Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за избелващия комплект на Lierac?
Кои продукти за избелване са споменати в публикациите?
Какви са препоръките за пилинг с билки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за избелващия комплект на Lierac?
Отзивите за избелващия комплект на Lierac са смесени. Някои потребители не съобщават значителни резултати, особено по отношение на белези от акне. Други обаче препоръчват ексфолиант като алтернатива, заявявайки подобрение след употреба. Освен това има положителни отзиви за серума Clinique и продуктите NeoStrata.
-
Кои продукти за избелване са споменати в публикациите?
В публикациите се споменават различни продукти за избелване, като кремове, серуми и маски. Някои от тях включват комплекта на Lierac, крема Cicaplast, серума на Clinique, Nuxta Etinceleant, козметични продукти на NeoStrata и Skin Doctors Fade Away. Освен това се споменават билков пилинг, гликолова киселина, лосиони, кремове и серуми със съдържание на киселини като гликолова киселина, млечна киселина, азелаинова киселина, коджикова киселина, салицилова киселина и продукти на марките Alpha Hydrox и Paula's Choice.
-
Какви са препоръките за пилинг с билки?
Препоръките за пилинг с билки включват предварителна подготовка на кожата, почистване и използване на специални продукти за домашна грижа. Освен това се споменава, че пилингът трябва да се извършва през есента или зимата, като се избягва излагане на студено време. Някои потребители съобщават, че са използвали хидратиращи кремове, серуми и маски след пилинга за успокояване на кожата. Също така е важно да почистите кожата преди пилинга и да използвате слънцезащитен крем.
-
Какви са препоръките за избор на продукти с киселини за пилинг?
-
Какви са препоръките за премахване на белези и бенки?
, и там вече тенът на кожата е почти изравнен. Според мен тези две съставки могат и през лятото да се ползват, поне не съм срещала информация за обратното. И разбира се, без слънцезащитен крем навън носа не си показвам
Иначе на лицето имах фактор,ама под очите не
Имам и друг въпрос-как стои въпроса с автобронзантите-ходя на солариум,защото съм супер бяла ,лицето никога обаче не си го пека,изключвам лицевите панели,и затова за лицето ползвам крем с автобронзант.Да не ми се задълбочат петната от автобронзанта?И още един въпрос -като ходя на солариум да се мажа ли с фактор50+ за слънце,въпреки че не си пека лицето?Имам иначе кремове за солариум-ама на тях не разчитам за лицето.А попринцип как ви се струва тази комбинация-вечер ахромин,сутрин фактор 50+ и автобронзант-рискувам ли да се превърна в петниста хиена?
Кожата ми е фоточувствителна, склонна към черни точки, ползвам 50 защита през деня и на плажа, но имам чувството, че дори и тези кремове ми запушват порите. Пудри не ползвам, ограничила съм ФДТ само в екстремни случаи, дори и новият ми ББ крем (скин 79) ми причинява пъпки. Правя пилинги упорито, отказах се от захарта, но петната не мърдат, вече съм отчаяна. Иска ми се да замажа положението до есента,а тогава да мисля за нещо по-силно...Никога не съм предполагала, че на 35 ще ме налегне такова акне, писна ми вече...Чудя се вече какво да мажа и пия, сега като си отида в БГ, смятам да опитам и този Ретин А