Ако нямам зъби и пари, не искам някой да ме преценява имам ли или нямам право да съществувам аз, или бебето ми, а искам да си върши работата.
Да, има разследване, има институции, които ще разберат и ще решат случилото се, очевидно тук просто си говорим в/у някои елементи изнесени в медиите ( къде другъде?).
Но всички знаем, че в българското здравеопазване вероятността да попаднеш на някой, който освен, че не знае какво прави, не познава правилата и е обсебен и от характерния за българския медик морален цинизъм в отношение към пациенти ( и съответно работа) е огромна. И да даваме примери как 'това се случва навсякъде", у нас проблемът е, че изчезнал основния елемент във връзката лекар-пациент. Доверието.
А това за зъбите и парите не съм го казала аз, не знам защо го споменаваш. Не говоря така цинично, нито мисля подобни неща. Съгласих се с мнението, което съм цитирала за рисковия фактор, поради ниския социален статус и необразоваността, липсата на елементарни познания и информация.
Не знам какво си говорите тук, но аз виждам, някои доста крайни изказвания. Интересно ми е , ако утре по медиите излязат такива обвинения за тези тук, които така лесно казват виновен- невинен, или пък за децата им, тогава дали ще им е толкова лесно да дават присъди..форумни присъди.