Алтернативна козметика 4

• 59 013
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Ползвам много от продуктите на Honeybee Gardens, вкл лаковете и съм доволна.  Peace Лаковете са безвредни според cosmetic database, рейтинг 1-2.

# 691
Одеве правих бадемово мляко и както винаги, се чудех как да оползотворя пулпата, та ми проблясна една отдавна четена рецепта за почистваща маска за лице с белтък и "бадемови трици",. Доколкото си спомням пишеше, че бадемът извлича мръсотията от порите  Thinking Сигурно има 10-15г оттогава, та ми е малко мъгла, но смело гребнах от пулпата и масажирах по лицето(не ми се занимава с белтъци). Резултаатът ми хареса - по-мека и изпъната кожа.  Simple Smile Просто идейка. Другият път може да смеся с нещо...

# 692
благодаря Solley
ще взема да ги пробвам
колко време ти издържат на теб?
цветовете отговарят ли на екранните на сайта им?

аз се бях засилила да пробвам CND SHELLACK, но открих инфо, което доста ме стресна

Воденица , бадемовите трици бих ползвала  смлени и изсушени i за домашен марципан или macarons

# 693
W'A'S'P', издържат от 2 дни до седмица, зависи какво правиш около домакинството. Wink Но и прехвалените Opi и Essie ми издържат по толкова. Ако си направя маникюра по салонен стандарт (не само лак, а основа и топ отгоре) и не мия чинии на ръка, и по 10 дни са ми издържали. Проблемът е, че нямам време и нерви да отделям толкова време за маникюр у дома напоследък.  Crazy
Цветовете си отговарят, поне според моя монитор. Simple Smile

# 694
От кои сайтове поръчвате Honeybee Gardens в Европа?

# 695
  • Варна
Здравейте!Признавам си,че не прочетох цялата тема,но пък поне половината да.Не открих какви продукти за лице използвате освен маслото от ший.Идва лято и ми се струва,че маслото би било неподходящо.Ще се радвам ако споделите какво използвате като крем и за основа на лек грим,както и за почистване вечер. Hug

# 696
# 697
какво използвате като крем и за основа на лек грим

La Roche-Posay Toleriane Fluid 1.35-Ounces
http://www.amazon.com/La-Roche-Posay-Toleriane-Fluid-1-35-Ounces/dp/B000IO6NFE

какво използвате ...за почистване вечер. Hug

Масло от гроздови семки + розова вода след него.

# 698
основа за грим не ми трябва,понеже не ползвам такъв ,но каквото и да е добре попиващо,без филм масло би вършило работа/макадамия,шипка /, а почистването-отскоро почиствам с мед  Heart Eyes ,ако искам и пилилинг,добавям хлебна сода  Simple Smile

# 699
ето този крем за лице ползвам аз

този също става

също този

моята кожа е смесен тип, по-скоро мазна и масла мога да мажа само зимата и то от по-леките смеси.
не ползвам грим и не се старая в почистването. при вземане на душ мия с едно измиващо от ДМ на Алверде.

# 700
аз мия лицето,тялото и косата ,моите и на децата с африканския черен сапун от магазин Зоя и съм страшно доволна,ако имам грим и аз после почиствам с маслото от гроздови семки

# 701
Здравейте и от мен, прочетох последните страници на темата и забелязах , че
СлънцеЛуна попита къде се продава масло от гроздови семки... Аз съм от Плевен и намерих това масло в магазин за билки , много свеж магазин има какви ли не билчици , 1л. стува 10лв и нещо , много е подходящо за всякакви масажи, тъй като то е едно от най-леките масла е походящо и за полов акт като смаска..  Embarassed   Аз използвам за премахване на грим масло от кокос, но то не трябва да е прекалено твърдо , за да бъде ефекта по-добър !  Ето и един много полезен сайт : http://sites.google.com/site/neznouhaniearomaterapia/home         Благодарско!  Hug

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 16:06 от Nellytooo

# 702
масло от гроздови семки... Аз съм от Плевен и ...много е подходящо за всякакви масажи, тъй като то е едно от най-леките масла е походящо и за полов акт като смаска..  Embarassed   
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Внимавай да не е гранясало, че да не стане биля Laughing Laughing Laughing
За смазка се ползва глицерин, че маслата ще таковат порите на презерватива иии...айде и да почерпиш Laughing Laughing Laughing Laughing

# 703
CI, има ли естествени парфюми, с натурални масла, а не с химически такива?
много се разочаровах, когато разбрах, че всички скъпи марки са все със синтетични аромати
особено като прочетох какво използват вместо ванилия
иначе четох как се прави и се опитах да си направя, но не се справих
Аз съм очарована от Lothantique, но не зная доколко са натурални - http://www.bathandbody.bg/brand/6/Lothantique/bg, http://www.lothantique.com/. Не съм голям специалист по парфюмите, поради това, че за целия си живот съм харесала всичко на всичко 4 парфюма, и не са ме интересували всички останали, които не харесвам, и то единия като дете и съм забравила името, но помня аромата. Като изключим тези 4, парфюмите на Lothantique са останалите, които обожавам.

# 704
масло от гроздови семки... Аз съм от Плевен и ...много е подходящо за всякакви масажи, тъй като то е едно от най-леките масла е походящо и за полов акт като смаска..  Embarassed    
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Внимавай да не е гранясало, че да не стане биля Laughing Laughing Laughing
За смазка се ползва глицерин, че маслата ще таковат порите на презерватива иии...айде и да почерпиш Laughing Laughing Laughing Laughing

CI Има дори цялo филмче за това масло и секса, а и презервативи не използвам , така че няма какво да се ...такова...  Laughing

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 11:55 от Nellytooo

Общи условия

Активация на акаунт