У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 933
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Ænima/Albuquerque

# 76
Въх! Ти луда ли си?!?! Мразя да ги завивам, не мразя да ги ям. Даже твърде много обичам да ги ям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох, отдъхнах си  Crazy
Защото понякога се случват такива лошави неща в живота... Мислиш си, че познаваш някого, а накрая се оказва, че въпросния човек не обича сарми?!   #Crazy hahaha

# 77
  • Ænima/Albuquerque
Защото понякога се случват такива лошави неща в живота... Мислиш си, че познаваш някого, а накрая се оказва, че въпросния човек не обича сарми?!  Shocked  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532

# 78
Защото понякога се случват такива лошави неща в живота... Мислиш си, че познаваш някого, а накрая се оказва, че въпросния човек не обича сарми?!  Shocked  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сигурна съм, че това би било едно от най-огромните разочарования в живота, щастлива съм, че не познавам сармомразци.  Mr. Green

# 79
Ох, мъжО не обича сарми - никакви  Tired Когато научих, вече бях здраво хлътнала по него... Ами, преглътнах го. Виждате ли на какви чудовищни компромиси е съгласен човек, когато е влюбен...  Joy  Joy

# 80
  • Ænima/Albuquerque
Ох, мъжО не обича сарми - никакви  Tired Когато научих, вече бях здраво хлътнала по него... Ами, преглътнах го. Виждате ли на какви чудовищни компромиси е съгласен човек, когато е влюбен...  Joy  Joy

Мда, любовта е сляпа.  hahaha

# 81
Ау, каква ужасяваща драма! Почти ти влизам в положението - мосю С не понася пълнени чушки, а аз обожавам.  Tired Ако и сарми мразеше, сигурно нямаше да стана мадам С.  Crossing Arms

# 82
  • Ænima/Albuquerque
мосю С не понася пълнени чушки, а аз обожавам. 

Shocked

Нека не си разваляме прекрасното настроение.  hahaha

# 83
Какви сте сладури! И аз много ви обичкам  Heart Eyes newsm51

# 84
И да се пулиш, и да не се пулиш - хора секви повредени  hahaha

Джуди    bouquet

# 85
  • Варна/Лондон
Много ви обичам всичките!'
За утре к'во ще се гледа? Да се сещате за филм с  дядо в червено дето трепе наред...освен ''Лошия дядо Коледа''. Laughing

# 86
  • Ænima/Albuquerque
Откачена работа.  Tired
Всички нормални хора обичат чушки.  Heart Eyes

Джудиии,Джеронимооо

# 87
Че кой ти говори за нормални хора  hahaha

# 88
Мммм, подсещате ме за нещо. Много обичам, когато друг човек ти каже "Ти си луд, ти си уникален и т.н." в отговор на нещо, с което си го удивил. Обратното, много се дразня на хора, които казват "аз съм луд, хлопа ми дъската, аз съм психопат..." И това като го чуя от интелигентен и готин човек още повече ме дразни. Mr. Green

# 89
Аз не обичам нито пълнени чушки, нито сарми, ям само вътрешното. Laughing Mr. Green Whistling

И аз ви обичаам! hug

Общи условия

Активация на акаунт