Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 303
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Тоест да чакаме до 50-та страница ли?   Mr. Green

MissNellie, би ли ме упътила от къде се сдобиваш с Ретин А онлайн (с доставка до Европа)? Thank you!   bouquet

# 616
mamaLina да, напълно е възможно да са проблемните яйчници, и в такъв случай външно много малко неща ще ти подействат, хормоналното акне е трудно за борене по този начин. Ако не смята наблюдаващия лекар че каквото лечение прилагате за яйчниците ще помогне и за акнето, то Ретин А най-вероятно би бил най-добрия ти избор. Козметиката няма голяма вина в случая. До колкото знам Ретин А си се продава в аптечната мрежа в повечето европейски страни, проблем е за БЪлгария. ПОръчвам от

http://magicpharma.com/

# 617
Ами значи капсулите ги продават в няколко аптеки, аз лично съм ги засичала в ДМ  и в една аптека в кв. Бъкстон. То всъщност в сайта си пише къде ги има. Има една две дрогерии, в които има тестери, демек таблетка да прбоваш.  Аз отдавна си търсех нещо такова, точно защото знам за ефекта на розовото масло върху кожата, но си мислех, че всичко е лъжа и измама, защото съм си купувала продукти с розово масло и то освен ароматизирана вода друго нищо няма. Та се навих на капсули да ги пробвам и си намерих най-истинските възможни.
Ей тука са адресите: адреси

В дрогериите трябва да има такива пробни таблетки.

А самите капсули освен розово масло съдържат и ленено и май още едно, но трябва да проверя, че не помня вече. Аз два месеца ги пия. Но явно съставките са толкова добре съчетани, че при мен за пъпките и за петната имаха страхотен ефект. А и действително като ги изпия и след 1-2 мин. дъха ми става на розички  Mr. Green

# 618
Dai4eto в следващата тема мисля че е особено важно да се включи предупреждение за използването на избелващи продукти през лятото с обяснение, през страница се повдига въпроса сега.

# 619
Ами принципно аз го бях слагала в една от заглавните страници, а като гледам и в тази

"Бъдете внимателни при използването на продуктите, защото те влияят по различен начин на всеки. Също така не забравяйте защитата от слънцето, която е изключително важна!
Успех на всички
  bouquet"

но кой да чете Mr. Green

А колко нови продукти има като гледам  Laughing

# 620
Имах предвид  за използване на избелващи продукти през лятото, понеже правят кожата фоточувствителна.

# 621
Добре и това ще го добавя, но принципно идеята на изречението - Също така не забравяйте защитата от слънцето, която е изключително важна! беше същата. Simple Smile

# 622
Аз си купих Лумискин депигмент ефект на Колагена.
Ползвам го от десетина дни,засега не съм видяла изравняване на тена,хидратира прилично.
Има някакво тониране,което обаче не е покривно като фдт,даже като втривам крема в кожата,той побелява.Възможно е да е от вложените физични УВ филтри,което не е необходимо за нощен крем,а в упътването пише,че се слага и вечер,за да подейства  newsm78
Ще изчакам месец-два за да го преценя по-точно...

# 623
Момичета аз започнах да пия Бактосан,на първа опаковка съм,но вече виждам ефект от таблетките,препоръчаха ми да ги пия 6м,за най добър и траен ефект.Мисля да си направя и хормонални изследвания,защото при мен проблема е единствено и само по брадичката,и то се появи след аборт,но ще изчакам още един два месеца,защото съм на първи цикъл след ОК.

# 624
Току-що се връщам от дерматолог, откри ми акне-розацея! Crazy Изписа ми мехлем Rosiced и ми каза да си сменя почистващото, да забравя за козметичните си кремове и да карам поне 2 месеца само на слънцезащитата на Биодерма 50 спф...Не съм и предполагала за такова развитие на нещата, дано диагнозата да е вярна (не съм толкова зле, колкото са хората на снимките в нета)  Laughing

Ще се радвам някой със същия проблем да сподели "лечението" си.

# 625
Въпросният сайт по-горе www.magicpharma.com колко излиза доставката и за колко дни пристига г/д? Peace

# 626
Момичета,някой да знае как мога за премахна дупчиците,появили се вследствие на акне?
търси нещо на базата на киселини, но го ползвай само през зимата, а лятото висок фактор. Също може да си направиш и серия билкови пилинги или химичен, ако имаш тази възможност Simple Smile

# 627
Въпросният сайт по-горе www.magicpharma.com колко излиза доставката и за колко дни пристига г/д? Peace

$5, както е написано на заглавната страница, отнема 2 седмици до месец, отскоро не доставя до България, ако за там питаш (по-горе ме питаха за доставка до Европа).

# 628
Някой опитвал ли е процедури с IPL? Извинете, ако сте го коментирали, пратете ме да чета.

# 629
Дъщеря ми има проблемна кожа.Появиха и се някакви пъпчици,които не са червени,а седят сякаш кожата се е подула,дребнички са.Какво точно представляват и как да ги премахне?

Общи условия

Активация на акаунт