Учениците в провинцията с по-добро образование от софиянчетата

• 8 626
  • 233
  •   1
Отговори
# 105

Сигурна съм, че има предвид буквата "й" в края на думите в множествено число - змий, ютий, контракций  Laughing

НаЙстина това имах предвид.  Laughing

# 106
Стигнахме ли до скубане на коси и ритане по пищимялките?  Hug
Още не.
Само се обиждаме. Културна работа. Flutter

# 107
  • При хората, които обичам
Обиждайте се грамотно, за да сте по темата. Благодаря.

# 108
Обиждайте се грамотно, за да сте по темата. Благодаря.

Е па като сме тъпи софета.  И неграмотни, кво да праим.

# 109
Волна макаронка, ти верно си некво изключение. Болшинството варненки обичат ако не София, то поне софиянци и като ви гледам мъжете, това е разбираемо. Стайлинга им е убийствен - джапанки и анцузи. Смех...
Ти си в голяма грешка.Селяндури в АдиБаси и джапанки има навсякъде.Ти какво искаш да ми кажеш,че по цял цен шляпаш с  Версаче и носиш дизайнерски дрехи... Stop

# 110
  • София
Ауу, завършването на СУ пък голяма фукня! Лежи си на стари лаври тоя ВУЗ и нищо повече. Два семестъра се опитваше доцентката по лексикология да ни убеди, че се казва "насЕкомо" и "учЕн", а една асистентка пък твърдеше, че "вкъщи" било остаряло и сега си се пишело "в къщи" ... Преподаватели пропускат да присъстват на лекции, на датата за изпит се молиш да не е забравил професорът да дойде случайно и да трябва после пак целия курс да го гони за нова дата, на самият изпит ако е устен е нужно просто да не спираш да говориш независимо какво казваш защото и без друго не те слушат... не знам дали само в моята специалност беше такова положението или като цяло СУ не е това, за което го представят - върха на сладоледа във висшето образование  ooooh!

# 111
Да, друго си е Пернишкият Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура  Laughing

# 112
Не е необходимо да са Версаче, Макаронка. Аз лично залагам на по семпли марки, като Хуго Босс, Стрелсьн и тн, но да не се отклоняваме от темата. Факт е обачэ, че във Варна масово мъжете носят целодневно анцузи и джапанки.
Мисля да пусна тема "кьде са най-элегантните мъже" , за да не спамим тук.

# 113
Че коя си ти, че да доказвам нещо, което твърдя? Средностатистическо софе

А ти какъв си? Детето - софиянец?  Неговите деца - ?
Твоето Трещи ще кара едно студенство - до фустата на мама си.
Мани, бегай.  Joy

# 114
  • София
Да, друго си е Пернишкият Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура  Laughing
Смешно ти е на теб, но наистина имам чувството, че някои неща могат да се научат с еднакъв успех както в СУ така и с книжка в ръка под някое дърво на пасбището на Долно Нанагорнище докато наглеждаш козичките  Mr. Green Ученето и грамотността са въпрос на желание и манталитет, а не на гражданство, "селянство" и националност.

# 115
Че коя си ти, че да доказвам нещо, което твърдя? Средностатистическо софе

А ти какъв си? Детето - софиянец?  Неговите деца - ?
Твоето Трещи ще кара едно студенство - до фустата на мама си.
Мани, бегай.  Joy

Не позна.  Ама гледай твойте- софета ли са, разградчанчета ли, или както ти отърва.  Онуй софийското как му викаш - шопето? А внучетата - шопчета.

# 116
Е, как не съм познал, нали си уж 4-то поколение софе, а се фукаш че Трещито го приели в СУ.
Ще се охарчиш за квартира ли?
Вълче му викам. Знае да дави, дърпа, къса, хапе. Има хъс и за работа, и за живот.

# 117
Е, как не съм познал, нали си уж 4-то поколение софе, а се фукаш че Трещито го приели в СУ.
Ще се охарчиш за квартира ли?

Това пък откъде го измъкна. 
Ама на това присаденото как му викаш - розградчанче ли е или шопче?

# 118
Не е необходимо да са Версаче, Макаронка. Аз лично залагам на по семпли марки, като Хуго Босс, Стрелсьн и тн, но да не се отклоняваме от темата. Факт е обачэ, че във Варна масово мъжете носят целодневно анцузи и джапанки.
Мисля да пусна тема "кьде са най-элегантните мъже" , за да не спамим тук.
Още малко офф от мен..нз кой ти го е казал това,но си далеко от истината.След като ни отвориха 4-5 мола станахме много важни и се носим по последна мода Mr. Green
А иначе по темата  
Цитат
Ученето и грамотността са въпрос на желание и манталитет, а не на гражданство, "селянство" и националност..
Но нали трябва да се спори за нещо и да се изтъква София като по-по-най Whistling Настоявайте чес те нещо повече от другите,но сте в голЯяяяма грешка.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 13:39 от Волната макаронка

# 119
Настоявайте честе нещо повече от другите,но сте в голЯяяяма грешка.

Ясно е, че сме повече - половин България сме.

Общи условия

Активация на акаунт