Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 182 846
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
След като спрем избелването колко време трябва да ползваме слънцезащитни кремове?

На мен доктора ми каза от април до октомври фактор 50 +,аз сьм с много бяла кожа.Зимата 25-30 фактор.

# 76
"На мен доктора ми каза от април до октомври фактор 50 +,аз сьм с много бяла кожа.Зимата 25-30 фактор."

Не знам как на практика ще се изпълни. Докато отида до работа - малко ме вижда слънцето. После в обедната почивка, после като си тръгна към къщи пак.
Това означава да се мажа 3 пъти 30 мин. преди излизане с тези мазни слънцезащитни, защото те действат само 2 часа.

# 77
Не знам как на практика ще се изпълни. Докато отида до работа - малко ме вижда слънцето. После в обедната почивка, после като си тръгна към къщи пак.
Това означава да се мажа 3 пъти 30 мин. преди излизане с тези мазни слънцезащитни, защото те действат само 2 часа.

Не е въпроса в това колко реално те напича слънцето, а в това, че дори ако е облачно, ходиш все под сянка със шапка, стоиш в офис, пак достигат лъчи до лицето, особено отразени от други повърхности, т.е. желателно е през целия ден да носиш слънцезащитен и да го подновяваш, освен ако не работиш  и живееш в помещение без никакви прозорци. Кожата става МНОГО силно фоточувствителна и затова дори такива минимални количества дневна(дори не директна слънчева) светлина могат да предизвикат появата на нови петна.  АКо носиш грим и ти е трудно да подновяваш, има си и слънцезащитни пудри който могат да се нанасят върху грима и са също толкова ефективни.
За периода, ако си избелвала пигментни петна, задължително - до края на живота ти, ако не искаш петната пак да се появят. Ако си избелвала белези от акне, задължително 3 месеца след приключване на курса, препоръчително - цял живот.

# 78
За мазна кожа си има сльнцезащитни флуиди,които не льщят 50 +
Откьде се купува сльнцезащитна пудра?

# 79
Имам още две процедури от пилингите Peace Кожата на лицето ми значително се подобри, петната от пъпки се позаличиха, поричките ми леко се затвориха, но не достатъчно Peace Обаче сега се замислих над нещо и не знам дали съм права. Доколко е правилно и има ефект да ползваме анти ейдж след пилинги, предвид че кожата значително е изстъняла? Thinking

# 80
днес си взех дипигментанта на амрита и по4вам да се мажа с него да видим какво ще излезе.стискайте ми палци  Praynig Praynig Praynig

# 81
След като спрем избелването колко време трябва да ползваме слънцезащитни кремове?
постоянно , веднага като го спреш  - и тая година , и следващата и т.н.

# 82
  • Пловдив
Козметичката ми препоръча да си взема от избелващата серия на Биодерма, били най-добрите на пазара  Rolling Eyes
http://apteka.framar.bg/30019492/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Моля ако някой е ползвал да сподели дали има резултат ?
Днес си взех нощния серум и писалката към него подарък, след 2-3 месеца ще кажа дали има ефект.

Алиена, би ли споделила дали имаш промяна след ползването на крема? Проверих няколко аптеки в Пловдив, но го нямат, ще продължа да го издирвам, макар че в това слънчево време не знам дали е удачно се използва!

Аз направих две дермаабразио до сега, но голям ефект не виждам, все пак ще пробвам още 2-3 процедури  Rolling Eyes
Много исках да направя химичен пилинг, но бил противопоказен за заболявания на щитовидната жлеза  Tired

# 83
Засега ползвам само писалката, но е твърде скоро за резултат. Тези дни ми свършва стария серум и ще започна и серума да ползвам, срока му на годост е 2 месеца след отварянето, тъкмо докато стане силно слънцето, а висок слънцезащитен и аз тази година ще започна от април. Сега съм с 20ти фактор.

# 84
За мазна кожа си има сльнцезащитни флуиди,които не льщят 50 +
Откьде се купува сльнцезащитна пудра?

Ами според марката, там където по принцип се продава тази марка... т.е. ако избереш марка , която по принцип се предлага в козметичните магазини, там търси. НАпример аз харесвам пудрата на Авен, тя се предлага в аптеките защото там се продава марката....

kiora зависи каква е активната съставка на антиейдж продуктите, който искаш да ползваш, а и концентрацията. Но накратко, ако изчакаш 20 дни след пилинга би трябвалло да е достатъчно за повечето неща.

# 85
kiora зависи каква е активната съставка на антиейдж продуктите, който искаш да ползваш, а и концентрацията. Но накратко, ако изчакаш 20 дни след пилинга би трябвалло да е достатъчно за повечето неща.

bouquet Благодаря за отговора. И аз мисля, че не трябва да се чака повече време между двете Peace

# 86
момичета как се справяте със стриите  #Cussing out
ползвах един тоник на биотрейд и нищо не помогна не знам какво да правя вече Neutral Face

# 87
Мога с две ръце да препоръчам този флуид на Колистар.Невероятен е,много лесно се нанася,не белее,не мазнее,попива веднаха...даже наблюдавам матиращо действие,не е тежък и има множество действия освен фактора.За супер чувствителна кожа:

За белезите и петната освен серията Тотъл търнараунд на Клиник и Био-ойл,които многократно съм препоръчвала мога да добавя един скраб и едно кремче,които ползвам напоследък и съм меко казано очарована.Кремчето и с лек излющващ ефект,свива порите,премахва белечета и запушени пори-черни точки,петна...задължително висок фактор след него:

# 88
Мими23, би ли написала точното име на флуида на Колистар?

# 89
Мими23, би ли написала точното име на флуида на Колистар?
Active Protection Face Tanning Cream SPF 50+
• special hypersensitive skin • anti-wrinkle & anti-brown spot • water resistant

Общи условия

Активация на акаунт