Алтернативна козметика 4

• 59 066
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Да питам нещо. От бременността ми останаха частично малко петънца, но имам две на кофти място, които сега се чудя как да коригирам. Те са под очите, в областта на околоочния контур - деликатно място. Не бих ги пипала, ако не създаваха оптично илюзията, че очите са ми подпухнали Tired Ползвали ли сте избелване с лимон или масло от шипки в зоната около очите?   Ясно, че не трябва да попада в очите, но повече ме интересува как се проявяват тези две съставки на тънката кожа там? newsm78

# 31
kabiv, тук има статия с любопитни предложения за маски точно за петънца след бременност, лимон не се споменава, но предлагат маска с пасиран портокал или с еднакви части пълномаслено прясно мляко+бадемово масло+мед+сок от лайм:
http://www.dailyglow.com/skin-care-tips/treat-dark-skin-after-pregnancy.html
Иначе лимонът на мен твърде ми опъва кожата там, ако имаш предвид да се приложи във вид на сок.

# 32
dragon8, благодаря ти Hug Прочетох статията. Всички цитруси са богати на AHA (алфа-хидрокси киселини) и затова успешно се използват в ексфолиращите кремове, но ме е страх, че ще ми дойдат малко агресивни за зоната под очите. Както и да е... май няма тук мама с подобен опит. Мисля да си взема околоочен гел за тъмни кръгове и подпухвания и към него да добавя масло от шипки. Ще споделя резултата Peace

# 33
Някъде слушах, че пудрата захар заличава белези. За петна обаче не знам..

# 34
  • Sofia
Леле като прочетох колко вредни неща има в масовата козметика направо ме хвана страх да прочета съставките на продуктите, които ползвам всеки ден  Sick

# 35
*sapunci*, къде ги прочете?  Rolling Eyes

# 36
  • Sofia
На първата страница има 2 линка  ooooh!

# 37
за тези бои какво ще кажете,ползвал ли ги е някой?
никога не съм се боядисвала,и сега съм намислила ... Flutter

# 38
рейтинг 7-8 в cosmeticsdatabase в зависимост от цвета, на всичкото отгоре не покриват белите коси, ако имаш много като мен, ще изглежда ужасно. въобще не препоръчвам.
аз продължавам да ползвам безамонячните на лореал (natural match), пак със същия рейтинг, но поне боядисват равномерно.

# 39
  • София
Да се оплача от  " етеричните масла" на Българска роза АД.
Побеснях, защото пратих мъжа ми да купува  етерични масла,а в едното има бензил алкохол, бензил бензоат,бензил салицилат,  и още няколко.... Нямам думи....

А борбата с целулита води ли се козметика ?  Simple Smile Моля, споделете опит!

# 40
за тези бои какво ще кажете,ползвал ли ги е някой?
никога не съм се боядисвала,и сега съм намислила ... Flutter

Вече два пъти се боядисвам с тази боя и определено съм много по-доволна, отколкото тези на Лореал, включително и професионалната им серия. На мен ми покрива белите коси, а те вече хич не са малко Grinning

# 41
  • Пловдив
А от къде ги купуваш...цена?

# 42
А от къде ги купуваш...цена?

Прословутият американски сайт за хранителни добавки и козметикa www.iherb.com  Grinning

ето тази боя съм си купила от там : http://www.iherb.com/Herbatint-Antica-Herbavita-Permanent-Herbal … -135-ml/5117?at=0

# 43
На първата страница има 2 линка  ooooh!

Мале, много съм застреляна, извинявам се!  Blush

Иначе да ви попитам някой ползвал ли е този продукт?
http://---reklamen-spam---/product/34/kristalen-kamak-dezodorant.html
Чудя се дали да си го взема, че е по-природосъобразен, но дали ще е ефективен...  Thinking

Добре де, сайта го има на заглавната страница, защо да е спам?  newsm78

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 15:55 от lsweety

# 44
благодаря за отзивите за herbatint   bouquet

за интимна грижа/измиване какво ползвате?
иска ми се нещо като извлек/екстракт от билки+ масла  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт