Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 38 245
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 360
краси.мира, тук става дума за преписан текст. Може би си чувала тинейджърите как казват "Да, бе, да!" когато са очевидно несъгласни с нещо, но ако прочетеш израза в един накъсан диалог, може да го възприемеш и като отрицание /иронично/, и като съгласие.

# 361
]В същото време Цветанов заяви в Стара Загора пред журналисти, че "трябва да се разгледа всичко, което е дадено като експертиза и да се види защо се получи това несъответствие".
ей, Бога миии, задавих се с кафето си, въпреки че темата е много сериозна. Joy hahaha
Това го прочетох от свързана с твоя линк статия.

Ако утре някой почине на операционната маса, се чудя дали МВР ще почне да разбира и от трансплантации, да речем? ooooh!

# 362
Е как бре, Жоз, първо щегледа Д-р Хаус, после ще прочете в Бг-мамма, и накрая ще реши информирано.

# 363
Краси с ушите си ли го чу този разговор, мила... или ти беше прочетен?

ПП. Аз пък го чух от устата на един от докторите по телевизията, че Да, водили са такъв разговор, но прочетените от ЦЦ думи, са извадени от контекста на проведеният разговор.
Не е вярно ,лекаря каза ,че не си спомня да е казвал някой неща и ,че май имало смесване на двата разговора.
А не ,че разговора е преразказан.
Нормално е да нямат спомен за някой неща от разговорите или по скоро да казват ,че нямат такъв.

# 364
Краси с ушите си ли го чу този разговор, мила... или ти беше прочетен?
Аз ли грешно говоря,ти ли грешно разбираш?    Thinking
Написах, че няма значение как звучи разговора.
Самият факт ,че са водили изобщо  разговор как да прикрият нещо,което според самите тях ,е някакъв вид престъпление,вече е съмнителен!
Ако бебето е родено мъртво,всичко е оформено според болничната документация и е наред,защо се налага да водят подобен разговор 24 часа след това?

# 365
[quote author=Judy

За мен обаче продължава да е неясен поводът за полицейското разследване - първоначално Ц.Ц. каза, че е по сигнал от майката, после стана ясно, че такъв не е подаван, някъде (ама къде ли newsm78) четох, че става въпрос за сигнал от служител в болницата, после пък чули разговора и се самосезирали... има ли окончателна версия?
После пък казаха ,че сигнал е подаван /свекъра на момичето/ ,но официално от полицията това ,че е подаден сигнал от момичето не е отричано .Отрекоха родителите на момичето.

# 366
gargamela, оставете го министъра. И без това ще трябва да изпише кофи с мастило, ако е прецакал другото разследване -това, по което е било дадено разрешение за СРС срещу управителя.
И за което разследване много удобно никой нищо не споменава.

# 367
Точно думите на доктора бяха:"... от Контекста на проведеният разговор,... и някои думи въобще не съм казвал..."
Не съм го прочела, чух с Ушите си по една от телевизиито, още в началото на случая.

Краси, кога е родено бебето?. Щото по-напред имаше зададен въпрос- Родено в 4 ч. предният ден, разговора се води 20 часа след това. Говори се за Андрей Баташов/лека му пръст/, че детето е отишло при него, а Андрей Баташов почива на другият ден в 9.30 часа. Сигурно са били врачки докторите?

# 368
  • Майничка
Апропо, честно казано, това за Баташов ми прозвуча адски нелепо и веднага се замислих, аджеба, колко от моите познати мъже извън София (че и там), на възраст ок.50-те ще се присетят да го включат в личен разговор. Може би единствено в контекст на някаква неясна диагноза или нещо подобно...

# 369
Федерален съдия в Сан Франциско наложи глоба в размер на 2,5 милиона долара на правителството на САЩ за незаконно подслушване на предполагаема терористична организация.
Глобата е наложена като компенсация за щетите и адвокатски хонорари, след разпоредено подслушване на телефоните и електронните комуникации на организацията, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Съдията Вон Уолкър обяви подслушването на телефоните на вече разпуснатия филиал на Ислямска фондация "Ал Харамян", тъй като то е било извършено без съдебна заповед. Следователите, проверявали дейността на фондацията, подслушвали телефоните въз основа на пълномощията, дадени им от задействаната при президента Джордж Буш "Програма за следене на терористи".

Освен компенсацията за нанесени щети и за адвокатски хонорари, правителството на САЩ трябва да плати по 20 хиляди долара на двама от ръководителите на местния клон на фондацията заради обявеното от съда за незаконно следене на електронната им поща.

Нещо хем извън темата, хем по нея.

# 370
Точно думите на доктора бяха:"... от Контекста на проведеният разговор,... и някои думи въобще не съм казвал..."
Не съм го прочела, чух с Ушите си по една от телевизиито, още в началото на случая.

Краси, кога е родено бебето?. Щото по-напред имаше зададен въпрос- Родено в 4 ч. предният ден, разговора се води 20 часа след това. Говори се за Андрей Баташов/лека му пръст/, че детето е отишло при него, а Андрей Баташов почива на другият ден в 9.30 часа. Сигурно са били врачки докторите?
Тези разговори не се ли записват с глас. Гласът не може ли да бъде разпознат и дали е монтаж?

# 371
  • София
Снежа, ако се стигне до дело, експертиза относно истинността на записите ще е първото нещо, което ще поискат адвокатите Wink

# 372
Апропо, честно казано, това за Баташов ми прозвуча адски нелепо и веднага се замислих, аджеба, колко от моите познати мъже извън София (че и там), на възраст ок.50-те ще се присетят да го включат в личен разговор. Може би единствено в контекст на някаква неясна диагноза или нещо подобно...
Как, те софийските клюки са най-коментирани. Рядко провинцията може да блесне така.

# 373
  • Пловдив
gargamela, оставете го министъра. И без това ще трябва да изпише кофи с мастило, ако е прецакал другото разследване -това, по което е било дадено разрешение за СРС срещу управителя.
И за което разследване много удобно никой нищо не споменава.
Аз все това се питам - какво става с това разследване, заради което е издадено разрешение за използване на СРС?! newsm78

# 374

Самият факт ,че са водили изобщо  разговор как да прикрият нещо,което според самите тях ,е някакъв вид престъпление,вече е съмнителен!
Ако бебето е родено мъртво,всичко е оформено според болничната документация и е наред,защо се налага да водят подобен разговор 24 часа след това?

Е това е цялата работа. Колкото и да се извърта по адвокатски и да се дават примери за превратно тълкуване, точно това е факта, от който тръгва всичко. Него ми е интересно как си обяснявате...  не че има някакво значение, защото тук не е съд. В съда всички тези хватки и манипулации ще бъдат използвани, включително и факта законно ли са взети доказателствата. Както знаем, особено тези от вас които са юристи вероятно го знаят най-добре, истината далеч не винаги може да бъде доказана при процес. Имаме не малко случаи, впрочем не само у нас е така.

Общи условия

Активация на акаунт