Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 309
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 005

Вече взехте от пръстите си да изсмуквате аргументи...
Че то в Токуда има 2 кувьоза, там сигурно чоп хвърлят чие злато по-напред да мине ..
Била ли си там? Аз съм била и имат една от най- добре оборудваните неонатологии в страната. В някои отношения е най- добрата. Не разбирам защо са спорта и спора мнозина са готови да пишат всякакви, ще ме прощавате, глупости.
само на едно единствено място.

и колко кувьоза имат в неонатологията?

# 1 006
Боряна не е ли била спешен случай?

Тъй че, правилно са постъпили тези лекари, щом въпросната пациентка е изказала недоверие и неодобрение от работата им.

Ако всички лекари четат 'правата си' като дявола евангелието ( видял в погледа й недоверие и бла-бла простотии) тежко и горко на системата. Един такъв отказ от приемане или едно такова недоверие трябва да са писмени в точни случаи. Наредбата какво казва? Лекарят отказва, защото еди какво си, подпис, пациентът отказва еди какво си , подпис. На мен ако тук някой ми откаже преглед, защото примерно му се струва, че го гледам накриво, ще го нося по съдилищата , ще спечеля и ще забогатея.
Моят доверен лекар ( личен) при неспешно състояние ми дава направление и аз нямам право да поискам доктор Х да ме преглежда, разпределят ме, където има място и време. Насреща ме чака дойтор У, който ме преглежда, който НЯМА ПРАВО да ме оцени по субективни критерии, защото, принципът във всички закони за здравето на планетарно ниво е:

Чл. 85. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 2009 г., в сила от 02.06.2009 г.) На пациента се оказва здравна помощ независимо от неговата възраст, пол, произход, език, национална, расова или политическа принадлежност, образование, убеждения, културно равнище, сексуална ориентация, лично, обществено или материално положение, увреждане и вид и причина на заболяването.

Ако има мотив да ме върне, поради някаква причина и да ми откаже преглед, това е абсолютен изолиран казус, който е неоспорим, наприемр, ако се появя пияна, или тръгна да го бия , което  се ДОКУМЕНТИРА по съответният РЕД. Аз дори да реша да го бия той е длъжен първо да опита да ме озапти, не да бяга по тъча, защото е неуважен, защото над неговия интерес е интереса на пациента. Това са базисни принципи в медицината.

В случая който разискваме има ли такова нещо? Тези хора дори не са записали Боряна като пациентка.  Как е установена  тази смърт на това бебе, къде е записан часа, в който е обявена смъртта -  никой не разбира, защото няма НИЩО написано от хора, на които това им е работата - да спазват процедури. Да не са шамани? И вие обяснявате, че  са постъпили правилно, защото Боряна не изпитвала доверие към тях?

avav8, да наясно съм че преглеждат всякакви хора, това им е работата. Да преглеждат всякакви хора, мръсни, недодялани, беззъби, въшлясали, заразени с какво ли не, оповръщани и осрани, това е лекарската професия. Ако моето дете реши да става лекар, аз ще съм най-щастливата майка на света, защото смятам, че това е най-великата професия на света и ще продължи фамилна традиция.

Не лъжи, 10 c's  Sunglasses, не съм казвала нищо за въпросните осрани, оповръщани, беззъби и т.н.  говоря за съвсем други типове хора- агресивни, наркомани, психично болни с непредвидими реакции, престъпници и т.н. , които вече ясно съм изброила в горния си пост.Тези хора имат право на лекарска помощ, НО И ЛЕКАРИТЕ ИМАТ ПРАВА!!!!!  Twisted Evil Явно не си виждала подобни случаи. Аз дори съм присъствала на случай , в който пациент от чакалния влезе в кабинета  и изрита навън друг пациент , който се държеше като див простак вътре с лекаря. Към такова поведение дори пациентите бяха афектирани и реагираха. Нямаш си предства. Явно умишлено не искаш да разбереш това, което говорим. kameloth
 ме разбра.
10 c'sq Не ми харесва, че лъжеш и ми вменяваш думи, които не съм казвала! Sunglasses Излагаш се!
Дано тогава детето ти стане лекар и да му се паднат ей такива пациенти като теб и Iliana, които си мислят, че въпреки всичко лекарят им е длъжен и че е по-малко човек, с по-малко права от останалите хора. Тогава ще видиш откъде изгрява слънцето. ДА ГО БИЯТ, КАКТО КАЗВАШ ТИ, ДА ГО ОБИЖДАТ, ДА ГО УНИЖАВАТ. Ама с такъв ограничен родител много ме съмнява дали ще стане лекар.. Confused

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 11:59 от avav8

# 1 007
ох, моля ти се, аз къде съм казала, че подкрепям унижението, боя и обидите на лекари ...
съвсем изплиска легена, с последното особено, аз не съм те нарекла глупачка, нито съм те обидила с нещо,  за да ме наричаш ограничена.  Rolling Eyes

Цитат
Дано тогава детето ти стане лекар и да му се паднат ей такива пациенти като теб и Iliana, които си мислят, че въпреки всичко лекарят им е длъжен и че е по-малко човек, с по-малко права от останалите хора. Тогава ще видиш откъде изгрява слънцето. ДА ГО БИЯТ, КАКТО КАЗВАШ ТИ, ДА ГО ОБИЖДАТ, ДА ГО УНИЖАВАТ. Ама с такъв ограничен родител много ме съмнява дали ще стане лекар..

темата зверски изпростя.

Бояна, ще продължим за кувьозите и кой има право да влиза в тях * което беше въпроса на момичето! в други теми   bouquet

# 1 008
Боряна не е ли била спешен случай?

Тъй че, правилно са постъпили тези лекари, щом въпросната пациентка е изказала недоверие и неодобрение от работата им.

Ако всички лекари четат 'правата си' като дявола евангелието ( видял в погледа й недоверие и бла-бла простотии) тежко и горко на системата. Един такъв отказ от приемане или едно такова недоверие трябва да са писмени в точни случаи. Наредбата какво казва? Лекарят отказва, защото еди какво си, подпис, пациентът отказва еди какво си , подпис. На мен ако тук някой ми откаже преглед, защото примерно му се струва, че го гледам накриво, ще го нося по съдилищата , ще спечеля и ще забогатея.
Моят доверен лекар ( личен) при неспешно състояние ми дава направление и аз нямам право да поискам доктор Х да ме преглежда, разпределят ме, където има място и време. Насреща ме чака дойтор У, който ме преглежда, който НЯМА ПРАВО да ме оцени по субективни критерии, защото, принципът във всички закони за здравето на планетарно ниво е:

Чл. 85. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 2009 г., в сила от 02.06.2009 г.) На пациента се оказва здравна помощ независимо от неговата възраст, пол, произход, език, национална, расова или политическа принадлежност, образование, убеждения, културно равнище, сексуална ориентация, лично, обществено или материално положение, увреждане и вид и причина на заболяването.

Ако има мотив да ме върне, поради някаква причина и да ми откаже преглед, това е абсолютен изолиран казус, който е неоспорим, наприемр, ако се появя пияна, или тръгна да го бия , което  се ДОКУМЕНТИРА по съответният РЕД. Аз дори да реша да го бия той е длъжен първо да опита да ме озапти, не да бяга по тъча, защото е неуважен, защото над неговия интерес е интереса на пациента. Това са базисни принципи в медицината.

В случая който разискваме има ли такова нещо? Тези хора дори не са записали Боряна като пациентка.  Как е установена  тази смърт на това бебе, къде е записан часа, в който е обявена смъртта -  никой не разбира, защото няма НИЩО написано от хора, на които това им е работата - да спазват процедури. Да не са шамани? И вие обяснявате, че  са постъпили правилно, защото Боряна не изпитвала доверие към тях?

avav8, да наясно съм че преглеждат всякакви хора, това им е работата. Да преглеждат всякакви хора, мръсни, недодялани, беззъби, въшлясали, заразени с какво ли не, оповръщани и осрани, това е лекарската професия. Ако моето дете реши да става лекар, аз ще съм най-щастливата майка на света, защото смятам, че това е най-великата професия на света и ще продължи фамилна традиция.

Оградила съм ти го в червено!!! И да , ограничена си, защото дори не можеш да се поставиш на мястото на лекаря. Обясни ми кака докато те бият, ще документиреш, примерно??? Изхвърляш го, ти, охранат, пациенти, персонал, оттам нататък си подаваш жалбата и всичко си е точно. Ако си спешет случай, няма право да те изгони, само ти бият успокоително, връзват те и така. Иначе те гонят. Не си наясно с процедурата. Смешно е!

# 1 009
ох, моля ти се, аз къде съм казала, че подкрепям унижението, боя и обидите на лекари ...
съвсем изплиска легена, с последното особено, аз не съм те нарекла глупачка, нито съм те обидила с нещо,  за да ме наричаш ограничена.  Rolling Eyes

Цитат
Дано тогава детето ти стане лекар и да му се паднат ей такива пациенти като теб и Iliana, които си мислят, че въпреки всичко лекарят им е длъжен и че е по-малко човек, с по-малко права от останалите хора. Тогава ще видиш откъде изгрява слънцето. ДА ГО БИЯТ, КАКТО КАЗВАШ ТИ, ДА ГО ОБИЖДАТ, ДА ГО УНИЖАВАТ. Ама с такъв ограничен родител много ме съмнява дали ще стане лекар..

темата зверски изпростя.

Бояна, ще продължим за кувьозите и кой има право да влиза в тях * което беше въпроса на момичето! в други теми   bouquet
Изпростя, защото , когато не ти е удобно нещо лъжеш и ми вменяваш думи, които НЕ СЪМ КАЗАЛА! МНОГО ГРОЗНО И ОГРАНИЧЕНО ПОВЕДЕНИЕ!!!  Confused

# 1 010
ох ами какво да ти кажа в такъв случай - заслужавате си напълно здравеопазването.
Аз изказах мнението си няколко пъти, по-напоително дори аз не мога. Кой разбрал, разбрал.

# 1 011
А, да, а колко красиво поведение е да кълнеш потребителка детето й да станело еди-какво си и да ходели да го бият. Това вече в никакъв случай не е ограничено поведение.

# 1 012
ох ами какво да ти кажа в такъв случай - заслужавате си напълно здравеопазването.
Аз изказах мнението си няколко пъти, по-напоително дори аз не мога. Кой разбрал, разбрал.

Не бих продължила да водя спор с човек, който си позволява да ЛЪЖЕ, опитвайки се да излезе прав за сметка на някой друг!  Sunglasses

# 1 013
А, да, а колко красиво поведение е да кълнеш потребителка детето й да станело еди-какво си и да ходели да го бият. Това вече в никакъв случай не е ограничено поведение.
Никого не кълна, давам пример, защото тя казва, че няма проблем детето и да стане лекар. А в предния пост обяснява, че лекарите нямали не знам какви права, и дори можела да влезе и да ги бие пияна и нямали право да я изгонят.
Никого не кълна, не лъжи  Sunglasses !!!!!!!! Като нещо не ви е удобно, все с лъжи пробвате нещо, а?

# 1 014
Няма пример, който да започва с "дано детето ти". Простотията била нелечима казват, тук виждам потвърждението.
Какво съм те излъгала? Много държа да ми кажеш какво точно съм те излъгала, защото в противен случай ще се окаже, че лъжеш ти.

# 1 015
Лелееее, темата наистина стана взривоопасна.
Успокойте се дами, такъв род словооизлияния никога не водят до добро. Hug

# 1 016
Няма пример, който да започва с "дано детето ти". Простотията била нелечима казват, тук виждам потвърждението.
Какво съм те излъгала? Много държа да ми кажеш какво точно съм те излъгала, защото в противен случай ще се окаже, че лъжеш ти.
Дано е подбудително-пожелателна дума, а не клетва!  Joy Не съм казала- Проклевам те.. Това с клетвите е смешно направо. Ето това лъжеш, че кълна. И си редактираш толкова бързо мненията, че.. Rolling Eyes

# 1 017
Вземи отвори някой речник.
Кажи сега къде съм излъгала, защото стана така, май ще се окаже, че ти лъжеш.

ПП - модератор може да каже дали съм си редактирала мненията, дали съм трила или допълвала.
Стига си лъгала.

# 1 018
Лелееее, темата наистина стана взривоопасна.
Успокойте се дами, такъв род словооизлияния никога не водят до добро. Hug
Права си. Аз спирам. Hug Peace Казах всичко, което имах. Почнаха да ми пробутват думи, които не съм изричала и се защитих, че не е хубаво да се лъже. Така или иначе тези неща не съм ги казвала и щом се стигна до тук, значи всичко е изчерпано, та се пробутват не казани думи, ако мине номера.. Peace

# 1 019
Вземи отвори някой речник.
Кажи сега къде съм излъгала, защото стана така, май ще се окаже, че ти лъжеш.

ПП - модератор може да каже дали съм си редактирала мненията, дали съм трила или допълвала.
Стига си лъгала.
Много е лесно да се докаже- цитирала съм ти първото мнение и след това новото, дописано редактирано мнение. Peace Предните два поста.
 ПС- Първи вариант на мнението ти съм цитирала в 12 и 21, а втори - 12 и 26.  Peace
За речника да ти кажа, съм го отваряла, за клетви нищо не пише  Joy

Общи условия

Активация на акаунт