Кухните - 35 тема

• 78 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да Авентос е сега погледнах, а другият вариант ако са обикновени вратички да са със тип- он.
От Класик преди една година когато мислих да поръчвам ми дадоха доста прилична цена за масив, но сега искам както писах по нагоре горните да са ми лак и се надявам цената пак да е прилична. Получих от една друга фирма доста евтина оферта ама нещо май ме смотаха за механизмите. Можеш ли да ми пуснеш снимки на отворени долу чекмеджета да видя как излеждат с механизми на Блум / може и на лични/.

Цената също играе роля, защото финансите свършиха   Tired
Силно се надявам Класик и Диалог да са със разумни предложения, а Чучулайн отпада чух една цифра стряскаща  Shocked

Нито една от фирмите не е евтина. А Чучулайн са безбожни. Само името качва цената с 25/30%.
Моите чекмеджета с плавно затваряне изглеждат така   http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.20513758

# 46
  • София
Мерси за снимката , точно това исках да видя. За Чучулайн разбрах , че са кожодери  Mr. Green
В Диалог не съм била за оферта, но в Класик ходих и не съм с впечатлението, че са скъпи, не знам защо ти е такова мнението не теб.

# 47
  • София
Хубави празници на всички!
и аз се присъединявам към новата тема  Simple Smile

# 48
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Весела Коледа!
Дано в кухните ви цари много топлина и прекрасен аромат  Mr. Green Hug

Незнам дали темата е за тук, но все  пак ще попитам.
 В едно семейство видях покривка , която не само не засържа петна но и разлятата вода не попива в тъкънта. Ако знаете сайт от където мога да си поръчам такава,че в нашия град като попитах  продавачките даваха заето.
 весели празници на всички!
Това са т.нар. тефлонови покривки. Аз съм си купувала от Метро, Фантастико......... http://jizateks.com/modx/index.php?id=87

# 49
Весели празници на всички!
Присъединявам се към новата тема   Laughing

# 50
   ЧЕСТИТА  КОЛЕДА много здраве и щастие!
 и аз съм на тема съдомиялна  и след консултация се спрях на http://www.technomarket.bg/products/09067980/neo-dw-bi10
Много съм доволна от форума, много неща научих, поздравления мами.
Аила мерси много.

# 51
А какво ви е мнението за съдомиялни Мидеа? Много по-евтини са от другите марки, но дали вършат работа Rolling Eyes

едит: сега видях, че са обсъждани. Май ще се замисля за такава  Simple Smile

# 52
А какво ви е мнението за съдомиялни Мидеа? Много по-евтини са от другите марки, но дали вършат работа Rolling Eyes

едит: сега видях, че са обсъждани. Май ще се замисля за такава  Simple Smile
Аз не съм привърженичка на тази марка,но нека не спамим темата ...ето тук можеш да поискаш съвет и да попрочетеш нещичко.Аз лично много неща научих от форума и направих най-добрият избор за мен.Успех   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547918.0

# 53
И аз се включвам. Тази година ме чака преустройство. Сега се опитвам с триста зора да сваля програмата за проектиране. Трябва да направим кухня в коридора и поради тази причина ми трябват тесни мебели.

# 54
И аз тук, тази година ще имам нова кухня:)

# 55
  • Ямбол
честита коледа на всички, моята кухня отдавна е готова ама не мога да я покажа, понеже вече 1 мес. чакам да ми поставят горната част на аспиратора и има още малко косурчета

# 56
Момичета, знаете ли откъде мога да си купя кухненски модули, без да се налага да 1акам/тоест да ги имат в наличност/? Не искам да правим кухня по поръчка заради голямото чакане, а не мога да си избера готова, защото мястото ми е точно определено.

# 57
  • Някъде на път....
И аз се включвам. Тази година ме чака преустройство. Сега се опитвам с триста зора да сваля програмата за проектиране. Трябва да направим кухня в коридора и поради тази причина ми трябват тесни мебели.
С коя програма ще проектираш?

И аз тук, тази година ще имам нова кухня:)
Ще чакаме да я видим....  Peace

Момичета, знаете ли откъде мога да си купя кухненски модули, без да се налага да 1акам/тоест да ги имат в наличност/? Не искам да правим кухня по поръчка заради голямото чакане, а не мога да си избера готова, защото мястото ми е точно определено.
Soleil*, срока за изработка обикновено е 20 работни дни - не е чак толкова много!  Peace

# 58
ALNO AG Kitchen Planner  с тази. Още не съм я проучила, но се надявам да ми помогне поне да реша как да разположа мебелите. Малко ще е от външната врата в кухнята ама какво да правиш  Mr. Green

# 59
Аз опитах с тази програма, но не ми върши работа.
Трябва ми някоя, с която да мога първоначално да си начертая всичко с размерите, понеже при нас има доста чупки.
Дайте акъл...

Общи условия

Активация на акаунт