийство  newsm78 да са платили на лекаря да го убие ли ?
Не вярвам въобще бебето да е убито нарочно.Според мен си е било лекарска грешка  ,а последвалото е опит за покриването и.
За планиран нелегален аборт данни няма .

# 444
mishka_moja, не съм и допускала, че ще се съглася някога с казаното от теб. Е, сега напълно те подкрепям.
Гадна, омерзителна история.

# 445
mishka_moja народа виновен ,че няма уважение към лекарите  newsm78 Нещо изходната ви точка много хлъзгава. Не съм длъжна да уважавам никого ,ей така по принцип.

# 446

честито на всички българи за унижението към лекарите. е, няма да имате добра медицина. никога. или поне не с това отношение. вие ги осъдихте тези хора...

Няма да имаме..? Кои сме ние и кои вие?  Rolling Eyes
Не мога да разбера защо за пореден път всички се слагат под общ знаменател. Има лекари, които не изпълняват професионалните си задължения и са с доста съмнителен морал. Има и прекрасни лекари, чиято професия е тяхно призвание. Хората (в този случай гилдиите) не са лоши по презумция, това обаче не може да се каже за някои техни постъпки. Хайде да спрем да обобщаваме, моля.

# 447
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Какво значи да са поръчители за убийство  newsm78 да са платили на лекаря да го убие ли ?

Точно това си мисля!!!!!!! Мълчанието им ми е много съмнително......

# 448
Нещо ново, от Народното събрание /от няколко часа чакаме.../

# 449
Susy, и аз това си мисля. Не мога да си обясня по друг начин това бездействие от страна на лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт