Учениците в провинцията с по-добро образование от софиянчетата

• 8 630
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
Аз не казвам, мьекото има общо с образованиэто. Те и джапанките и анцузите нямат, но това не пречи да са нэлепи, нали?

# 91
  • Варна
изключително вредно явление, защото не се конкурират толкова с умения, а не са ориентирани в пазарана на трудаи и се продават двойно по-евтино.
 Peace

# 92
  • София
и какво сега, откривате топлата вода на пазара на труда ли? същото, което ти, Страмел, го казваш за провинциалистите, го казаха още преди десет години западняците за полския водопроводчик! Нормално е, всеки  се бори за място под слънцето!

# 93
  • на брега на морето
Провинциалистчетата се качват на автобуса, идват при вас, конкурират се за работни места и ви късат гъзягите.

Късат ми цървуля! Оня ден упътих три момета. Викам си: ето още три продавачки, които ще ме обслужват.

# 94
Провинциалистчетата се качват на автобуса, идват при вас, конкурират се за работни места и ви късат гъзягите.

Късат ми цървуля! Оня ден упътих три момета. Викам си: ето още три продавачки, които ще ме обслужват.

И от сега са с торбичките на фирмени магазини.  Това най ми харесва в Студентски град.

# 95
А може и мен да обслюзват. Зависи кво продават... Wink почти всички жрици на платената любов са от провинцията.

# 96
  • на брега на морето
Добре че детето е в СУ.

# 97
А Вълчето го завърши

# 98
. в самата статия има граматични грешки. задавам си въпроса за произхода на автора (или авторката, не обърнах внимание).
. склонна съм да се съглася с изводите - провинцията, но не глухата и безпросветна, има предимство пред столицата, поне що касае образованието. и учители, и родители могат да отделят значително повече време на учениците. не им се налага в същата степен да превръщат пространството във време. значително повече и по-близко се познават. мегаполисът (колкото и да е комично, но София вече е) концентрира хора и разпилява енергията им.

# 99
  • на брега на морето

Сканирай дипломата!

# 100

И вече е софиянец. Аферим, машалла.

# 101
Че коя си ти, че да доказвам нещо, което твърдя? Средностатистическо софе

# 102
Че коя си ти, че да доказвам нещо, което твърдя? Средностатистическо софе

А ти какъв си? Детето - софиянец?  Неговите деца - ?

# 103
Стигнахме ли до скубане на коси и ритане по пищимялките?  Hug

# 104
  • Пловдив
Чакайте бе, не всички от провинцията, които учим в Сф оставаме там. Ходим, учим 5г и отиваме другаде, София не ни харесва.

Общи условия

Активация на акаунт