Честно да ти кажа, ако не иска да учи, няма да ми направи особено впечателние, това си е неин избор. Имам предвид, че първите 4 или 5 г. за мен са преходни и това са годините, в които бих ударила едно рамо, което постепенно да отслабва и да се включва за някакъв кратък период, ако става дума за болест или някакво др. затрудненение и то не от до, а за нещо малко. Не съм крайна - всичко изведнъж да спре, както viliko казва, че й се е налагало да работи за основните неща - такса и т.н., точно това искам да избегна, в началото да си работи само за допълнителни. Но като отида да си купя нова кола, няма да взема 2.
А за прибирането по нощите не е въпроса дали ще ме събуди или не, мъжът ми, когато е бил на 20 г., сестра му е била на 5 г., ако живееше у тях, дали всички щяха да са доволни, че в 4 ч. се е прибрал с някоя мацка? След няколко седмици с друга? Или да ходи да се завира по коли и поляни. Има си неща, с които трябваше да се съобразява, неща, които са нормални за възрастта и като живееше отделно ги приемаш за даденост.